ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сега на къде ...
Мисля , че в този форум да пише човек си е чиста загуба на време и нерви ... Даже и модератори започнаха да правят провокации в темите за ЦСКА. Днес бяха поустнати една , две теми , в които фен на ПФК Левски обясняваше как "чорбарите" ( точно това беше израза , който стана нещо обичайно , като ненаказано определение ) били се държали провокативно във подфорума на ПФК Левски ... Нека същия дето я беше писал тази глупост сега прочете тази тема ... Ако се спазват правилата , то всичките , които са влезли тук и са се държали недостойно трябва да получат "почивка" по IP. Досега са ме банвали два пъти точно за такива провинения и обръщения и то за по няколко седмици ... Но виждам , че хора , които снощи отправяха подобни квалификации и днес си пишат свободно ... Тия , които го правят днес , съм сигурен , че ще го правят и утре и то безпроблемно , все ми е тая защо е така. Та мисълта ми е , че феновете на ЦСКА явно не са добре дошли във форума на Гонг. А щом е така , то по - добре да не си късат повече нервите тук ... това е моят съвет към червените колеги ... Що се касае за повода за отварянето на тази тема , то моят отговор е следния - "Сезона за ЦСКА приключи преди да е започнал". Този "уж" бойкот , правен незнайно защо и незнайно от кого е отровата , с която ще бъде довършен ЦСКА. Привържениците на ЦСКА ще убият ЦСКА ... Парадокс , но е реалност ... От цялата тази история няма да спечели никой , ще има само губещи. И тук вече не става въпрос за селекции , треньори , собственици и псевдо фенове. Защото тези , които бяха днес на стадиона не са фенове на ЦСКА ... Те са фенове на жълтото и част от стадото , което няма нищо в главата си. Да скандираш , когато противника на уж любимия ти отбор вкара гол и да псуваш играчите и треньорите на своя тим си е чиста проба простотия ... Любовта на тези псевдо навиячи струва между 10 и 58 лева на година... Били най - великите фенове ... Били печелили битки по трибуните ... Били чудесни хореографи ... Плащали им по 3 000 лева на мач , за да скандират името на любимия си отбор ... Не , все повече и повече се убеждавам , че ЦСКА няма бъдеще или поне то няма да е шампионско ... На такава възраст съм , че съм видял доста в този живот и много малко неща могат да ме учудят ... Впредвид последните няколко седмици и днешните гадости не ме впечатлиха ... Даже с приятели онзи ден си говорехме , че точно това ще се случи ... 

Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар
danko_sot написа:Tommi написа:danko_sot написа:не мога да намеря логично обяснение за тази загуба, това е проблема. Мисля, че Калмар е перфектното име за отбор, който да влезне в синята митология. Бате, Жилина, Калмар- какво да ги правиш , щом в Европа ги признават за футболни идиоти, аз по-добре да замълча![]()
![]()
Щом след 2-5 говориш за футболни идиоти, по-добре и ние да замълчим
Ами такива сте, това го е написало много известно европейско списание. не си го измислям сега да се заяждам с вас. Вие просто сте такива -футболни идиоти. Какво лошо има в това да си идиот. Чел съм книгата на Достоевски "Идиот". Много приятен човек е главния герой Княз Мишкин. Не е лошо да си идиот . Просто такава ви е орисията![]()
![]()
![]()
"Идиотите" завършиха пред вас в Лига Европа, "идиотите" играха в групите на ШЛ, "идиотите" играха на 1/4 финал в европейски турнир през новото хилядолетие

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Днес се получи много скапан мач и още ми развалено настроението.Относно негодуванието на публиката-това просто е част от спектакъла който ни обещаха.А тия дето постоянно им пишат разни хвалебствени писма и дори ги боготворят ,гледам ги няма днес във форума.Почти съм сигурен че и на мач не са ходили.Тия футболерчета да хващат да се стегат,че пак ще има горублянски обяди.
Сега и за наглите говедарчета (не всички),да ходят да си мучат в техното форумче и да се надъхват колко са големи,защото все пак бият некой си.
Сега и за наглите говедарчета (не всички),да ходят да си мучат в техното форумче и да се надъхват колко са големи,защото все пак бият некой си.
хубу,пичове сте,готини сте,айде оставете ни да си ближем раните и ходете щурейте за победата над Дъндитата с 2:0
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
Присмивайте се, присмивайте се. То колелото се върти, както каза някой. Днеска ние се изложихме, утре ще сте вие. Но тогава аз няма да влезна във вашата тема и да говоря глупости и да злорадствам. Но това е въпрос на възпитание, а и други човешки качества, които за някои от тук пишещите са непонятни
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
naiki написа:абе тука май има повече левскари и анти-цскари(макар при повечето да няма разлика).Айде отивайте си във вашия форум да си се кефите че бихте с 2:0 кръчмарски отбор
Бихме ги и то като гости , а вие насред София падате от по-кръчмарски отбор и то с разлика

горе главите армеици и на 1ви ви пожелавам да размажете евроидиотите от село подуяне ! ще доида да ви подкрепа 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Наслаждавайте се сини влечуги...че идва Видовден. Както обикновено...
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
big4eto написа:горе главите армеици и на 1ви ви пожелавам да размажете евроидиотите от село подуяне ! ще доида да ви подкрепа
е такова трябва да е отношението на всеки БЪЛГАРИН когато БЪЛГАРСКИ отбор играе с чужденци.Жалко че са малко индивидите с таковая отношение...ех България,ех омразо родна...
Tottenham Hotspur & Forza Milan
- storm
- Контакти:
Току що се прибирам и какво да видя ЦСКА падат от новаци в ..... Кипър
П.С Получих ДЕЖА ВУ АХАХАХХАХААХ И ся чакам пак говеда,батьовци ,пчели оси дебърцини и т,н ама не ма бърка ,както вие злобеете сега и аз

П.С Получих ДЕЖА ВУ АХАХАХХАХААХ И ся чакам пак говеда,батьовци ,пчели оси дебърцини и т,н ама не ма бърка ,както вие злобеете сега и аз

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]