ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ......Може би като изключим онова 0:7 с Литекс.
Вие повече от 7 не броите ли бре....хи хи хи
ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар
"66" годишна история
0:7 от Литекс
Ти или имаш проблем с числата или имаш проблем с паметта 

danko_sot написа:Не гледах мача, но такова унижение надали ЦСКА е изпитвал в 66-годишната си история. Може би като изключим онова 0:7 с Литекс. Нещо става! Пак! Отново... в ЦСКА. Бойкот на играчите срещу треньора, бойкот за пари, черно тото. Не знам какво е, но нещо има. Този отбор е новак в Кипър, НОВАК. Идва от тамошната Б група. Казаха, че това е първият им мач в подготовката, т.е. ЦСКА трябва да е много по-напред и физически и тактически и като обиграност. Другият вариант е, че тези момчета от ЦСКА са тотални некадърници. Но всички знаем, че не е така и колкото и да са слаби новите попълнения, Руи Мигел и т.н. просто е немислимо ЦСКА да падне така на Армията на своето представяне. Гледах репортаж на мача. Ми ние нямаме един читав вратар. Кво ше правим не знам. Но ни трябва нов вратар. Защитата е трагична, щом е допуснала 5 гола. Всички говорят, че ЦСКА има крещяща нужда от нападател, ами вижте защитата. този Акуаро се скъсаха да го хвалят, но ЦСКА пак пуска 5 гола срещу някакви анонимници. Павел Виданов си е бек и дори и като бек често прави грешки. Справка- втория мач с Динамо Москва миналата година там. За малко да ни провали. Трябва нещо да се направи, но не знам какво. Не искам да си мисля, че Дочев е един посредствен треньор от третия ешелон на Германия.Някои от футболистите, в които се целим също са от тази дивизия. Дочев трябва да се стегне, Костадинов също. Трябва твърда ръка, трябва да вдигнат отбора. Иначе ще сменят Дочев, ЦСКА ще даде пак много пари за неустойка и ще се въртим отново в нашия омагьосан кръг, в който се въртим от много години. Пената ще дойде, после някой друг, ама оправия няма. Дано се оправим! Все още вярвам на Дочев и на Титан
споко 1 август наближава

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
Re: Сега на къде ...
За съжаление, такова е нивото на двата ни "гранда" в момента.Левски се радват на 8:0 с Лох Нес, ЦСКА изпиха вече горчивата чаша.Клубовете се управляват смахнато, нямат стадиони (Левски няма да има след 2 години за ЕКТ) пълно е с анонимни играчи, не се вкарват играчи от школата,няма специалисти в школите...едните купуват играчи на кило през всеки трансферен прозорец от всички краища на Европа и света, другите пък (Левски) крадат футболисти от клубове, или гледат да минат "тънко".
Всъщност Левски , ЦСКА и БФС, олицотворяват лицето на българския футбол, а то е тотално лайняно-клубове без бъдеще и собсвен дом в Европа, футболен съюз без нито една силна гарнитура-мъжки представителен отбор, младежки, юношески, дасмки футбол, девически футбол, футбол в зала или плажен футбол-трагично е!
Малкото светли ФУТБОЛНИ лъчове в България са Берое, Литекс, Чавдар Етрополе....и май толкова, балонът Съби-Балъков се спука...което беше ясно!
Всъщност Левски , ЦСКА и БФС, олицотворяват лицето на българския футбол, а то е тотално лайняно-клубове без бъдеще и собсвен дом в Европа, футболен съюз без нито една силна гарнитура-мъжки представителен отбор, младежки, юношески, дасмки футбол, девически футбол, футбол в зала или плажен футбол-трагично е!
Малкото светли ФУТБОЛНИ лъчове в България са Берое, Литекс, Чавдар Етрополе....и май толкова, балонът Съби-Балъков се спука...което беше ясно!
Re: ЦСКА - Олимпиакос (Никозия)
Evailo написа:Roger_Federer написа:Evailo написа:Колеги цесекари,
за да не се чудите ще ви напомня,че в Практикер продават много хубави триони.
В упътването
им пише че са от закалена стомана и са много удачни за РЯЗАНЕ НА ГРЕДИ.
УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО!!!
![]()
![]()
Много ли си оригинален бе говедар нещастен
Забравих да ти кажа,че освен че са добри за рязане на греди,са и със сини дръжки от двете страни,с които може да се обслужите анално по двама след като отрежете гредите.
Ей това се казва промоция,не 2 а 3 в едно ФЕЛАЦИО!!!![]()
![]()
Много си зле!
Няма нищо, ама нищичко оригинално в написаното от теб.Нали знаеш кои се смеят сами на плоските си шеги

Аз не знам за какво фелацио говориш, но съм убеден, че ви чака голям фистинг вас

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
брат ми резултата с литекс беше 8-0
и тогава в отбора бяха трифон и ицо така че спокоино ще се измъкнете о т дупката желая ви го от сърце !!! по-добре сега такава загуба отколкото като говедата в първенството и ЕТ успех на цска от фен на литекс

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Спокойно ве,кво сте се панирали
от един мач и вече трагедия ще правим! И Англия бяха разцепени от Германия и то на Световни финали и кво? Примери много...да изчакаме да видим мача в Лигата,да смажем "сините" и всичко е о.к. Аре успокойте се малко....днес сме долу,утре на върха-това е футбола! Помислете си как могат да се обърнат нещата след седмица?

-
- Контакти:
Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар
Мнениеот danko_sot на 22 Юли 2010 20:39
Не гледах мача, но такова унижение надали ЦСКА е изпитвал в 66-годишната си история. Може би като изключим онова 0:7 с Литекс.
май беше 0:8 ама нищо
Мнениеот danko_sot на 22 Юли 2010 20:39
Не гледах мача, но такова унижение надали ЦСКА е изпитвал в 66-годишната си история. Може би като изключим онова 0:7 с Литекс.
май беше 0:8 ама нищо
danko_sot написа:Не гледах мача, но такова унижение надали ЦСКА е изпитвал в 66-годишната си история. Може би като изключим онова 0:7 с Литекс. Нещо става! Пак! Отново... в ЦСКА. Бойкот на играчите срещу треньора, бойкот за пари, черно тото. Не знам какво е, но нещо има. Този отбор е новак в Кипър, НОВАК. Идва от тамошната Б група. Казаха, че това е първият им мач в подготовката, т.е. ЦСКА трябва да е много по-напред и физически и тактически и като обиграност. Другият вариант е, че тези момчета от ЦСКА са тотални некадърници. Но всички знаем, че не е така и колкото и да са слаби новите попълнения, Руи Мигел и т.н. просто е немислимо ЦСКА да падне така на Армията на своето представяне. Гледах репортаж на мача. Ми ние нямаме един читав вратар. Кво ше правим не знам. Но ни трябва нов вратар. Защитата е трагична, щом е допуснала 5 гола. Всички говорят, че ЦСКА има крещяща нужда от нападател, ами вижте защитата. този Акуаро се скъсаха да го хвалят, но ЦСКА пак пуска 5 гола срещу някакви анонимници. Павел Виданов си е бек и дори и като бек често прави грешки. Справка- втория мач с Динамо Москва миналата година там. За малко да ни провали. Трябва нещо да се направи, но не знам какво. Не искам да си мисля, че Дочев е един посредствен треньор от третия ешелон на Германия.Някои от футболистите, в които се целим също са от тази дивизия. Дочев трябва да се стегне, Костадинов също. Трябва твърда ръка, трябва да вдигнат отбора. Иначе ще сменят Дочев, ЦСКА ще даде пак много пари за неустойка и ще се въртим отново в нашия омагьосан кръг, в който се въртим от много години. Пената ще дойде, после някой друг, ама оправия няма. Дано се оправим! Все още вярвам на Дочев и на Титан
От Литекс получихте осмица

Паднахте на "Васил Левски", а не на Армията

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- mertezaker
- Контакти:
така си е, колелото се върти, след седмица ще се смеем на подуенци, след две те ще ни се смеят и така завинаги