ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сега на къде ...
там където ви е мястото на боклука
- Sleepwalker
- Контакти:
Отборът ли беше зле като цяло или загубата е дошла от индивидуални грешки?Не съм гледал мача,любопитно ми е. 

Това ли са им спектатлите на тея подлоги?????????Имаше над 5000 души,сичко точно,добра обстановка и онея к.рви падат от некви балъци.
Re: ЦСКА - Олимпиакос (Никозия)
plamen_ol написа:ivelin-76 написа:plamen_ol написа:Очаквам мнението на колегата soilwork, който се изказа доста оптимистично относно предстоящото дербиИ все пак, да падате от аматьори!?!
ai shta iba v g0vedoto rogato na 1vi da ne peesh druga pesen (finger)
То е ясно, че ще пея ако ще билета и 50 лева да есъщо така отправям покана към майка ти да се присъедини към нашия сектор и да "попее" за добрата кауза на всички ни!
edno zabavno govedo |-)
подарявам резачка-атака на гредите,ако са още там

Koragg написа:Усещам че купата на България ще е основна цел за отбора в началото на август!
Глупости.5-то място
С треньор от трета дивизия, с футболисти от серия Ц + костадинов, толкова.
Дано се оправят нещата, че днес ЦСКА игра антифутбол, та било то и контрола
Дано се оправят нещата, че днес ЦСКА игра антифутбол, та било то и контрола

- paskaleevich
- Контакти:
kono написа:там където ви е мястото на боклука
Тама е твоето място. Един истински българин би подкрепил всички наши отбори в Европа, защото това вдига коефициента ни в Европа / така поне е в България, не съм сигурен за турция.. ти кажи как е тама

Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
Аз си мислех,че играят с гръцкия Олимпиакос и ми се струваше нормално.Но като разбрах,че са кипърци......... ГОЛЯМ СРАМ и то пред 6000 души
Дайте да не правим трагедии от един мач а ... и да не се превръщаме в шайката на дучето която почна да освирква от 20 минута !
Паднали сме ок , дайте да разсформираме отбора сега и да не играем повече този сезон ... вдигаме се бием за ЛЕ и Левски и пак сме на върха!
Гледам сега ЖУРНАЛЯТА нагли как налитат за интервюта с провокативните си въпроси ... отбора не бил готов , защо взехте тези а не онези , публиката иска оставки , когато бием пък се почва ... към кого имате задължениа , съжалявате ли че взехте отбора !!!
Айде малко спокойствие и умерено мислене,че ако правим от един мач изводи за цял сезон напред не сме за никъде !
Паднали сме ок , дайте да разсформираме отбора сега и да не играем повече този сезон ... вдигаме се бием за ЛЕ и Левски и пак сме на върха!
Гледам сега ЖУРНАЛЯТА нагли как налитат за интервюта с провокативните си въпроси ... отбора не бил готов , защо взехте тези а не онези , публиката иска оставки , когато бием пък се почва ... към кого имате задължениа , съжалявате ли че взехте отбора !!!
Айде малко спокойствие и умерено мислене,че ако правим от един мач изводи за цял сезон напред не сме за никъде !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,