brazil написа:Само едно въпросче към милионите фенове на Левски и ЦСКА
Къде бяхте на митинга преди седмица форумни хулигани
Аз бях на митинга, а за всички други не мога да ти отговоря, защо ги нямаше.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
brazil написа:Само едно въпросче към милионите фенове на Левски и ЦСКА
Къде бяхте на митинга преди седмица форумни хулигани
aaaaz-ve написа:Съгласен съм, но не започнахме ние ругатните виж в началото на темата кой започна с обидите, изобщо нямах намерение да псувам когаот и да било в тази тема преди да се появят двама трима фенове на говедата и да започнат да серат в темата, впрочем не го правят само тука,а и по други форуми...Някой по-горе спомена за мачове преди 89-та. Аз за пръв път отидох на стадиона 71-72-ра. Добре помня какъв беше футбола в България. Нямаше възможност да стане шампион друг освен Левски и ЦСКА.
Факт!Там той разказва за турнета на Черно море в Европа и как бият наред водещи немски, английски и холандски отбори и казва, че с него отбор са имали потенциал да бият и ЦСКА и да спорят за титлата, само, че не им е било позволено.
Велики мачове
* 1962 г. - Черно море - Динамо Киев 1:1
* 1965 г. - Черно море - Спарта Прага 4:3
* 1965 г. - Черно море - Шефилд Уензди 2:1
* 1965 г. - Черно море - Дарби Каунти 1:0
* 1966 г. - Черно море - Аякс 3:1
* 1966 г. - Нотингам - Черно море 0:1
* 1966 г. - Ковънтри - Черно море 1:1
* 1967 г. - Щутгарт - Черно море 0:0
* 1967 г. - Айнтрахт - Черно море 2:2
* 1968 г. - Вердер - Черно море 1:1
* 1969 г.Япония - Черно море 0:0
Япония - Черно море 1:4
Япония - Черно море 0:1
* 2008 г. - Щутгарт - Черно море 2:2
Побеждавали сме Нотитнам Форест в най-великите му години с всичките му звезди в Англия, а какво да кажем за победата пред 50 000 на стадион Юрий Гагарин над Аякс от времената му на тоталния футбол, този Аякс който и до днес е определян за най-силния отбор за всички времена!Черно море е бил много силен отбор, но не са му позволявали както каза cristely да ставаме шампион.
Greenway написа:Типичното нагло говедо.Валери Домовчийски е юноша на Марица Пловдив
.Сегашната ви звезда Иван Цачев,знаеш ли,че е например от Варна
.Вашата школа е НАЙ-КРАДЛИВАТА в България,взима младите таланти,набива им говеждото идиотско мислене,прави ги ЕВРОИДИОТИ и ги съсипва!Ивелин Попов стана някакъв футболист благодарение на това,че се усети и рано-рано си наби камшиците от подуяснкия кенеф,иначе сега щеше да е на нивото на Хичо Арсенала,дето го откраднахте от Дунав Русе школата заедно с Николай Петров.
sedem_!_dva написа:Последно да ви кажа, че като ви гледам регистрациите се вижда как след един равен с Щутгарт ви порасна самочувствието и се показахте от дупките си, където се бяхте изпокрили до преди 2 месеца.![]()
![]()
Повече няма какво да обсъждам с вас комплексарчета. Всичко ще си проличи на терена във Варна
sedem_!_dva написа:Какво плачате като и вие по едно време сте били отбор на военните, или по-точно един от отборите, които са осигурявали на ЦДНА безпроблемни титли през 50-те и началото на 60-те.![]()
MORSKI написа:sedem_!_dva написа:Какво плачате като и вие по едно време сте били отбор на военните, или по-точно един от отборите, които са осигурявали на ЦДНА безпроблемни титли през 50-те и началото на 60-те.![]()
С;ушай какво аз нали ти казах да се изнасяш от тука,какво търсиш само конфронтации!!!!
Не разбираш ли,че сте смшни и няма да го промените,половината ви фенове и отгоре са от"провинцията",Герена рядко го пълните,ако не беше тоталитарният режим(пак ти казвам искаш или не когато сте идвали във Варна ние сме имали и по-добри състави от вас и сме падали по поръчка на партяиа,ти и да искаш това няма как да го признаеш,ама е ФАКТ)
Както са и фак победите ни над колоси,за съжаление те са в контроли,тъй като на нас максимум ни се е позволявало 3 място,сам се досети защо,ситуацията сега е идентична.
Така,че точно ти за футбола във Варна недей да говориш ако обичаш,между другото хората се завръщат по стадионите и ,ако посттроят и стадиона,съвсем ще ви напарвим смешни![]()
И другото аз във форума на гонг се регисртирах след мачовете със Щутгарт не заради друго,аи просто рядко влизах до тогава в сайта,отворко.
А за нашите фенове недей да говориш,че и вие в София не сте стока,далеч сте от Пловдив![]()
![]()
![]()
Така,че на вас ви се е помагало малко или много,помага ви се и сега,недей да отричаш фактите,че стваш смешен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта