Въпросче към феновете на ц(*ка
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Въпросче към феновете на ц(*ка
Само искам да попитам феновете на цска,кое преобладава при тях любовта към техния отбор или омразата към Левски
Re: Въпросче към феновете на ц(*ка
reebok написа:Само искам да попитам феновете на цска,кое преобладава при тях любовта към техния отбор или омразата към Левски
Аз не съм нито техен,нито ваш фен,но определено при цесекарите в този форум,преобладава омразата към Левски,по принцип не мога да кажа

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
reebok написа:Само искам да попитам феновете на цска,кое преобладава при тях любовта към техния отбор или омразата към Левски
АЗ ДА ТЕ ПОПИТАМ КОГАТО ПОДУЕНЕ ИГРА В ШЛ ЕДИН ПЛАКАТ "ШУМЕН МРАЗИ ЦСКА" ОБИКОЛИ ЕВРОПА. КОГАТО ЛЕВСКИ СТАНА ШАМПИОН ИГРАЧИТЕ СИ СВАЛИХА ФАНЕЛКИТЕ И НА ВСИЧКИТЕ ОТ ДОЛУ ПИШЕШЕ "АЗ МРАЗЯ ЦСКА"
Не отговори конкертно на въпроса, кое е повече при теб любовта към 4 буквието или омразта към Левски.
reebok написа:Не отговори конкертно на въпроса, кое е повече при теб любовта към 4 буквието или омразта към Левски.
ПРИ МЕН ОМРАЗАТА КЪМ ЛЕВСКИ Е ПО МАЛКА ОТ КОЛКОТО ОМРАЗАТА НА ЛЕВСКАРИТЕ КЪМ ЦСКА.
В мен няма никаква омраза към никой отбор..... Фен съм на ЦСКА, само че начина ,по който си написал 4-буквието говори друго за теб........

Ти пък,кога си стъпвал на мач страхливецо?
1962 написа:reebok написа:Не отговори конкертно на въпроса, кое е повече при теб любовта към 4 буквието или омразта към Левски.
ФАКТА ЧЕ ВСЯКА СЕДМИЦА ХОДЯ НА МАЧ НА ЦСКА А НЕ ХОДЯ В МИРИЗЛИВОТО ПОДУНЕ ДА ВИКАМ СРЕЩУ ЛЕВСКИ Е ОТГОВОРЪТ
Само един въпрос 1962,знаеш ли защо Левски играе мачовете си в Подуене,къде е бил стадиона им преди години,кой им го е отнел,кой стадион се намира там сега,на кой отбор му е построен стадион в центъра на столицата?Би ли благоволил да отговориш на тези въпроси?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:1962 написа:reebok написа:Не отговори конкертно на въпроса, кое е повече при теб любовта към 4 буквието или омразта към Левски.
ФАКТА ЧЕ ВСЯКА СЕДМИЦА ХОДЯ НА МАЧ НА ЦСКА А НЕ ХОДЯ В МИРИЗЛИВОТО ПОДУНЕ ДА ВИКАМ СРЕЩУ ЛЕВСКИ Е ОТГОВОРЪТ
Само един въпрос 1962,знаеш ли защо Левски играе мачовете си в Подуене,къде е бил стадиона им преди години,кой им го е отнел,кой стадион се намира там сега,на кой отбор му е построен стадион в центъра на столицата?Би ли благоволил да отговориш на тези въпроси?
НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПОРЯ С ТЕБ ЗА ИСТОРИЯ .ПРОЧЕТИ ТЕМАТА МИ "30 ПОЗОРА" НА ЛЕВСКИ И ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ .ТЕЛЕНЦЕ ПРАВ Е ВЕЛЕВ НЕ СТАВА САМО С ПИЕНЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ЧЕТЕ.
1962 написа:acmilan написа:ФАКТА ЧЕ ВСЯКА СЕДМИЦА ХОДЯ НА МАЧ НА ЦСКА А НЕ ХОДЯ В МИРИЗЛИВОТО ПОДУНЕ ДА ВИКАМ СРЕЩУ ЛЕВСКИ Е ОТГОВОРЪТ
НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПОРЯ С ТЕБ ЗА ИСТОРИЯ .ПРОЧЕТИ ТЕМАТА МИ "30 ПОЗОРА" НА ЛЕВСКИ И ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ .ТЕЛЕНЦЕ ПРАВ Е ВЕЛЕВ НЕ СТАВА САМО С ПИЕНЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ЧЕТЕ.[/quote]
Не ми говори така,другарю!Аз те питам нещо конкретно,ти отново злобееше и обиждаш!А и не съм левскар,просто ти зададох въпрос!Левски е изгонен от стадиона си в Борисовата градина и е пратен в квартал Иван Вазов,след което в Подуене.На мястото на игрище Левски,сега се намира националният стадион.А ЦСКА след създаването си е пратен къде,в центъраааа,такааааааа,и да прав си,няма как да спориш с мен за история,защото никога не си бил и няма и да бъдеш на моето ниво,тъпо копеле,долма свиня,разбра ли сега?[/quote]
МНОГО ГРЕШКИ НЕ ТРЕПЕРИ ОТ ЯД НИСКО ЧЕЛО.[/quote]
Въобще не ми е ниско челото и съм сигурен,че ти си свиня като Дучето!Ако си погледнал,аз съм си оправил грешките,безгрешни хора няма,но аз се чудя само защо ти не ми отговори на конкретния въпрос,а започна да ме обиждаш,аз заядох ли се по някакъв начин?