Да, бях казал 2:0 защото е прогноза а не ясновидство. Съща така червените бяхте казали, че отбора бил 5 пъти по-слаб от Ливърпул, което с нищо не си пролича.
Все още, червени ми друже, чакам отговор на въпроса защо съм злобар.
Грасхопърс - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Грасхопърс - Ливърпул
Така всички влизате да се дразните в този форум. Каза ти го и styopa.Сега играят в 2:30 Филаделфия и Ман. юнайтед и колкото и да мраза юнайтед немога да си позволя да кажа погрозна от рода 2:0 или 3:0 за Филаделфия. Ти като фен на юнайтед примерно или на някой друг отбор няма ли се подразниш и да ми се измееш в лицето за тази прогноза?! И за мен мача неможеше да свърши 2:0 за тия.. Други пак викат,че няма да сме в топ4.а то първенството не е почнало още... виждал съм някой отбори които много мачка ама МНОГО МАЧКАТ в контролите и почне ли първенството...
Чакам и от някой прогоноза да отпаднем само това липсва. Ако кажа Манчестър Юнайтед0:2 Нюкясъл Юнайтед да не мислиш ,че всички ще ме подкрепят? а?
Фенчетата на Манчестър веднага ще ми скочат отгоре!
Лузърпул нз си кво сичко това са компексарски номерца... защото ако отречете,че Ливърпул не е велик клуб с велика история просто вървете се скрийте... защото аз познавам само фенове ЕДНОДНЕВКИ! Имам приятел който е фен на Реал Мадрид заради Кристиано Роналдо и фен на Барселона заради Меси.
Интересно ми е дали,когато юнайтед изпадне в криза,което определено ще стане след напускането на Фъргюсън, дали няма да намалеят феновете на юнайтед няма нищо вечно! Та така... тва е още непочнал сезона извън топ4 незнам си какво то темата е за един приятелски мач те ми говорат кой щял да е в топ4,кой извън него... а и за мен прогнозата ти не беше реална... 1:0 по може... А и темата не е моя. 

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Ще се подразня, но ще си го запазя за себе си.Няма да го напиша във форума, защото всеки има право на мнение и прогноза.
Все още никой не ми каза, защо съм злобар.
Все още никой не ми каза, защо съм злобар.
Така вече резултата е ясен,за тези които не го знаят ще го кажа 0:0,а за тези като мен които знаят само него и не са гледали мача нека някой който е имал тази вазможност да каже как са играли момчетата на Ходжсън
. Благодаря ви предварително 

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
d-o-d-o написа:Така вече резултата е ясен,за тези които не го знаят ще го кажа 0:0,а за тези като мен които знаят само него и не са гледали мача нека някой който е имал тази вазможност да каже как са играли момчетата на Ходжсън. Благодаря ви предварително
Само младоци играха + Акуилани,Н'Гог,Деген и Лукас(капитан)

Общо взето мача не беше нищо особенно,а и не се очакваше и друго.
The average age among the 18 players who took part was 20.6 - and that number fell to 19.6 between the 11 who finished.
d-o-d-o, постнах анализ на срещата в блога. Можеш да прочетеш мението ми там.