Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мачът реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на Берое и Рапид (Виена) може да бъде преместен с два дни, съобщи УЕФА. В такъв случай той ще се играе на 3 август от 19,00 часа, а не както бе предвидено по програма на 5 август.tprodanov написа:Дали можеш да ми помогнеш, като ми покажеш къде е тая забрана, че аз да ти кажа съм търсил и не намерих![]()
И кое наложи онова изключение - щом е изключение, значи е имало сериозна причина за него, пък аз нещо не помня такава
Ей тук мисля че е обяснено подробно-иначе няма официален документ.Всичко е по преценка на УЕФА! http://gong.bg/view_article.php?article_id=147069tprodanov написа:Дали можеш да ми помогнеш, като ми покажеш къде е тая забрана, че аз да ти кажа съм търсил и не намерих![]()
И кое наложи онова изключение - щом е изключение, значи е имало сериозна причина за него, пък аз нещо не помня такава
Беше изключение за времето си-вече е абсолютно забранено!
няма официален документ.Всичко е по преценка на УЕФА
Омръзна ми да дискутирамtprodanov написа:Добре де - според теб тук няма ли една доста съществена разлика -Беше изключение за времето си-вече е абсолютно забранено!
иняма официален документ.Всичко е по преценка на УЕФА
Пък и ми се щеше да видя позицията на УЕФА, не на Илия Илиев или Гонг, щото и там има подобни разлики. Все пак, доскоро ни се предвещаваше апокалипсис със стадионите, а се оказа, че няма нищо такова..
ЦСКА-83 написа:Пичове отлагането на мача на ЦСКА,не е по молба на клуба,но е добре дошло.Илия Илиев си го е казал доста подробно каква е ситуацията.Все пак човека е специалист (сега към БФС)по международни отношения.
Довечера след нашия мач ,като видя как играят момчетата,може да сложим по некой лев със SAMP ,ако е още навит.
Права и задължения на футболиста-професионалист.
Чл. 15. (1) Футболистът-професионалист, въз основа на договора, извършва само тренировъчна и състезателна дейност в полза на клуба.
(2) Футболистът-професионалист, по време на действието на договора, няма право:
1. да извършва дейности в клуба от характер, извън дейността по ал. 1;
2. да членува във футболния клуб;
3. да избира и да бъде избиран на ръководни длъжности във футболния клуб.
soilwork написа:Разтреперихме се вече![]()
![]()
Предстои ви голям бой на "Васил Левски" с Гонзо или без....затова почнахте отсега да се окуражавате! Истината е една:Ще ви смажем
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
soilwork написа:Разтреперихме се вече![]()
![]()
Предстои ви голям бой на "Васил Левски" с Гонзо или без....затова почнахте отсега да се окуражавате! Истината е една:Ще ви смажем
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, jusi, kempesmario и 32 госта