ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?

Мнениеот pomiqrat » 22 юли 2010 12:38

SAMP написа:
pomiqrat написа:Темата си е за ключ по простата причина, че е измислица и на второ място, че е създадена, за да създава напрежение.

НЕ е за ключ,тва че издишате от към аргументи за ваша победа не означава,че темата трябва да се заключи.
А и нали трябва да има теми в които да спорим от двата лагера?!?!За какво ни е тоя форум иначе?!?!

Темата не е за пФК Левски, а затова че Гонзо ще играе срещу ЦСКА и ЦСКА едва ли не са си платили да на УЕФА да играят двубоя си във вторник
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юли 2010 12:38

SAMP написа:
pomiqrat написа:Темата си е за ключ по простата причина, че е измислица и на второ място, че е създадена, за да създава напрежение.

НЕ е за ключ,тва че издишате от към аргументи за ваша победа не означава,че темата трябва да се заключи.
А и нали трябва да има теми в които да спорим от двата лагера?!?!За какво ни е тоя форум иначе?!?!

Ееее SAMP...какви аргументи искаш за бъдещ разултат на даден мач!То ако така имахме аргументи,досега да сме милионери бе! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юли 2010 12:39

delqnski47 написа:
storm написа:soliwork Баце незнам от къде ти идва увереността ,че сте с класи над нас .Може би от супер трансферите на отбора или от това ,че нямате никакви задължения и сте на печалба .Може и от супер успеха над ПАОК ли ?

Еми аз не съм виждал досега цесекар или левскар да не е уверен за победата на отбора си,на дербито ;)
Ето...колегата SAMP предлага залог до 50 лева!Това ако не е увереност от негова страна :lol: :lol:

Предлагам нарочно,защо някои теърдят "ще ви смажем" ;)
Аз примерно казвам:
-Надявам се да ви смажем ;)
Явно има много сигурни фенове на Цска и нека да подплатят увереноста си с някой лев.Все пак е криза,пък и парите са си сигурни,щом ще ни смазвате ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 22 юли 2010 12:41

tprodanov написа:
zavinagicska написа:Нещо лошо да съм написал просто ти се чудя ако не е ЦСКА какво ли би мразил за да живееш.

Написал си откровенна лъжа. За теб ако не е лошо - жалка история, но вие така сте свикнали...
Колкото до омраза - не, не е омраза. Пренебрежение, подигравка, нещо такова. Има голяма разлика.

Пренебрежение явно не знаеш значението на думата, ако беше пренебрежение нямаше да си първи на всяка тема с участието на ЦСКА и то това важи за всички Левскари де то ако не е ЦСКА с кого ще си го мерите постоянно.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юли 2010 12:41

delqnski47 написа:
SAMP написа:

Ееее SAMP...какви аргументи искаш за бъдещ разултат на даден мач!То ако така имахме аргументи,досега да сме милионери бе! :lol:

Значи ако аз кажа:Ей тия ги смазваме,веднага мога да изкажи аргументи и да заложа голяма сума ;)
Но така бих се изхвърлил примерно ако играе с отбор Андора или Ватикана :lol: ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 12:46

Помияре, ЦСКА насила ли му преместиха мача?
И темата от Гонзо ли е пусната, от някой левскар или от медия, която определено не е синя?

zavinagicska, честно да ти кажа - все ми е тая темата в кой форум е. Форума е общ - забавляват ме вечните спорове и толкова. Нещо пропусна темата за лъжата - нещо лошо ли е или ти е навик?

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 22 юли 2010 12:47

ММ:"Пеле и Баджо се връщат във футбола, ще играят за новия Ботев!"
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юли 2010 12:48

SAMP написа:
delqnski47 написа:
storm написа:soliwork Баце незнам от къде ти идва увереността ,че сте с класи над нас .Може би от супер трансферите на отбора или от това ,че нямате никакви задължения и сте на печалба .Може и от супер успеха над ПАОК ли ?

Еми аз не съм виждал досега цесекар или левскар да не е уверен за победата на отбора си,на дербито ;)
Ето...колегата SAMP предлага залог до 50 лева!Това ако не е увереност от негова страна :lol: :lol:

Предлагам нарочно,защо някои теърдят "ще ви смажем" ;)
Аз примерно казвам:
-Надявам се да ви смажем ;)
Явно има много сигурни фенове на Цска и нека да подплатят увереноста си с някой лев.Все пак е криза,пък и парите са си сигурни,щом ще ни смазвате ;)

Е ти казваш,ама има и други дето редовно казват преди дербито ''Ще смажем ЦСКА'' или обратното...!Чисто и просто от фенска гледна точка!Аз,примерно,ако се избия ''червената'' идея от главата си,ще заложа на резултати 0:0 или 1:2(за един от двата отбора)!Според мен ще стане хубаво дерби и ще бъде много оспорвано,защото Левски взе добри футболисти(за ЦСКА нямам мнение,въпреки че им гледах почти всички контроли),особено Дани Младенов,който,за мен,ви е трансферен удар!Така Левски,със сигурност, ще е по силен от последния и най вече,от предпоследния път,когато беше дербито ;) Ето написах нещо като аргумент,въпреки че във футбола аргументите не важат изобщо! ;)
Това е моето лично мнение!
Последна промяна от delqnski47 на 22 юли 2010 12:53, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юли 2010 12:52

Да прав си ;)
Но ако си мъж и казваш "ще ви смажем",сложи 10-20 лева,не боли ;) Мъжа(тук сигурно става въпрос за момче на 15 ама тва е др въпрос :lol: ) на място си държи на думата и не се отмята,дори да се надценил малко ;) Казана дума,хвърлен камък ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 12:54

tprodanov написа:Помияре, ЦСКА насила ли му преместиха мача?
И темата от Гонзо ли е пусната, от някой левскар или от медия, която определено не е синя?

zavinagicska, честно да ти кажа - все ми е тая темата в кой форум е. Форума е общ - забавляват ме вечните спорове и толкова. Нещо пропусна темата за лъжата - нещо лошо ли е или ти е навик?
Насила ни изместиха мача тия от УЕФА-ние иначе не искахме....ама кво да направим,трябва да се съобразяваме и с Берое-другият наш евробоец и с УЕФА и просто обстоятелствата са такива,че ще почиваме 2 дни повече от вас. Вие сте класен тим-тренирате по-новите европейски стандарти наложени от Джанини :lol: и това не би трябвало да ви се отрази на играта,поне такива са ви претенциите? Иначе ние сме по-обиграният отбор със запазен състав от миналата кампания+2-3 нови класни попълнения и мисля че с лекота ще ви победим!

Върни се в “Левски”