Мнениеот Angoff » 23 яну 2009 08:31
dabeda написа:SS Lazio написа:Захванах тая тема щото ми писна тия петолъчки да обявяват Митко за "техен". Мили червенушковци запомнете - в БГ има два отбора които да са доволни от Барби - Пирин, защото е най-успелия им продукт и Левски - за шампионската титла и коронясванета на една синя легенда - без Барбуков "кървавия" гол на Гонзо щеше само да фиксира крайното 1:3.
Но Митето с гениалните си пропуски направи Левски шампион и Гонзо - легенда. След този мач Митето винаги ще има място в моето сърце и в сърцата на всички Левскари - Мите Благодарим ти от сърце!!!!!
А на вас мили петолъчки - измийте си краката, пуснете си филмче за ГА и поредната му визита в Карулково и лека нощ....

егати нещасника. кво ти става бе момче говеждо. къде си тръгнал да сравняваш Гомнио с Берба. къде си тръгнал въобще да се занимаваш, ти комплексар долнопробен, с Митко. сигурно шефа днес пак те е навикал, жената пак не ти е дала, ама е дала на съседа, дъщерята пак е надула корема, а сина ти е довел в къщи новия си "приятел". какъв си ти, никому неизвестен и ненужен плужек, та мнение да изразяваш. аз незнам кое ви жилна повече БАТЕ и ЖИЛИНА или Берба в Ман Юн.
Последното ще да е приятел,адски много се засегнаха...в деня на последния трансферен прозорец група от тия кухороги са се събрали в катакомбата на герена да палят свещи,да не отиде Митко в Ман Юнайтед!
Всъщност къде сме тръгнали да обясняваме на говеда(тука не засягам всички фенове на Левски,повярвайте има и свестни които признават успехите на ЦСКА и футболистите ИЗЛЕЗЛИ от клуба),че Бербатов няма записана и 1 минута за Пирин а е играл в училищните си години за младежите,както Гунди е играл за Ботев (пд) примерно ама той Гунди си е техен.Че Бербатов изкарва 3г. в ЦСКА от 99-та до 2001,че за 65 мача вкарва 37 гола,аз не съм чул привърженик на ЦСКА да твърди,че Бербатов е станал голям футболист в ЦСКА,напротив Бербатов имаше талант който Пенев видя и му даде УНИКАЛЕН шанс на 18г. възраст да е титуляр в клуб като ЦСКА а вече голям футболист стана в Леверкузен-Тотнъм-Ман Ю.Големите футболисти на ЦСКА са Иван Колев,Димитър Пенев,Якимов,Гаганелов,Джевизов,Джеки,Г.Велинов,Денев и всички легенди на клуба които не са излизали навън ... както Стоичков,Пенев,Костадинов,Лечков,Т.Иванов,М.Петров,С.Петров станаха големи футболисти на запад ... те показаха,че имат талант в ЦСКА,от ЦСКА се изискваше само да предостави на света своите таланти да им даде шанс и после всички знаем историята на споменатите ... Титли,успехи голове много голове ....ЦСКА си е ЦСКА и още дълго време,ще ви стряска съня драги завистливци... както се казва "Титла в България може да си позволите но на Анфийлд,побеждават само ГОЛЕМИТЕ" айде с здраве и приятно ви съскане

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!