garfild8 написа:kiko75 написа:а ти кво си мислиш че в гърция взимат страшните пари лиЦСКА-83 написа:Пич,нали се сещаш,че българи ходят на работа в Гърция,а не гърци в България.Това ме навежда на мисълта,че имат по-висок стандарт.
За плащането на дълговете си прав че трябва да се избият,но дали се плащат само това ме притеснява.Просто живота ме е научил да не вярвам сляпо,особено когато са намесени и пари.Дай боже наистина да си вършат работата,а не само да им гледаме цирка и ние просто да сме от участниците в него.
за твое свединие в софия заплатите са на ниво гърция при цени двапъти по ниски в момета в гърция масово се работи на заплата от 600 до 900 евро
Добре Кико75.Кажи кой в София взема,заплата от 1200 лв до 1800 лева?
Има ли тук,във форума,някой такъв?
Или Титаните се надяват,единствено на ''свежи'' пари от феновете,защото нямат други средства?И финансови и организационни?
Ей пич ти май не си уважаваш труда,а? В София доста хора работят за повече от 1000 лв. Но и няма как да очакваш да взимаш такива пари без образование и квалификация. Младите хора, които имат желание да се развиват, винаги успяват. Ако си кадърен преспокойно можеш да работиш за повече от 1500лв. Виж ако те мързи или си тъпак( нямам предвид теб) тогава вече сори ама и 250 лв социални ще са ти много. И за да докажа че не говоря глупости ,аз работя за 2000лв в частна фирма.Почти всички мои познати са горе долу на същото ниво. Но пак казвам, пари наготово никой не дава.