Линк за мача Жилина - Биркиркара

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Линк за мача Жилина - Биркиркара

Мнениеот runnersa » 22 юли 2010 00:12

evgenimilenov написа:ПФК Литекс ....... моя линк не е по зададената тема , но не мисля ,че и всичко свързано с поляците и азерите е ..... така че стига сте ме критикували .... виждам ви че изпитвате нужда да се дразните с мен , но не ми се и занимава твърде уморен сам .... до сега си празнувах рд-то така че не ми е до спорове с вас :|

Тука си прав все пак след края на мача Жилина-Биркиркара темата се изчерпа и някак си естествено се трансформира в тема за мачовете от ШЛ днес даже може автора да я прекръсти и всичко ще е точно! Макар, че няма нужда вече защото всички мачове вече приключиха, но все пак ако сметне за нужно може да оправи темата на Мачове от квалификацийте на ШЛ тази вечер ;)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юли 2010 00:12

За мен си дете :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юли 2010 00:14

storm написа:Много ме е яд за Азърбейджано,поляците исках да отпаднат .Утехата ми е ,че Бг-футбола е по добър на клубно ниво от полския .

И мен ме е яд, но без да са играли полски и български отбор едва ли може да се каже на 100% кой е по-силен! Въпреки това аз съм на същото мнение!
А Азерския се вижда, че се развива и скоро може би ще надмине и полския, а за съжаление ако не се стегнем и Българския! ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юли 2010 00:15

storm написа:Много ме е яд за Азърбейджано,поляците исках да отпаднат .Утехата ми е ,че Бг-футбола е по добър на клубно ниво от полския .

Те Батетата са ясни - 1 мач биха 5:1 ;)
Оф боже мислех, че съм цитирал поста за Батетата, а не пак тоз сега май няма как да го оправя вече
Както и да е всъщност :?
Последна промяна от runnersa на 22 юли 2010 00:56, променено общо 2 пъти.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юли 2010 00:17

evgenimilenov написа:
Levskar_90 написа:
evgenimilenov написа:ПФК Литекс ....... моя линк не е по зададената тема , но не мисля ,че и всичко свързано с поляците и азерите е ..... така че стига сте ме критикували .... виждам ви че изпитвате нужда да се дразните с мен , но не ми се и занимава твърде уморен сам .... до сега си празнувах рд-то така че не ми е до спорове с вас :|

Честито. Да пораснеш голямо и добро дете :)

Е как дете . Вече съм на 18 :twisted:

[offtopic][/offtopic]Охо браво- е айде честито пълнолетие и от мен!
И нали знаеш сега по-трудното предстои! ;) Завърши ли училише вече или догодина? :roll:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 22 юли 2010 00:20

Догодина . Ама сега взех изпита за листовките . Остана и кормуването и Левски да бие калмарите (разбира се и следващия съперник) и съм номер 1 :lol: Училището не го мисля ... най-малкия ми проблем е .

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юли 2010 00:31

Ок айде лека на всички (които са останали :) ) Хубави мачове гледахме на толкова ранен етап което мисля, че е много хубаво! Да си подкрепяме отборите защото те поне на този етап независимо дали с 6, дали с 4:0 или колкото и да било минават без никакви проблеми което е положително! Виждаме представители на други държави които уж не са по-слаби от нас какви мъки изпитват още на този етап! Така, че трябва да си подкрепяме отборите, а не да се дразним кой бил с повече и кой с по-малко защото това е глупаво, а и няма как да знаем на 100% кой съперник е по-силен и кой не! Да ги отстраняваме пък и с по половин гол ако ще да е! Иначе като почне първенството ще се разбере кой е по-добър! В Европа не е мястото да спорим за това! Лека на всички! ;)

Върни се в “Литекс”