Линк за мача Жилина - Биркиркара
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Линк за мача Жилина - Биркиркара
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Уникален мач и то на това ниво - браво на Азерите въпреки всичко! Жалко за Пепи Златинов ако той беше вкарал отдавна мача можеше да е свършил и то в полза на Азерите 

- evgenimilenov
- Контакти:
Кой друг да преебе мача ако не вратаря 

Уоу,страхотно шоу ни предложиха Лех и Интер,евала и на двата отбора 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
evgenimilenov написа:Кой друг да преебе мача ако не вратаря
Е не всички вратари са тип Иванков аз очаквах и 2 да изпуснат и драмата да продължи ама тия големи дуспаджий са изкараха чак и вратаря им я вкара

- evgenimilenov
- Контакти:
ПФК Литекс ....... моя линк не е по зададената тема , но не мисля ,че и всичко свързано с поляците и азерите е ..... така че стига сте ме критикували .... виждам ви че изпитвате нужда да се дразните с мен , но не ми се и занимава твърде уморен сам .... до сега си празнувах рд-то така че не ми е до спорове с вас 

- Levskar_90
evgenimilenov написа:ПФК Литекс ....... моя линк не е по зададената тема , но не мисля ,че и всичко свързано с поляците и азерите е ..... така че стига сте ме критикували .... виждам ви че изпитвате нужда да се дразните с мен , но не ми се и занимава твърде уморен сам .... до сега си празнувах рд-то така че не ми е до спорове с вас
Честито. Да пораснеш голямо и добро дете

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Айде и батетата са били с 1:0,вече са ясни всички отбори,които продължават напред.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- storm
- Контакти:
Много ме е яд за Азърбейджано,поляците исках да отпаднат .Утехата ми е ,че Бг-футбола е по добър на клубно ниво от полския .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- evgenimilenov
- Контакти:
Levskar_90 написа:evgenimilenov написа:ПФК Литекс ....... моя линк не е по зададената тема , но не мисля ,че и всичко свързано с поляците и азерите е ..... така че стига сте ме критикували .... виждам ви че изпитвате нужда да се дразните с мен , но не ми се и занимава твърде уморен сам .... до сега си празнувах рд-то така че не ми е до спорове с вас
Честито. Да пораснеш голямо и добро дете
Е как дете . Вече съм на 18