Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Мнениеот Tommi » 21 юли 2010 23:56

Alex написа:Така, даже не дочетох статията! Но видях, че се коментират на Гонзо изгъзиците срещу Сливен!!! Страшно много харесвах Гонзо, но всичко си има граници! Аз си спомням мача с БАТЕ, тогава Жоро Христов игра много добре - спечели дузпа, а Гонзо отне класирането за ШЛ на Левски и главата на Вили Вуцов със същото си поведение!!! Спомням си как Борето и Кокъла бяха орезелени на мача със Сливен, докато викаха на Гонзо. Само че той е над правилата, компенсира некадърност (а и такава видяхме в неговата кариера) с "голямо левскарство"...

Ти някога играл ли си футбол (не става въпрос за професионален футбол, а дори и в махалата) :?: А ще обясниш ли какво означава, че Гонзо е над правилата и че компенсира некадърност :?:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 юли 2010 23:57

tprodanov написа:

Пич, тоя, дето я е писал тая статия, драсни му в блога, че когато и да се самоубие все е късно. По-жалко нещо само ГА може да напише, но не е сигурно. Надявам се, да не ти е приятел автора :mrgreen:

Е, ако не броим приличното количество злоба в статията, там си има предостатъчно истини (пак казвам, че съм подкрепял Гонзо, когато всичко го псуваха - всички левскари имам предвид)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 21 юли 2010 23:57

Аз няма да кажа нищо по темата на линка който си ни предоставил, само погледни коментарите :mrgreen: :mrgreen:
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 21 юли 2010 23:59

shumnaliq написа:

Аз няма да кажа нищо по темата на линка който си ни предоставил, само погледни коментарите :mrgreen: :mrgreen:

знаеш ли ...на нас Гонзо ни харесва ..а на вас Емчо Костадинов да не стои пак без лиценз
тои има опит в тва :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 00:00

Абе, кой беше най-скъпо продадения футболист в България, че не помня?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 22 юли 2010 00:02

аз от мача на Левски със Сливен си спомням друго- не дадоха две кристално чисти дузпи на Сливен, а при друг резултат в този мач, щеше да има и друг шампион, но...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 юли 2010 00:03

Tommi написа:
Alex написа:Така, даже не дочетох статията! Но видях, че се коментират на Гонзо изгъзиците срещу Сливен!!! Страшно много харесвах Гонзо, но всичко си има граници! Аз си спомням мача с БАТЕ, тогава Жоро Христов игра много добре - спечели дузпа, а Гонзо отне класирането за ШЛ на Левски и главата на Вили Вуцов със същото си поведение!!! Спомням си как Борето и Кокъла бяха орезелени на мача със Сливен, докато викаха на Гонзо. Само че той е над правилата, компенсира некадърност (а и такава видяхме в неговата кариера) с "голямо левскарство"...

Ти някога играл ли си футбол (не става въпрос за професионален футбол, а дори и в махалата) :?: А ще обясниш ли какво означава, че Гонзо е над правилата и че компенсира некадърност :?:

Да, играл съм.
Гонзо взе да бие дузпа, която треньорът беше определил за друг играч! Гонзо я изпусна в един "до този момент лек за Левски мач" - първи пример за "над правилата"
Гонзо се буташе като магаре в играч на БАТЕ там и напрактика си отбеляза автогол. (еми, тва са 2 гола до тук)
За Сливен вече писах - втори пример за "над правилата"

Всеки, който е гледал футбол повече от 2-3 години назад, знае за какво говоря.
[center]Изображение[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 00:08

Алекс, сега напиши и за мачове, които е изнасял сам на гърба си. Ако смяташ, че има такива де..

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 юли 2010 00:10

Гонзо мисля че изпусна дузпата и в контролата срещу Вердер или се бъркам.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 22 юли 2010 00:10

Алекс , Алекс , Алекс и ти разбираш от футбол , колкото и баба ми!

Върни се в “Левски”