Linkin_Park написа:ЦСКА никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!
Отговарам подобаващо. Имате къса памет
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Linkin_Park написа:ЦСКА никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!
stg333 написа:с една дума, щом няма споразумение напролет мача е на Герена и толкова
Синият Болярин написа:Че що да не се съгласи?
Да не би да предпочете да плаща наем за националния?
Ако мисълта ти е за чупенето, вече няма какво да се чупи. В сектор Г са оставени съвсем малко седалки и то заради гостуващи агитки от евротурнирите. Излично е да казвам, че ще ги махнат и тях преди мача. Най-много да изкъртите няколо метални тръби и 2 тоалетни. С други думи колкото и да чупите щетите ще са минимални и възстановяването им ще излезе много по-евтино от наем на национания. А и Герена може да има застраховка.
viroglav написа:Много ми е странно каква тръпка изпитвате , като пускате провокативни теми ... Не съм против това , просто ми е чудно защо го правите. Къде се базира смисъла от тях ... В този форум , а и не само в него се говори за всичко друго , но не и за спорт...
stg333 написа:с една дума, щом няма споразумение напролет мача е на Герена и толкова
tprodanov написа:houser_1948 написа:простите говеда искат герена да гори
Тия закани са ми толкова смешни.. Първо, че на Герена ще посмеят да дойдат една шепа хора. Второ, че тая шепа ще стои и ще гледа тъпо, както винаги, и трето, тая същата шепичка ще е наясно, че трябва да се държи съвсем благоприлично, че сектора отсреща да не реши, че Коледа е подранила. Ей, има хора, дето май никога не са ходили на мач...
Синьо Сърце, не забравяй, че Баждека може и 50 кинта да им сложи, и тогава ще е интересно да видим как идват да си купят билети от Герена
Делянски - кви седалки в Г?
zavinagicska написа:stg333 написа:с една дума, щом няма споразумение напролет мача е на Герена и толкова
И какво като е на герена последния мач там шампиони станахме много е ''страшно'' на герена дааа.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barabata.cska написа:Linkin_Park написа:Чорбата никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!
Отговарам подобаващо. Говедата имат къса памет
tprodanov написа:zavinagicska написа:stg333 написа:с една дума, щом няма споразумение напролет мача е на Герена и толкова
И какво като е на герена последния мач там шампиони станахме много е ''страшно'' на герена дааа.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно. Затова сте една кола хора на Герена винаги
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 8 госта