Пролетното дерби-на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: Пролетното дерби-на Герена!

Мнениеот barabata.cska » 21 юли 2010 22:27

Синият Болярин написа:Думичките са феърплей и коректност. Мен не ме вълнуват противоречията между ръководство и агитка в червения лагер. Нашите 15 лева са заради техните 10. Обаче мен не ме касае на колко оценяват собствената си продукция и съответно колко са преценили, че трябва да плащат техните хора. Касае ме, че тази година ще платя 3 пъти повече отколкото миналата. Негласно определената цена за гостуващите агитки из страната е по 5 лева. Навсякъде е така и всичко друго е провокация към гостуващия отбор. Наложи ли се да плащаме такива цени, задължително пролетният мач да е на Герена.

Защо ли?
1. Защото очевидно не се проявява коректност към другите отбори.
2. Домакинствайки на "Васил Левски" през този сезон те ще са привикнали с обстановката и по-лесно ще се приспособят към терена.
3. Защото нито сме милионери, нито сме идиоти.

Ползите от домакинство на Герена
На 1 август очаквам да сме повече от тях въпреки скъпите билети и формалното им домакинство. Длъжни сме да отговорим на тази провокация и да помогнем на любимия отбор да започне атаката на титлата по шампионски. Напролет хората няма да са по морето и завръщането на Герена осигурява присъствието на поне 15 хиляди левскари. В момента капацитетът на Герена е около 27000, а 6.9% квота означава само 1863 билета за червените. Разликата между Герена и националния е, че разположението на входовете и секторите на "Васил Левски" позволява две агитки в "А" и "В" докато на Герена не е точко така. Тоест за следващите първенства ние ще можем да си купуваме билети за националния а те няма да могат за Герена, освен квотата за "Г". Изходът им е да се върнат на армията, която е като Герена, но нямат пари да я ремонтират. Тъй че тия 15 лева ще ги преглътнем, ама ще си ги изплатим с лихвите.

А явно някои хора скоро не са гледали мач на Левски, защото на Герена седалките в клетката се демонтирани. Имат съвсем малко на горните редове, но и те ще се премахнат за мача.

Алооооо вие в европа не сте се сабирали толкова

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 21 юли 2010 22:27

АХАХАХАХА

Нямало шанс да се играе на Герена :!: :?:
Последните години се играе на националния, за да не се трошат клубните стадиони. Тази година единият отбор използва "Васил Левски" като клубен стадион, а другият не е длъжен да си плаща, за да играе там. Вие си ползвате нашия стадион и ния нашия.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 21 юли 2010 22:29

barabata.cska написа:
Синият Болярин написа:Думичките са феърплей и коректност. Мен не ме вълнуват противоречията между ръководство и агитка в червения лагер. Нашите 15 лева са заради техните 10. Обаче мен не ме касае на колко оценяват собствената си продукция и съответно колко са преценили, че трябва да плащат техните хора. Касае ме, че тази година ще платя 3 пъти повече отколкото миналата. Негласно определената цена за гостуващите агитки из страната е по 5 лева. Навсякъде е така и всичко друго е провокация към гостуващия отбор. Наложи ли се да плащаме такива цени, задължително пролетният мач да е на Герена.

Защо ли?
2. Домакинствайки на "Васил Левски" през този сезон те ще са привикнали с обстановката и по-лесно ще се приспособят към терена.

На 1 август очаквам да сме повече от тях въпреки скъпите билети и формалното им домакинство. Длъжни сме да отговорим на тази провокация и да помогнем на любимия отбор да започне атаката на титлата по шампионски. Напролет хората няма да са по морето и завръщането на Герена осигурява присъствието на поне 15 хиляди левскари. В момента капацитетът на Герена е около 27000, а 6.9% квота означава само 1863 билета за червените. Разликата между Герена и националния е, че разположението на входовете и секторите на "Васил Левски" позволява две агитки в "А" и "В" докато на Герена не е точко така. Тоест за следващите първенства ние ще можем да си купуваме билети за националния а те няма да могат за Герена, освен квотата за "Г". Изходът им е да се върнат на армията, която е като Герена, но нямат пари да я ремонтират. Тъй че тия 15 лева ще ги преглътнем, ама ще си ги изплатим с лихвите.

А явно някои хора скоро не са гледали мач на Левски, защото на Герена седалките в клетката се демонтирани. Имат съвсем малко на горните редове, но и те ще се премахнат за мача.

:lol:
Неколкократно Левски е разпродавал националния стадион в последните години, а това нa вас не ви се е случвало от незапомнение времена.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 юли 2010 22:30

Синият Болярин написа:АХАХАХАХА

Нямало шанс да се играе на Герена :!: :?:
Последните години се играе на националния, за да не се трошат клубните стадиони. Тази година единият отбор използва "Васил Левски" като клубен стадион, а другият не е длъжен да си плаща, за да играе там. Вие си ползвате нашия стадион и ния нашия.

Нямам нищо против да се играе там-даже ще се радвам!!Само,че вашето ръководство незнам дали ще се съгласи!!
Изображение

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 21 юли 2010 22:32

Синият Болярин написа:
barabata.cska написа:

Защо ли?

:lol:
Неколкократно Левски е разпродавал националния стадион в последните години, а това нa вас не ви се е случвало от незапомнение времена.

Разбирам те напълно топло е не си си пил хапчетата бегом при мама и да лягаш

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 21 юли 2010 22:33

Така и така сте тук , Кажете каде ще домакинствате 2018 и какви пари ще е билета .

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 21 юли 2010 22:34

ЦСКА никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 22:35

Форумния хулиган tprodanov пак е в силата си аз като се играят мачовете на герена си ги гледам от В сектор понеже много ме страх от такива като теб. :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 21 юли 2010 22:35

Че що да не се съгласи?
Да не би да предпочете да плаща наем за националния?
Ако мисълта ти е за чупенето, вече няма какво да се чупи. В сектор Г са оставени съвсем малко седалки и то заради гостуващи агитки от евротурнирите. Излично е да казвам, че ще ги махнат и тях преди мача. Най-много да изкъртите няколо метални тръби и 2 тоалетни. С други думи колкото и да чупите щетите ще са минимални и възстановяването им ще излезе много по-евтино от наем на национания. А и Герена може да има застраховка.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 22:36

Linkin_Park написа:ЦСКА никога ама НИКОГА не е изпълвала "Васил Левски" до крен предел!

Е само няколко пъти по 70 000 :) :) :) :) :) :) тук е много забавно да си чете човек.

Върни се в “Левски”