Ето ги нашите таланти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Ето ги нашите таланти

Мнениеот bojkyy » 21 юли 2010 19:50

fabregas_949 написа:
kokic1986 написа:Мишо Иванов се казва вратаря на Сиена и на скоро мернах някъде , че са му поверили фанелката с номер 1 :shock: Което ме кара да си мисля , че ще разчитат на него .
Ники Михаилов - от Твенте си го откупиха и ще си играе там - Бошкер тоя сезон му е последен на вратата - от догодина ще е титуляр Никито !
Марио Кирев и Антонио Михайлов са доста млади за да играят дори професионален футбол - още им трябва време , а имаме и едно момче в Реал Мадрид ...

Вече не е в Реал... :arrow:

Още нищо не са знай. В Реал предприеха смяна на трениора на юношите. Ще се разбере кво ще става с него по късно :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 21 юли 2010 19:51

fabregas_949 написа:
kokic1986 написа:Мишо Иванов се казва вратаря на Сиена и на скоро мернах някъде , че са му поверили фанелката с номер 1 :shock: Което ме кара да си мисля , че ще разчитат на него .
Ники Михаилов - от Твенте си го откупиха и ще си играе там - Бошкер тоя сезон му е последен на вратата - от догодина ще е титуляр Никито !
Марио Кирев и Антонио Михайлов са доста млади за да играят дори професионален футбол - още им трябва време , а имаме и едно момче в Реал Мадрид ...

а къде е
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 21 юли 2010 19:58

bojkyy написа:
fabregas_949 написа:

Още нищо не са знай. В Реал предприеха смяна на трениора на юношите. Ще се разбере кво ще става с него по късно :)

Преди време имаше тема във форума, спомням си, че пишеше че договора му не е продължен, така че не би трябвало в момента да има ангажимент към някой клуб.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 юли 2010 20:42

То на полувината юноши не бяха подновени на някои от тях се подновиха и би трябвало да продължат да обновяват на останалите.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 юли 2010 21:11

zlatan написа:Днес се натресох на една новина и реших да споделя нещо.Та става въпрос за нашите големи таланти и тяхната кариера.
1.-Ники Михайлов-нула минути.
2.-Марио Кирев-нула минути.
3.-Валери Домовчийски-горе долу-едно полувреме.
4.-Наско Курдов-нула минути.
5.-Симеон Иванов-тоя незнам от Райо Валекано къде отиде(май втория отбор)
6.Юношка на ЦСКА играеше в Дортмунд не му знам името на момчето-и него го няма.
7.-Иванов-вратарчето на Сиена-нема минутки.
Абе освен Станиславката Манолев ние имаме ли млад играч,който да играе,не бе да играе-пък дори отбора да се казва Биркиркара.
Може и да съм се объркал днес от горещото слънце,ама аз така ги жиждам нещата.
А и Шотландия имахме две момченца Бранимир си някой и т.н.-абе кашата е тотална.

Като гледам написаното по-вероятно сам да си ги измислял тези статистики. Толкова неграмотно от към статистика няма не е истина.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Национален отбор”