Емблемата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Incubus_bg
Контакти:

Re: Вярно ли за старата емблема.

Мнениеот Incubus_bg » 21 юли 2010 17:27

Явно някои хора не са много добре запознати с историята на най-великия български отбор.Нормално , защото си гледат тяхното отборче.Пояснявам за невежите. На старата и истинска емблема на ПФК Левски има жълта и червена лента заради оригиналните цветове с които Левски е играел в първите години след създаването си. А именно жълто-червено райе.
Съжалявам , че разочаровам червените фенове , но няма нищо общо с отбора на БКП.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 юли 2010 17:27

abiati написа:
coup_de_boule написа:Не мога да си обясня защо левскарите искат на емблемата им да присъства червеното - цвета на вечния им враг. Мен като цесекар новата им емблема, изрязяваща покорството на Левски спрямо ЦСКА, ме устройва напълно :P

тигре,дали се сещаш кога е създадена емблемата на Левски...тогава изобщо не сте били запланувани от партията...

Тя,дето има една дума,Партията още не е била "запланувана"...Темата,обаче е за емблемата на Левски и,ако на някой му се лигави-във форума си имат тема:"Общ Чат"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 21 юли 2010 17:38

Incubus_bg написа:Явно някои хора не са много добре запознати с историята на най-великия български отбор.Нормално , защото си гледат тяхното отборче.Пояснявам за невежите. На старата и истинска емблема на ПФК Левски има жълта и червена лента заради оригиналните цветове с които Левски е играел в първите години след създаването си. А именно жълто-червено райе.
Съжалявам , че разочаровам червените фенове , но няма нищо общо с отбора на БКП.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 юли 2010 18:01

soilwork написа:
Dani написа:А как изглежда прослолутата "лопата"?
Изображение Имате си една емблема и тя е тази със синьо,жълто и червено! Другото са вариации

Аз съм от ЦСКА бе! ;)

dimi62
Контакти:

Мнениеот dimi62 » 21 юли 2010 18:10

coup_de_boule написа:Не мога да си обясня защо левскарите искат на емблемата им да присъства червеното - цвета на вечния им враг. Мен като цесекар новата им емблема, изрязяваща покорството на Левски спрямо ЦСКА, ме устройва напълно :P

Защото,млади момко,ние помним историята на своя клуб.Защото първите екипи на отбора са били червено и жълто.

redfen
Контакти:

Re: Емблемата на Левски

Мнениеот redfen » 21 юли 2010 19:17

Нали се пееше нещо от рода на ".....какъв е задника на маймуната?..."
-Ами ето ви отговора-- Какъвто ви е цвета на емблемата :)
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2010 19:25

redfen написа:Нали се пееше нещо от рода на ".....какъв е задника на маймуната?..."
-Ами ето ви отговора-- Какъвто ви е цвета на емблемата :)

Тя вашата щото е жълтичка на зелени точки, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 21 юли 2010 19:39

Елементарно е-на дербито целия стадион в червено.

(и стига трили,че става смешно)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2010 19:42

Смешен си ти бе,пиши си във вашия форум...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”