Явно някои хора не са много добре запознати с историята на най-великия български отбор.Нормално , защото си гледат тяхното отборче.Пояснявам за невежите. На старата и истинска емблема на ПФК Левски има жълта и червена лента заради оригиналните цветове с които Левски е играел в първите години след създаването си. А именно жълто-червено райе.
Съжалявам , че разочаровам червените фенове , но няма нищо общо с отбора на БКП.
Емблемата на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- deepblue1963
Re: Вярно ли за старата емблема.
abiati написа:coup_de_boule написа:Не мога да си обясня защо левскарите искат на емблемата им да присъства червеното - цвета на вечния им враг. Мен като цесекар новата им емблема, изрязяваща покорството на Левски спрямо ЦСКА, ме устройва напълно
тигре,дали се сещаш кога е създадена емблемата на Левски...тогава изобщо не сте били запланувани от партията...
Тя,дето има една дума,Партията още не е била "запланувана"...Темата,обаче е за емблемата на Левски и,ако на някой му се лигави-във форума си имат тема:"Общ Чат"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Incubus_bg написа:Явно някои хора не са много добре запознати с историята на най-великия български отбор.Нормално , защото си гледат тяхното отборче.Пояснявам за невежите. На старата и истинска емблема на ПФК Левски има жълта и червена лента заради оригиналните цветове с които Левски е играел в първите години след създаването си. А именно жълто-червено райе.
Съжалявам , че разочаровам червените фенове , но няма нищо общо с отбора на БКП.

soilwork написа:Dani написа:А как изглежда прослолутата "лопата"?Имате си една емблема и тя е тази със синьо,жълто и червено! Другото са вариации
Аз съм от ЦСКА бе!

coup_de_boule написа:Не мога да си обясня защо левскарите искат на емблемата им да присъства червеното - цвета на вечния им враг. Мен като цесекар новата им емблема, изрязяваща покорството на Левски спрямо ЦСКА, ме устройва напълно
Защото,млади момко,ние помним историята на своя клуб.Защото първите екипи на отбора са били червено и жълто.
-
- Контакти:
Re: Емблемата на Левски
levski forever
Нали се пееше нещо от рода на ".....какъв е задника на маймуната?..."
-Ами ето ви отговора-- Какъвто ви е цвета на емблемата

Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
redfen написа:Нали се пееше нещо от рода на ".....какъв е задника на маймуната?..."
Тя вашата щото е жълтичка на зелени точки, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Елементарно е-на дербито целия стадион в червено.
(и стига трили,че става смешно)
(и стига трили,че става смешно)
Смешен си ти бе,пиши си във вашия форум...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема