Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Рудар-Литекс-Втори Предварителен Кръг на ШЛ-реванш

Мнениеот runnersa » 21 юли 2010 18:48

urkoto написа:Аре ве ей, спъвай бе, не разбра ли, че никой не го интересува и на никой не му се занимава с комплексираната ти психика. Ебаси палячото

Пич към кого се обръщаш и какво точно искаш да кажеж? Какво е това спъвай бе :roll:
Последна промяна от runnersa на 21 юли 2010 19:39, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 юли 2010 18:54

Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
[/quote]
Тук явно се опитваш да кажеш нещо, ама не вдявам какво. Дали не намекваш, че според броя голове Дъндлок е с около 2 класи над Рудар? Ако не намекваш това, какъв е смисъла от това изказване :?:[/quote]

Прочети цялото ми мнение и ще разбереш какво намеквам , какво копираш само част от мението ми . А за тоя Бигчето :) Хапчето не си е пил явно ![/quote]
Ок, ето ти целият контекст -
Ама ти сериозно ли си мислиш , че Рудар са по-добър отбор от Дъндолк ? Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
Не видях с какво Рудар са по добър отбор от Дъндолк . Това че ви надиграха до 30-та мин не означава че са по-добър отбор нали ?

Какво точно се опитваш да кажеш, ако не смешен опит да изкараш Дъндолк класен отбор вкарвайки "железният"аргумент, че Левски са вкарали 6 гола за 1 мач, а Литекс 5 за два?
Питам защото вместо чисто и просто да поздравиш Литекс се чудиш как да извъртиш нещата, да омаловажиш тяхната победа и да вдигнеш стойността синята? Което си е типично синя черта, разбира се, няма кой да учудите с подобно поведение...[/quote]
Ти ако сравняваш 2 отбора по резултатите им срещу такива отборчета които не може да са мерило за класата им няма да стигнеш далеч ;)
За мене разликата между 2 отбора е, че ви бихме 3:0 в Ловеч пролетта не е ли така? Сега тази есен като играят пак помежду си ще видим най-добре каква е разликата между 2 отбора тази година ;) Стига си ми вадил и сравнявал резултатите срещу някакви смешни отборчета защото това нищо не означава и само показва какъв палячо си ;) Единия път слабото отборче се окопало паднало с 1-2 гола разлика другия се отворило и паднало с 4-5 и ти въз основа на това си ми вадиш генерални изводи за 2 отбора и си ми казваш ква е разликата смешен си просто! ;)

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 юли 2010 22:53

Браво на Литекс ! Аз съм повече от доволен, който не е, боли ме фара, да се оправя !

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Re: Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Мнениеот litex8 » 24 юли 2010 09:28

Рудар - Литекс 0:4 ( целият мач - тук )

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Рудар-Литекс - online

Мнениеот Alex » 30 авг 2010 12:51

Alex написа:
PFC Litex написа:
Alex написа:Не искам да съм лош пророк, но Литекс типично по български пробваха да минат по най-малкото съпротивление. Тия приказки бяхме много по-добри, ама бихме само с 1-0 съм ги слушал много и все края е един и същ - провал. Така че според мен ловчанлии са пътници.

Успех на останалите! Дано Берое изтеглят Ливърпул.

Явно сме гледали различни мачове, но карай времето ще покаже.
Някой хора бързо забравят резилите от миналите години, но това си е за тяхна сметка...

Литекс - Рудар
Удари във вратата 11-1
Удари по посока на вратата 22 - 3

Това ако не е мачкане не зная какво е, като не иска да влиза топката няма как да я накараш на сила, а това фен на Левски трябва да го знае много добре от мачовете им с БАТЕ.

Еми, аз имах предвид провал за следващия кръг, когато Лиекс ще играят с някой от тяхната черга. А за мача мисля, че сме гледали един и същ, но някой друг път ще пиша защо смятам, че Литекс се скътават.

PFC Litex написа:Във форума на гонг сериозни дискусии не водя, тъй като тук не става, има много по-добри форуми от този в които се водят задълбочени и смислени дискусии, тук в гонг само убивам времето и нищо повече.

Alex написа:аз не съм недоволен - просто виждам как Литекс са самоубиват вярвайки си, че играят добре. Иначе моя ХК си излезе и вече гледам за удоволствие :)

казах ли ти??? ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”