BIOHAZARD1912 написа:ХАХ!ДЕЦАТА НА ЗЕКИ БАЙРАМ И ГАЛКА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ.МИШОЦИ
И НАЙ-ВАЖНОТО, ЗАБАВЛЕНИЕТО Е ВИНАГИ НА ВАШ ГРЪБ!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
birabecks написа:BIOHAZARD1912 написа:ХАХ!ДЕЦАТА НА ЗЕКИ БАЙРАМ И ГАЛКА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ.МИШОЦИ
ХАХА...А Митьовите чеда са толкова тъжни...
Zoberman написа:Тая мацка е толкова лесничка че няма накъде,ще ви кажа и една случка с нея-Не я познавах,виждал съм я няколко пъти,пред шефът ми да е забере заедно с нас в планета,искам да уточня че работя лична охрана,но не мога да споделя кой е работодателят ми,само мога да кажа че е доста известен в Пловдив.Та въпросната мацка ходеше през 2 мин в кенефа да шмърка,а накрая към 4-5 сутринта я извъртяхме на 4 ка,аз,шефът ми и един колега,във Марицата.Мацката много се раздаваи наистина си я бива в леглото,няма предразсъдъци на тема секс за нея.В момента продължава да излиза с нас,когато това измислено футболстче го няма...но това са повечето жени,абсолютни нужници,не трябва да им има вяра човек.Та така,инае мацката се чукч мн хубаво,но си е един обикновен боклук!
OBI4AM LEVSKI написа:http://www.blitz.bg/sport/article/20100 ами тези юнаци???Оставам с впечатление,че нещо помежду си са имали![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта