Ливърпул привлича Уилсън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Ливърпул привлича Уилсън

Мнениеот liv_fc » 21 юли 2010 10:05

Изображение
Ливърпул привлича Уилсън

Ливърпул вчера вечерта потвърди, че са постигнали договорка за трансфер на Дани Уилсън.

"Имаме постигнато споразумение с Ливърпул за трансфера на Дани Уилсън", каза Мартин Бейн за официалния сайт на Рейнджърс.

"Офертата на Ливърпул е добра. Ние ще пулучим 2 млн паунда плюс различни бонуси в зависимост от представянето на Дани, като стойността на трансфера може да нарастне до 5 млн паунда."

Сделката може да бъде завършена още тази нощ, което ще позволи на Уилсън да пътува за Швейцария, където Ливърпул са на предсезонна подготовка.

Напускането на Уилсън е очаквано, след като той отхвърли предложението за нов договор от страна на Рейнджърс.

"Дани е в последната година от контракта си с клуба и той ни показа, че според него е време да продължи напред.", добави Бейн.

"Имайки предвид този факт, както и офертата от Ливърпул, мисля че сделката е подходяща за всички страни."

18 годишния Уилсън, който се утвърди в центъра на защитата на Глазгоу Рейнджърс през последния сезон и дори спечели наградата за Най-добър Млад Играч на Шотландската футболна федерация. Той записа 24 двубоя за отбора от "Айброкс", в които е отбелязал 1 гол.

Уилсън дебютира за Рейнджърс през Октомври 2009 и само девет дни по-късно най-младият футболист на Рейнджърс, също и Шотландски, играл в Шампионската Лига, на възраст 17 години и 312 дни. За младежките гарнитури на Шотландия Дани е записал 4 двубоя и 1 гол за Под 17 години и 8 двубоя без гол за под 19 години.
Последна промяна от liv_fc на 21 юли 2010 10:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Ливърпул привлича Уилсън

Мнениеот Mighty Reds » 21 юли 2010 10:31

Хммм,явно привличането на британец-защитник е ясен знак, че на Кириякос му намазват ските.

Liverpool seeking buyer for Soto
20th Jul 2010 -
Liverpool are inviting offers for Greek defender Sotirios Kyrgiakos.

Тоя момък, Дани Уилсън, централен защитник ли е, или некакъв бек?
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 21 юли 2010 10:51

Централен защитник е, до колкото четох най-добре се чувства да е в лявата част на центъра на защитата.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 юли 2010 11:59

Може да свърши прекрасна работа,като се има предвид и че е млад,и има време да се развива още,дано има шанс за изява и разбира се няма контузий. УСПЕХ
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 21 юли 2010 12:23

ами според спекулациите в гръцките сайтове Киргиякос вероятно ще напусне това лято, което автоматично дава шанс на Уилсън. Лично аз предпочитам Уилсън и Аяла като четвърти избор за централни защитници. Не съм гледал Уилсън, но като чета, че печели награди очевидно е доста талантлив. Очаквам с нетърпение да видя как Рой ще работи с младите футболисти и каква ще му е политиката спрямо тях.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 юли 2010 12:51

Аз освен Аяла искам да видя малко по-често на терена да се появяват Пачеко и Дала Вале
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 юли 2010 12:53

+ Кристиян Немет, време е да си го приберем от Гръчко.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 21 юли 2010 13:16

интересен ход на Рой,интересно ми е какъв ще е следващия му трансфер
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 юли 2010 13:27

naiki написа:интересен ход на Рой,интересно ми е какъв ще е следващия му трансфер

Дай боже да е някой качествен играч за средата на терена като - Ван дер Ваарт или Дефур ;)

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 юли 2010 13:29

Аз се надявам да е Банега!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”