Билетите за мача ЦСКА - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: цска левски

Мнениеот ЦСКА-83 » 21 юли 2010 09:45

Колкото и да са ми неприятни от подуене,мисля че не е редно да им се иска такава цена.На фона на какво ще я искат-Меси,Роналдо или Руни ли ще гледаме,стадиона ли е перфектен или пък икономически българинът е много израснал.Тъпа работа.
Иначе ни се смееха че ревеме за некви 10 лв за билет,но за нас това означава всеки мач по 10 лв + гостуванията минумум 10 лв само за билет.
На 01.08.2010 г всички на стадиона и само ЦСКА!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2010 09:49

myrti -Оправи си заглавието,че ще ти резнат темата ;)
Абе какви са тия 15 лева бре :shock: Да не играеме срещу някой извънземен отбор бе :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 юли 2010 09:52

ЦСКА-83 написа:Колкото и да са ми неприятни от подуене,мисля че не е редно да им се иска такава цена.На фона на какво ще я искат-Меси,Роналдо или Руни ли ще гледаме,стадиона ли е перфектен или пък икономически българинът е много израснал.Тъпа работа.
Иначе ни се смееха че ревеме за некви 10 лв за билет,но за нас това означава всеки мач по 10 лв + гостуванията минумум 10 лв само за билет.
На 01.08.2010 г всички на стадиона и само ЦСКА!

Понеже говориш за Меси и Роналдо поинтересувай се колко струва един билет за мач на Барса или Реал 15 лева са 7,5 евро грубо.А и каква е толкова разликата между 10 и 15 лева при това за един мач ние ще си ги даваме цяла година.Незнам това е мое мнение не ангажирам никого с него.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 юли 2010 09:55

Ръководството на ЦСКА удари здрава тесла на феновете на Левски за вечното дерби. Червените шефове са решили да лепнат цена от 15 лева на билетите за сектор Б, където стоят ултрасите на сините, твърди „Тема Спорт”.

Това е най-високата сума, която е искана за място зад вратите в историята на съперничеството между двата клуба. За останалите сектори - А, В и Г, цените на талоните са съответно 15, 12 и 10 лева.

Левски обаче също нанесе удар. Сините се взели решение да насрочат пролетния двубой между двата тима на стадион "Георги Аспарухов". Така Левски ще може да се възползва максимално от домакинството си на ЦСКА през втория полусезон.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 21 юли 2010 09:55

като се вземе предвид 4е това дерби е опоро4ено през последните години,цените са ненормални.1 да изигрят един истински ма4 и хората сами ще се върнат,а не да пътуват по време на ма4а до казан .... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 юли 2010 10:02

Искам да попитам първо,сигурно ли е инфото,защото така като гледам никой не е цитирал официален източник или нещо такова! Според мен,за "Б" и за "Г" билетите ще са по 10 лв. !

zavinagicska написа:Аз мисля че е крайно време да почнем да плащаме за футбол в България неможе на ЦСКА - Левски билета да е примерно 2 лева, вие ще ги платите за един мач аз понеже мисля да ходя в А сектор тази година ще ги плащам всеки мач.

Не съм съгласен с теб ! Готов съм да давам по 15 лв. за "Б" и по 60-70 лв. за карта (аз принципно си купувам абонамента,по-удобно ми е с нея просто),но първо искам условията които ми предоставя стадиона (паркинг,седалки,кетъринг,тоалетни,каси,маркетинг,безопасност,достъпност и др.) да отговарят на цената която плащам,а и второто което е футбола който се играе в България е грозен и некачествен,а не това искам да гледам както се досещаш ! Резултатите на българските отбори в Европа и на Националния ясно показват това ! Отделно,след 2 год. 90 % от стадионите,включително и Националния няма да отговарят на критериите на УЕФА и ще трябва да си гледаме отборите по ТВ...нещо което аз лично не искам !Да не говорим,че участие на Националния на голям форум на този етап ще е повече като виц,отколкото факт ! Вижте си ДЮШ на 4ти Километър...съсипаха я ! Вижте си стадиона,или базата в Панчарево...и при нас не е много по-различно,но поне се инвестира малко в материалната ни база,друг е въпроса,че все още се действа половинчато в ЛЕВСКИ (и не само при нас!)...пример са новите ни екипи,но не искам да подхващам темата ! Е тогава за кво да давам 10 лв. за всеки мач...Спектакли к*ра ми Янко ! ;)
Последна промяна от Blue_Lion на 21 юли 2010 12:15, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 21 юли 2010 10:12

Най-пресният пример за учеличението на билети е Ливърпул.Там увеличението е с 20 % мисля ,а при нас малко повече.
Ние кви сме "отбора на богатите" ли? Прав си,ако вземат Меси и още 2-3 звезди с кеф да си даваме паричките,ама не да ми разправят,че това е пътят-първо дай парите,после ще гледаш страшно шоу :) .Някак си съм се наслушал на такива обещания.Все пак ще дам парите ,защото ЦСКА ми е на сърцето.
Нали се сещаш,че тия цени за гости рефлектират директно върху нас феновете,защото господата от управата билети не плащат ;) .

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 юли 2010 10:18

ЦСКА-83 написа:Най-пресният пример за учеличението на билети е Ливърпул.Там увеличението е с 20 % мисля ,а при нас малко повече.
Ние кви сме "отбора на богатите" ли? Прав си,ако вземат Меси и още 2-3 звезди с кеф да си даваме паричките,ама не да ми разправят,че това е пътят-първо дай парите,после ще гледаш страшно шоу :) .Някак си съм се наслушал на такива обещания.Все пак ще дам парите ,защото ЦСКА ми е на сърцето.
Нали се сещаш,че тия цени за гости рефлектират директно върху нас феновете,защото господата от управата билети не плащат ;) .

Господата от управата,ги боли онази работа за вас.Така е за съжаление.И аз да бях фен на ЦСКА и на мен нямаше да ми е гот,да ме управляват по този начин.Най-жалкото е,че не сте единствените,които Ви тероризират,по този безумен начин.
Само Черно море.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2010 10:23

garfild8 написа:
ЦСКА-83 написа:Най-пресният пример за учеличението на билети е Ливърпул.Там увеличението е с 20 % мисля ,а при нас малко повече.

Господата от управата,ги боли онази работа за вас.Така е за съжаление.И аз да бях фен на ЦСКА и на мен нямаше да ми е гот,да ме управляват по този начин.Най-жалкото е,че не сте единствените,които Ви тероризират,по този безумен начин.

верно ли не плащат а тия 6,5 милиона евро кво са листа от дървета аиде малко по сириозно не плащали билети е откаде да доидат парите за нови терени и футболисти ако не от билети и телевизия най ефтиния билет в гърция на селски мач е 5 евро а играят мировяне и гурубляне а вие ревете за 15 лв
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 21 юли 2010 10:34

Пич,нали се сещаш,че българи ходят на работа в Гърция,а не гърци в България.Това ме навежда на мисълта,че имат по-висок стандарт.
За плащането на дълговете си прав че трябва да се избият,но дали се плащат само това ме притеснява.Просто живота ме е научил да не вярвам сляпо,особено когато са намесени и пари ;) .Дай боже наистина да си вършат работата,а не само да им гледаме цирка и ние просто да сме от участниците в него.

Върни се в “Футбол - България”