Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Това момче насила ли е преминало в Левски, че с такова впечатление оставам?
- Jeff Ament
- Контакти:
Голям срам брахме повече от 10 години,такива трансфери не ми правят впечетление.Все пак успех на момчето,дано се развие като играч.
12 март 1912 г.

tprodanov написа:Това момче насила ли е преминало в Левски, че с такова впечатление оставам?
Колегата отгоре, едва ли не така го изкара...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- nik_bg1
- Контакти:
delphi написа:
Не съм чул Чико и Тумби какво разказват, но ти не допускаш ли, че може да е ронил сълзи не защото отива в Левски а просто защото напуска Ботев? Има разлика... и аз ако съм футболист и в момента играя в Ботев и се чувствам добре, но по някаква причина отивам в Левски може да поплача, но не защото отивам в Левски а защото се разделям с Ботев... дано ме разбираш. Със сигурност Гунди не е напуснал Ботев с лошо чувства, но и... сигрурно е и, че не се е върнал в Левски с лоши такива!
Браво!
Хвана тънката разлика.Да не ти казвам,други с какви глупости ми отговарят на тази провокация...
Още веднъж,БРАВО!
Но ако си сложиш ръка на сърцето,трябва мисля да признаеш,че доста таланти отиват в небитието в Левски...
- edmon_dantes
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Здравейте момчета! Поех ангажимент да пиша, когато знам за яснота по въпроса с моя приятел Цецо Тонев. Преди малко се чухме и ми го каза. Той е един истински талант, такива рядко се раждат в България! Пазете го, давайте му шансове и само се моля да не се развали ... разговора завърши с това, че в сърцето му винаги ще остане Ботев Пловдив. Той е един голям Канар! Пожелавам му успех с фланелката на Левски.
Благодаря за информацията и удържаната дума. Ако всички фенове бяха като теб, цена нямаше да имат. Пак се намериха такива "разбирачи" (най-вече от Пловдив), които да плюят и недоволстват от всичко. Българска работа!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

-
- Контакти:
Имам доста приятели в Левски 92,предполагам че там ще играе за сега момчето в елитната група,ще ги пораэпитам по-натам за мнение и дано има късмет пича. 

edmon_dantes написа:Един град-един отбор написа:Здравейте момчета! Поех ангажимент да пиша, когато знам за яснота по въпроса с моя приятел Цецо Тонев. Преди малко се чухме и ми го каза. Той е един истински талант, такива рядко се раждат в България! Пазете го, давайте му шансове и само се моля да не се развали ... разговора завърши с това, че в сърцето му винаги ще остане Ботев Пловдив. Той е един голям Канар! Пожелавам му успех с фланелката на Левски.
Благодаря за информацията и удържаната дума. Ако всички фенове бяха като теб, цена нямаше да имат. Пак се намериха такива "разбирачи" (най-вече от Пловдив), които да плюят и недоволстват от всичко. Българска работа!
Ей софийски "разбирач", ако очакваш, че ще се радваме, че е преминал при вас, значи си много неориентиран "разбирач".
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Captain Stottlemeyer
А-ле-ле-е, колко постове, колко приказки!
Аз отначало реших, че Доминик Адия идва при нас ....
Иначе няма лошо - успех на момчето, без контузии и най-вече - повече късмет! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
дано наистина е добър. но като го гледам какъв е дребен и слабоват...
Още един ли? Вече взехме играч от този тим. Китарист ли, цигулар ли, травестит ли- май никакъв- но чак в Полша пропищяха от него. Сега се чудят кому да го джиросат. Даже в това протежирано от пловдивските комунисти клубче не си го искат. То клубчето си отиде на мястото, трябва само и въпросното недоразумение да отиде при тях. Колкото до този юноша, дано има в него малко пловдивска жилка, но локомотивска. Ходил съм на мачове на Лаута- прекрасна публика, добри футболисти, красива игра. Атмосферата се доближава до най- красивото и атрактивно място за футбол в България- стадион Георги Аспарухов. На Лазур все още нещо не достига, в Ловеч липсва атмосфера, на другите места просто няма стадиони. Късмет, момче! Бъди повече локомотивец, преди да станеш левскар. Последното е завинаги. Няма човек който да е съжалил, че е станал привърженик на Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский