Има си претенденти точно както във Висшата лига бе, как пък не.

А и в крайна сметка на Ел Класико Реал винаги ще падат.

ИЗВОД: Барса нямат равни.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
f0rbidden написа:Нищо, че Валенсия са някъде 20тина точки зад Реал, но все пак са на третото място. Севиля с 10тина по-малко също са в играта. Атлетико Мадрид с тяхното 9то място в Примера мисля, че този път ще са зад Барса. (второто място)
Има си претенденти както във Висшата лига, просто няма кой да спре великите КАТАЛУНЦИ
А и в крайна сметка на Ел Класико Реал винаги ще падат.И винаги съм казвал, че причината е в раздялата с Робен и Уесли.
Madridist написа:f0rbidden написа:Нищо, че Валенсия са някъде 20тина точки зад Реал, но все пак са на третото място. Севиля с 10тина по-малко също са в играта. Атлетико Мадрид с тяхното 9то място в Примера мисля, че този път ще са зад Барса. (второто място)
Има си претенденти както във Висшата лига, просто няма кой да спре великите КАТАЛУНЦИ
А и в крайна сметка на Ел Класико Реал винаги ще падат.И винаги съм казвал, че причината е в раздялата с Робен и Уесли.
Ти май въобще не си прочел какво съм написал,казах "Дано тези отбори, се превърнат в претенденти",никъде не съм писал, че съм убеден и сигурен. А това, че Реал винги ще ли да падат на Ел Класико,защото ги нямало Робен и Снайдер, го оставям без коментар( Робен игра във мача на Бенрабеу при 2:6).
megan fox написа: По мое скромно мнение... следващият сезон Валенсия няма да ги бъде. Ние купихме от тях Вия, постояно се спекулира около Мата и Силва, и ако прилепите продадът и тях двамата..., то през новият сезон ще са чувствително по-слаби. От всичко това ще загуби Примера!
През новият сезон очаквам повече от Севиля и... Виляреал! Вярно, че Атлетико Мадрид постигнаха голям успех със спечелването на ЛЕ, но те просто нямат нужният манталитет, за да се превърнат във фактор в Испания! Както вече споменахме те винаги започват по-бавно и тромаво сезона и тогава губят много точки! Ако сега в третият кръг Барса вземе трите точки на Калдерон, колкото и да е рано да се правят изводи след третият кръг, то спокойно ще може да се каже, че душекчиите нямат шанс за тройката. - това с оглед на двете загуби от Реал, в които не се съмнявам, въпреки, че ще стискам палци да сгреша в прогнозата!![]()
П.П. Не знам защо, но имам някакво предчувствие да очакваме проятна изненада от вторият баски клуб в Примера - Реал Сосиедад!- "Виждам" ги в 7-цата.
![]()
f0rbidden написа: Това за Интер е глупаво. Все едно да си фен на Барса от 2003, когато Роналдиньо идва при нас. А 2008 сме за Милан.
Madridist написа:megan fox, Барселона имат последните години две тежки гостувания-на Еспаньол и Атлетико(М). Надявам се тази година, да има още едноРеал съм забелязал,че играят много трудно срещу Севиля, Хетафе и гостуванията на Ла Коруня и Барселона. Общо взето в момента само си чешем езиците, айде да почва вече Примера, че ми се гледат хубави мачове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта