Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bliu-Bliu...
Контакти:

Re: Фондацията все още иска Ботев

Мнениеот Bliu-Bliu... » 22 яну 2009 17:40

Ботев/плевен/, ти помниш ли за колко бяха продадени кюстендилци на ханъмата бре? Що си мислиш, че Христола ще излъже някой с повече. Той сам си го каза: " търся някой по тъп от мен.."
Да разбирам ли, че си на мнение, че в момента "няма реален купувач". Тия приказки от кой ли съм ги чувал :? И защо държиш в джоба на селю да влезнат умопомрачителни суми затова, че съсипа Ботев Пловдив.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 17:40

И още нещо Христолов не може да победи ботевското съзнание. Единствено може би остави само една алтернатива за покупката на Ботев и това е... Фондацията, което е супер смешно. И остава всички да се навият на това, защото само това е алтернативата, поне засега, но аз лично не я подкрепям /от трън на глог/. Бакалов е само лицето на Фондацията...
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 17:43

айде спрете се .няма кво да се карате истината е една 2-ия кръг играем с Левски :lol: ;) ;) ;) ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 17:45

Bliu-Bliu... написа:Ботев/плевен/, ти помниш ли за колко бяха продадени кюстендилци на ханъмата бре? Що си мислиш, че Христола ще излъже някой с повече. Той сам си го каза: " търся някой по тъп от мен.."
Да разбирам ли, че си на мнение, че в момента "няма реален купувач". Тия приказки от кой ли съм ги чувал :? И защо държиш в джоба на селю да влезнат умопомрачителни суми затова, че съсипа Ботев Пловдив.

А ти ли ще правиш сметка на джоба на Христолов? Ти ли извади навремето пари за да купиш Ботев! Не че съм за Христолов, обаче разсъждаваш като един черноработник, а не като бизнесмен... Злобата е на всякъде... Въпросът е само да се утървем от Христола, нали? Ами после? После ще му мислим... Като комунистите - Нет человек, нет проблема...
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 17:48

мнението за фондацията ми сега ще ви го кажа в прав текст . ОТБОР НЕ СЕ КУПУВА ПО МЕДИЙТЕ !!!! още отдавана го казах като толкова искат Ботев защо не сменят Марин и някой друг да иде на негово място ,и така да започнат преговорите ? просто и в фондация май не са наясно с кво се захващат ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 22 яну 2009 17:53

botev.pl написа: Въпросът е само да се утървем от Христола, нали? Ами после? После ще му мислим... Като комунистите - Нет человек, нет проблема...

Да, точно така мисля.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 17:57

SHYNE написа:мнението за фондацията ми сега ще ви го кажа в прав текст . ОТБОР НЕ СЕ КУПУВА ПО МЕДИЙТЕ !!!! още отдавана го казах като толкова искат Ботев защо не сменят Марин и някой друг да иде на негово място ,и така да започнат преговорите ? просто и в фондация май не са наясно с кво се захващат ....

Прав си! Хубаво е да прочетат мнението ти друти хора от форума...
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 22 яну 2009 18:57

Mоето мнение за фондацията е ,че са несериозни! При положение,че познават ДХ-С,знаят колко е алчен и че няма да продаде отбора за под 2,5 -3 млн. лв. , къде са тръгнали да му предлагат 1 млн? Тва си е направо смешно.От няколко месеца само повтарят "сделката още важи, искаме да купим Ботев". Еми като нямате пари не купувайте. Ако целта им е да купят отбора и да го препродадат, както каза някой преди мен да намерят купувачи сега,а не само да повтарят едно и също. Ако бяха сериозни купувачи никога,нямаше да излезнат с тая оферта 1млн. ,която извинявам се ама е просто смешна, Като си има на предвид кой е продавача.
Изображение

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 22 яну 2009 19:03

емо-77 Каква е разликата, дали ще ги купят сега или след два месеца?! Как ще спестят пари? Нали все някой трябва да им плаща на играчите до сделката. Едва ли дх-с се е съгласил да плаща още и след това да продава, пък и все говори, че сделка няма да има........ Кажи нещо...

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 19:05

И още нещо да добавя за Фондацията:

Ако се окаже в един момент, че те са новите собственици на Ботев, това ще означава размиване на отговорността. Много хора, различни отговорности, различни интереси, повече или по-малко пари и т.н. Няма да има едноличен собственик, който да носи отговорността за състоянието на Ботев. Едни ще влизат във фондацията, други ще излизат. Едни обидени, други разочаровани, трети доволни... Сещайте се какво ще става... ;)

ДЛЪЖЕН СЪМ ДА ГО КАЖА ПРЕД МНОГОБРОЙНИТЕ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ!

ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ!
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Върни се в “Ботев”