Мегън Фокс нормално е да има промени в часовете, все пак още не е теглен и жребия за евротурнирите и това също ще окаже влияние върху датите(някои мачове могат да бъдат отложени, други изтеглени и така). Програмата е в "суров" вариант с информативна цел, просто всеки да види по кръгове двубоите.
Гледам говорите за двубоите между Атлетико(Мадрид) и Барселона. Веднага се сещам за думите на един журналист от Марка, от миналата зима,който каза,че последните години Атлетико подарява по девет точки на Реал( шест в двубоите помежду им, и три когато гостуват каталунците на Калдерон). Факт е, че миналата година каталунците записаха единствената си загуба в Примера именно срещу Атлетико, факт е, че в ерата на Гуардиола, единствения отбор вкарал четири гола в един мач на каталунците е именно Атлетико в онзи незабравим мач завършил с победа на дюшекчиите с 4:3. За мен лично Атлетико имат потенциал да участват в разпределението на медалите, все пак, спечелването на купата на Лига Европа носи самочувстие, избраният за най-добър футболист на Мондиала в ЮАР също е в техните редици. Смятам,че Атлетико имат сили за тройката.
Иначе и аз се присъединявам към думите и пожеланията на Мегън Фокс, нека спечели най-добрият, да има по-малко съдийски грешки(няма как да липсват, но дано са сведени до минимум), да се получат интересни мачове и дано отбори като Валенсия, Севиля, Атлетико, Виляреал се превърнат в претенденти за титлата, защото по този начин се вдига и класата на Примера. Не съм от най-ревностните фенове на Английската Висша лига, но едно нещо страшно ми харесва-там има по три-четири отбора,които са си претенденти за титлата-Юнайтед, Арсенал,Челси, Ливърпул, този сезон слагам и един Манчестър Сити. Докато в Испания последните няколко сезона се наблюдава двуполюсен модел и на мен лично ми липсват времената,когато отбори като Валенсия(с играчи като Мендиета и Канисарес) или Ла Коруня на Джалминя и малко по-късно-Севиля си бяха фактори, не само в Испания, но и Европа