НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Наздраве,пичове,как я карате?Аз само да спомена три неща-1.КАКА ОСТАНААААААА!!!!!!!!
2.Взех изпита с отличен!!!
3.Каквото и да говорите,по-красиви от моите съгражданки-заралийки едва ли има!!! 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ,Надявам се настроението да е на 6,както е и при мене! 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
acmilan написа:Наздраве,пичове,как я карате?Аз само да спомена три неща-1.КАКА ОСТАНААААААА!!!!!!!!2.Взех изпита с отличен!!!
3.Каквото и да говорите,по-красиви от моите съгражданки-заралийки едва ли има!!!
НАЗДРАВЕ !!!
1. ДА - ПРАВИЛЕН ИЗБОР ! Роматниката във футбола е жива в Италия,от големите страни...все още

- Cesc Fabregas
- Контакти:
acmilan написа:Наздраве,пичове,как я карате?Аз само да спомена три неща-1.КАКА ОСТАНААААААА!!!!!!!!2.Взех изпита с отличен!!!
1.Правилен избор,въпреки,че не харесвам италианските отбори,с изкл'чение на Юве.Хубаво е,че има още такива играчи,които мислят предимно за феновете!
2.Честито и от мен,ето ти един ГОЛЯМ повод да ни почерпиш(как само си го изпросих!
3.Без доказателства не вярваме!
Аз имам от скоро вила до Пловдив,така че подавам молба до пловдивчани да ме приемат на 50%от тях!
П.П.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
хаххахаа София и Пловдив не се обичат,брат ! Внимавай с избора
Иначе,и аз имам мн приятели в Плд,така че НАЗДРАВЕ за тях 

Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерни
Наздраве и от мен 
Формата е временна , класата вечна ! 1912.
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Blake написа:Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерниНаздраве и от мен
Е бате,много ясно ! То и повечето софиянци не мразят провинцията ама има и такива дето го правят без ясна идея що

- PLOVDIV PEE 1912
Blake написа:Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерниНаздраве и от мен
Е ,аз ги мразя МНОГО и мога да кажа защо .Това не пречи да имам приятели от София.Ето Блуто пише "провинцията",като слага Пловдив под общ знаменател..това ме вбесява и в момента ми идва да го засипя с 300 изречения против тези писания.
Това естествено не пречи да поздравя може би най-позитивния и симпатичен човек във 'целио' форум BLUE LION!НАЗДРАВЕ ЗА НЕГО!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Blake написа:Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерниНаздраве и от мен
Е ,аз ги мразя МНОГО и мога да кажа защо .Това не пречи да имам приятели от София.Ето Блуто пише "провинцията",като слага Пловдив под общ знаменател..това ме вбесява и в момента ми идва да го засипя с 300 изречения против тези писания.
Това естествено не пречи да поздравя може би най-позитивния и симпатичен човек във 'целио' форум BLUE LION!НАЗДРАВЕ ЗА НЕГО!
В случая не говорех за Пловдив бе брат

А бе пичове, нема смисъл от спорове по линия София-Пловдив. Всеки един град и всяко едно село в България имат своите плюсове и минуси, така че колкото и да се спори къде е по-добре няма да се реши спора.
Ай Наздраве
Ай Наздраве
Върни се в “Игри и забавления”