Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Chalakov
Контакти:

Re: Рудар-Литекс-Втори Предварителен Кръг на ШЛ-реванш

Мнениеот Chalakov » 20 юли 2010 16:31

Бий_Чорбата написа:
Chalakov написа:Спокойно Анти-Българино, никой не съм подкрепяй си Турските отбори тогава, дейб* и малките помий! :x Българското се подкрепя винаги, проумейте си го в тъпите глави!

Хей мишок , вземи се скрий в дупката си и не давай оценки кой е българин и кой не е !!!
Значи като ми е през онази работа за ловешките селяни и аз ли съм Анти - Българин бе селски идиот ?
Питай какво направиха свинете на мача на 3-ти Март между Левски - Ливърпул и тогава помисли кой какъв е , а твоите наизустени коментарчета си ги заври там където слънце не те е огрявало !!!

И какво са направили "свинете" бе говедо, кажи пък ти като знаеш толкова, малко лекенце! Аз не се хваля, колко много неща съм правил с "маймуните" (защото за мен това е да си горд Българин), но както и да е това е друга тема! Единствените антипатични фенчета сте ми вие (някой от вас, има и точни), защото вие не знаете какво е да си обичате родината, и никога няма да го разберете! Ае, млъквай сега!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 20 юли 2010 16:42

Преди малко говорих с момчето дето ще пуща мача в апаратната на Булсат, тъпите Черногорци ще предават мача във формат 4:3, а не 16:9!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

haha

Мнениеот haha » 20 юли 2010 19:33

Ако обичате,на тема Левски-ЦСКА спорете на друго място,това е тема за мача на Литекс.Който иска да каже нещо за мача довечера да го казва-в противен случай :arrow:
За мача,смятам,че ще ги бием по-лесно,отколкото в първия мач-прогноза 0:2.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 юли 2010 19:39

greenlandia написа:Преди малко говорих с момчето дето ще пуща мача в апаратната на Булсат, тъпите Черногорци ще предават мача във формат 4:3, а не 16:9!
Май че Сони имаха опция на техните последни модели ТВ-та,които преформатират картината? Може и да бъркам :oops:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 юли 2010 20:52

8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Рудар-Литекс - online

Мнениеот k_oleto » 20 юли 2010 21:21

За сега не виждам и не откривам някой, който да се е закачил за TV+ и да гледаме студиото и мача евентуално - който открие звук и картина да пейства :)

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 20 юли 2010 21:29

по ринг казаха че ще има 150 нащи фенове , другите ще викаме пред телевизора.И само литекс!!!!оле!!!!!!!!!обличам тениската.

Върни се в “Литекс”