Не ти избираш отбора - той избира теб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

alk0x0l1ka
Контакти:

Re: Не ти избираш отбора - той избира теб

Мнениеот alk0x0l1ka » 16 юли 2010 02:28

и аз така годината беше 1999 стадион ноу камп финал на шампионска лига байерн vs ман4естьр юнайтед пьрвия ми мa4 GLORY GLORY MAN.UNITED

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 юли 2010 08:48

И аз като човека над мен се запалих по МЮ на финалния мач 1999 година.Бях на 4 години и за рабзиране от футбол не можа и да става дума. Харесах си екипа в червено и това е. Целия мач не съм гледал. Гледах откъси или по-скоро когато минех покрай телевизора хвърлях по едно око. Целия финал не го изгледах, но си легнах със свито сърца, защото "червените" губеха. На следващата сутрин, като се събудих, попитах баща си за резултата. Когато той ми каза "2-1 за червените", аз бях много щастлив и от тогава станах фен на МЮ. Макар и относително, но чак на 10-11 годишна възраст започнах сериозно да следя любимтие ми "червени дяволи".
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2010 11:25

Аз немога да бъда "фен" на чужд отбор.
Аз от чуждите отбори ..... подкрепям, аз съм > ЗА Челси и Шефилд Юн. но няма как да съм им фен !
Фен съм на Левски ..... за другите просто съм > ЗА тях, когато играят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 юли 2010 13:03

Аз съм болен левскар( :mrgreen: ),но това не ми пречи да бъда голям привърженик и на Байерн М( :oops: )...Просто като гледам мачове на тези отбори тръпката е съвсем различна.Честно казано не мисля,че има нещо лошо да поскрепяш чужд отбор...Разбира се,Левски е над всичко 8-)

haterbrb
Контакти:

Мнениеот haterbrb » 16 юли 2010 14:50

Незнам, но заглавието ми прилича на следната култова фраза:
Не ти избираш магическата пръчка - тя избира теб (справка Хари Потър :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юли 2010 01:50

От малък съм фен на Милан,може би от 6-7 годишна възраст и оттогава непрекъснато следя всичко свързано с любимия ми отбор.Ни най-малко не ме вълнува дали някой ще ме нарече чуждопоклонник,просто това ми е любимият отбор от дете и ще си остане така.Да,ходя от 1999 г. на мачове на Берое,бил съм на над 100 мача,обичам този отбор,той е символ на града ми,но всеки човек си има първа любов в живота,която не се забравя,а има вероятност и да си остане най-голямата завинаги.Е,във футболен аспект,и първата,и най-голямата ми любов е Милан :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2010 16:00

Аз съм от Левски и Милан откакто се помня-ще рече от към 1990-91. Първия мач на Милан, който ми се е запечатал горе-долу съзнателно е финалът за КЕШ 1993г, а на този през 1994г сигурно бях единствения, който беше за тях. Някъде към 1995-1996 апочнах да подкрепям Челси и ШефилдЮн от Англия и ЛаКоруня в Испания.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юли 2010 01:38

metodito написа:Познавам много хора - фенове само на чужд отбор, които не се интересуват от български клубен футбол. Един харесва едно, друг - друго.

Аз съм от тях! Какво да й харесвам на тая помия в България?! Всичко е уредено, "грандовете" ни си ходят на гостуванията с реферите, бият се в гърдите колко са велики, а после в ЕКТ... СРАМ, ама МНОГО ГОЛЯМ СРАМ!!! - Е как да съм фен на това жалко подобие на футбол?! За какво да си тровя нервите с нещо, което не е истинско, нещо, което е изкуствено, безвкусно, грозно, сиво и ужасно?! Стадионите ни ли са както трябва, ДЮШ-а ли, реферите ли, управлението на клубовете ли, или пък БФС-то... кое в българският футбол е както трябва, че да си струва да се гледа?!
Ходил съм на стотина мача в България... и съм се отвратил от видяното по стадионите! С много зор бих се измъчил да отида до "Тича", за да гледам "моряците" и то не срещу някой от измислените ни "грандове", а срещу някой от малкото отбори, които са ми симпатични: Берое, Пирин, Дунав Русе, Академик, Етър... май няма повече. :(

И бтв не съм много съгласен с това, че отбора те избира теб! Всеки сам избира на кого да симпатизира! Баща ми е заклет фен на ЦСКА и Реал Мадрид. Опитваше се дълги години да ме направи и мен фен на тези два отбора... е не успя! За негово нещастие отбора, който избра сърцето ми е Барселона. А избрах каталунците... чисто и просто заради Стоичков! От 1990-а година съм фен на отбора и никога, ама НИКОГА няма да си сменя клубната принадлежност! И не мисля, че Барса ме е избирала мен, аз избрах нея! Все пак до 1989-а година западните отбори не бяха много популярни тук, знаеше се малко за тях и главно понаучавахме по нещичко, когато някой български отбор трябваше да играе срещу европейски гранд в ЕКТ (най-често това беше ЦСКА, и колкото и сините фенове да плюят по червените, че били отбора на властта... 1/2 финалите в КЕШ и КНК доказват, че ЦСКА са били истински стойностен и силен отбор, който е заслужавал да бъде шампион на България! - в онези години!)

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Футбол - Свят”