ЦСКА представя отбора срещу левче
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА представя отбора срещу левче
Тея са ненормални никога досега за контрола не е трябвало да се плаща яко са го закъсали тея титани и понеже не ми е готова картата както и на другите хора са трябва да ме разкарват до армията да си зема поканата за четвъртък какво става с нашия клуб потресен съм
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: ЦСКА представя отбора срещу левче
Нали по някакъв начин трябва да се плати на кипърците, макар ,че ако ще се плаща предпочитам да е за някой известен тим , а не за новаци. А и на един от мачовете в Германия също се плащаше. Въпреки ,че там парите отиваха за подпомагане.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
ок нека с еплаща ама от 1 месец съм си платил да гледам ЦСКА и сега ми се казва че картата още не ми е готова и трябва да ходя на мачове с покани не ви ли се струва смешна ситуацията
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
бахти,то стана бардак...
Tottenham Hotspur & Forza Milan
Офтопик:
Ехе вие ме разбихте.1 лев ви се свиди да дадете да гледате ЦСКА 

R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.
Parmalat написа:Ехе вие ме разбихте.1 лев ви се свиди да дадете да гледате ЦСКА
въпроса не е в парите въпроса е принципен. Като искаш да си европейски клуб и като си написал че картите ще са готови до 15 юли ми влез си в срока и си спазваи обещанията
- hristov25
miki85 написа:ок нека с еплаща ама от 1 месец съм си платил да гледам ЦСКА и сега ми се казва че картата още не ми е готова и трябва да ходя на мачове с покани не ви ли се струва смешна ситуацията
Явно те мислят за ВИП гост

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
ми май така излиза.... Аз за да дойда да гледам ЦСКА (ЛЕ) ми трябват около 50 парички , вие за 1 се циганите
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- hristov25
За новаци ли?(За кипърците имам предвид)
Офтопик:
hristov25 написа:Parmalat написа:Ехе вие ме разбихте.1 лев ви се свиди да дадете да гледате ЦСКА
За новаци ли?(За кипърците имам предвид)
Няма значение с кой играят това е ЦСКА!Ясно какви фенове сте...
R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.