Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Мнениеот haha » 20 юли 2010 12:11

РУДАР-ЛИТЕКС
ИзображениеVSИзображение
ДАТА:20.07.2010
ДЕН:Вторник
ЧАС:21:30
СТАДИОН:Градски стадион в Подгорица
ТЕЛЕВИЗИЯ:TV+

Споделете вашите мнения,коментари и прогнози относно мача ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Chalakov
Контакти:

Re: Рудар-Литекс-Втори Предварителен Кръг на ШЛ-реванш

Мнениеот Chalakov » 20 юли 2010 12:20

Както казвам победа и само победа за нашия евробоец! Евробойци, аз събирам хора от Пловдив и при хубаво стечение на обстоятелстава идваме където и да е! На 100 % е за мен сигурно, че първият ми мач на нашите евробойци е на Берое:Рапид Виена, само трябва да се види час дали ще сме с реис, влак ... аз съм ходил на много мачове на ЦСКА, Левски, Черно Море с (Псв Айндховен), като играха, защото за мен по важно от Български отбор като играе с чужд няма! БЪЛГАРИЯ, ние те обичаме!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 20 юли 2010 12:41

1:0 си е крехка преднина , ако Литекс вкара ще се класира тъй като Рудар нямат гол на чужд терен ,а и са домакини поради което ще се отворят доста пространства в защитата им, а и е важно кой ще вкара първи гол. Надявам се ,че ще се класира , желая им успех!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 юли 2010 12:42

Победа за Литекс с 2-0.Шампионите ще ги надиграят и там тотално както в Ловеч.Иначе интересното е ,че се очаква макс 2500 зрители на мача,а и феновете на Подгорица ще викат за Литекс :lol: .
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2010 12:51

Parmalat написа:Победа за Литекс с 2-0.Шампионите ще ги надиграят и там тотално както в Ловеч.Иначе интересното е ,че се очаква макс 2500 зрители на мача,а и феновете на Подгорица ще викат за Литекс :lol: .

и Литекс да не домакинства в Ловеч а примерно ей така да кажем на Герена и неутралните фенове ще викат срещу Литекс ;) а иначе за мача дано по кабелната пуснат да гледам мача,мисля че ще се получи равностоен мач с победа на Литекс с 1-2 гола разлика 0-1,0-2 ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 20 юли 2010 12:52

Победа за Ловеч с 2 или 3 гола - Нифлор, Брату и Попов. Може и Янев да се разпише.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 20 юли 2010 12:52

Да ги видим сега Рудар като трябва да градят атаки какво ще направят. Защото е лесно цял мач да се защитаваш като гламав и вратаря ти да е герой. Показателна беше след последния съдийски сигнал в Ловеч радостта им, че са паднали само 0:1.
Та 0:3 за Литекс естествено, мисля че на контри ще ги съсипем :) Победа в четвъртък и на Левски в Ирландия и пълен брой точки от първия кръг в евротурнирите.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 20 юли 2010 12:55

eelche написа:
Parmalat написа:Победа за Литекс с 2-0.Шампионите ще ги надиграят и там тотално както в Ловеч.Иначе интересното е ,че се очаква макс 2500 зрители на мача,а и феновете на Подгорица ще викат за Литекс :lol: .

и Литекс да не домакинства в Ловеч а примерно ей така да кажем на Герена и неутралните фенове ще викат срещу Литекс ;) а иначе за мача дано по кабелната пуснат да гледам мача,мисля че ще се получи равностоен мач с победа на Литекс с 1-2 гола разлика 0-1,0-2 ;)

Феновете на Будучност ще викат за Литекс, защото 2 години им отнемат титлата(първо Могрен, а сега и Рудар) след купуване на мачове и съдии. Йешич и той пострада една година, когато водеше Будучност.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 20 юли 2010 13:39

Победа на Литекс с един или два гола разлика.
Прогноза 2-0
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 20 юли 2010 14:04

Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора. :)
Изображение

Върни се в “Литекс”