Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Re: Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния

Мнениеот Layne Staley » 20 юли 2010 11:46

pomiqrat написа:И ако се интересувахте от футбол наистина щяхте да знаете, че БНТ и Про бг излъчват срещите в груповата фаза

Това то знаем! В тая фаза обаче може и да няма БГ отбори :evil: !
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 юли 2010 11:50

Не виждам нищо лошо във факта, че ТВ + са взели мачовете. Щом са показали най-голямо доверие към родните клубове и са предложили най-добра цена, нека те предават мачовете. И един въпрос, колко мача ще предава БиБиСи?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

matadoro

Мнениеот matadoro » 20 юли 2010 11:52

едва ли някои от вас които ревете за мачове в национален ефир вкъщи сте само със стаина антенка и гледате само канал1 бтв или нова тв,всеки плаща за някаква кабелна телевизия и ако иска да гледа мачове спокоино може да се прехвърли на булсат. Дали ще си даваш парите на кабелната или на булсат е едно и също ,избора е ваш

matadoro

Мнениеот matadoro » 20 юли 2010 12:07

MQplaya написа:Спокойно,нали имаме интернет!

щом си съгласен да плащаш за кабелна и интернет и да гледаш мачове с лошо качество си е твое право

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 20 юли 2010 12:08

Пазарна икономика е, най-добрата оферта печели и явно тя е от Булсат. Какво ревете не знам? Виновниците са БНТ, Нова, ПроБГ, БТВ, явно не им се дават достатъчно пари.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 20 юли 2010 12:13

Естествено е, че много лесно може човек да мине на булсат, обаче аз мразя да ме изнудват. Ако догодина мачовете ги дават по ИТВ или незнам си къде какво, пак ще сменям доставчика на телевизия ли. За булсат това е добро решение, защото ще си набавят нови клиенти, но за мен това е икономически по-неизгодно. Да се разправям с монтажи на чинии и т.н. И затова ще си гледам стрийм по нет-а, макар и с посредствено качество.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 20 юли 2010 12:22

matadoro написа:
MQplaya написа:Спокойно,нали имаме интернет!

щом си съгласен да плащаш за кабелна и интернет и да гледаш мачове с лошо качество си е твое право

[offtopic]Междудругото миналата година мойта кабелна дава незаконно ЦСКА-Динамо :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 20 юли 2010 12:23

Ами да, мразиш да те изнудват - гледаш с лошо качество в нета. Искаш добро качество - вземаш си Булсат. И в друга тема казах, че макар да съм на Булсат не одобрявам монопола им, но в крайна сметка пускайки десетки и още теми с цел плюенето им смятам, че се прекалява. Ако толкова искахте да гледате мачове (и не само наште, а и Примера, Калчото и Бундеслигата на бг) щяхте отдавна да сте на Булсат и форума щеше да олекне с 100 теми.

П.С. И ако спазим поговорката за песимиста и оптимиста, то всички вие ако сте песимисти, че няма да го дават в национален ефир, аз съм оптимиста и се радвам, че все пак ще го дават в България.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 20 юли 2010 12:28

Това на Булсатком не е монопол, никой не спира другите да вземат правата, просто другите не дават пари. Булсатков си инвестира в мрежата, предават Примера, ГП2,тренировки за Ф1 и тн... Живеем в условия на пазарна икономика, държавните и национални телевизий няма как да получат всичко, само защото са такива.

Върни се в “Футбол - Свят”