ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: ЦСКА - Клифтънвил/Цибалия на 27 юли

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 19 юли 2010 21:01

zavinagicska написа:Днес ръководството на ЦСКА и УЕФА стигнаха до решение да променят датата на първият двубой от Лига Европа, в който армейците ще бъдат домакини.
След взетото решение "червените" ще приемат победителя от двубоя Клифтънвил – Цибалия на Националния стадион " Васил Левски " на 27.07., вместо на 29.07., както бе обявено по-рано.

Ха чудесно попадение на ръководствовто успяло е да премести мача за 27 така отбора ще има време за повече възстановяване преди мача с Левски.

това не е официално защото ако бе официално щеше да го пишат и в медиите и в сайта на УЕФА
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 19 юли 2010 21:04

http://football.sportal.bg/news.php?news=249108 на внимание на всички това е новината не е на 27ми а на 29ти
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 21:05

Ако ще се замерваме с линкове - Гонг твърдят друго. На спортал или на гонг да вярвам - не знам...

Така или иначе, за нас е все тая..
Последна промяна от tprodanov на 19 юли 2010 21:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 юли 2010 21:30

Това страха е голяма работа :lol:
Не стига че имаха домакински мач (докато ние трябваше да ходим до Северна Европа за гостуването ни) ами и да играят във вторник искат - ОК, но поне тези мишки от ръководството ви да не отричат че точно това искат...
Не да кажат, че няма такова нещо и след 2 часа - хоп, мача ще е на 27ми....
И какво излиза - ЦСКА играе на 27, има 4 дни почивка (или 4 пълноценни тренировки); Левски играе на 29, на 30ти се прибира в БГ, има 2 дни почивка ( 1 пълноценна тренировка) :?
Пак няма да си напълните смешния стадион.... опс, забравих, Вие нямате такъв :lol:
Късмет в дербито, мача си е троен, както винаги....

П.П.: Към Пуканката - как може Дери да са били добър отбор като са играли с Вас и сега да са една дивизия под аматьорите от Дъндолк ?! :shock:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Мача в европа

Мнениеот slavia_forever » 19 юли 2010 21:50

ЦСКА-83 написа:Ако искат говедата да го играем декември,за да могат да си починат :mrgreen: .

vladipo написа:Само така имате шанс! Ах колко жалко е да си чорбар?!

Вие си мислите, че никой не следи ли?! Приканвам за спазване на добрия тон! Сега налагам санции, надявам се сте ме разбрали правилно.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 юли 2010 22:19

POPCORN написа:левскарие много се активизираха.. биха некви идиоти и си помислиха, че играят футбол.а къде бяхте миналата година, бяхте се скрили в миши дупки, много ви съжалявам да знаете, защотото си мислите, че тая година ще е различна а то няма да е по ралзична от другата!само където се нахсъвате, преди всеки мач и ако вземе че ЦСКА бие е тогава ще има един рев рев :lol: :lol: :lol:

Не знам някога да съм се крил от когото и да било! А ти не си ли онова "фенче" дето се срамуваше до небето след Мездра? Не беше ли казал , че заради 10 лева билет , няма да отидеш на нито един мач? Ама вие сте си такива , всеки ден излизате с различни версии!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 юли 2010 22:27

POPCORN написа:
niki87 написа:
POPCORN написа:левскарие много се активизираха.. биха некви идиоти и си помислиха, че играят футбол.а къде бяхте миналата година, бяхте се скрили в миши дупки, много ви съжалявам да знаете, защотото си мислите, че тая година ще е различна а то няма да е по ралзична от другата!само където се нахсъвате, преди всеки мач и ако вземе че ЦСКА бие е тогава ще има един рев рев :lol: :lol: :lol:

Добре де,миналата година играхте с отбор от същата страна(Ирландия) и със зор ги бихте с 1:0,същия сезон тия изпзднаха-някакво Дери бяха :lol: ...Миналата година бяхме в групите на ЛЕ и НЕ завършихме на последно място :lol: Тая година ще е по-различна от другата :lol: ...А кой ще бие в дербито-никой не знае ;)

да само че тия където играете сега, са малко по-слаби от дери сити, да не говориме, че са си направо аматиори....аз такъв отбор до 30 мин да не могат да си подадът топката повече от 3-пъти не бях виждал!Дери сити бяха с класа над тях..да не говорим, че в момента вашите съперници който ги хване той ги бие с минимум от 3 гола!

Дери въобще не са нещо повече , просто вие тогава толкова си можехте. Всеки ги биел с разлика , а да ми кажеш колко поредни загуби имаха Динамо Москва , когато играхте с тях?
За Левски можеш да говориш , ама като ти обвинят отборчето в нещо подобно и дума не можело да става.

falcon

Мнениеот falcon » 19 юли 2010 22:31

Мачът няма как да се играе на 29 дори и ръководство на ЦСКА да иска защото на същата дата в София играят и Берое, а двата мача няма как да са по едно и също време на една дата в един град. Предполагам, че това е причината мачът да бъде изтеглен и няма нищо общо с дербито срещу Левски.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 19 юли 2010 22:45

С когото и да играят , ЦСКА ще победи !!! Защото е по-класният тим в сравнение с двата им евентуални съперника .

Хора , когато става дума за Европа , няма Левски или ЦСКА , а има България !!!
ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОКАМПАНИЯТА НА ВСИЧКИТЕ НИ ЕВРОБОЙЦИ !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 23:03

falcon написа:Мачът няма как да се играе на 29 дори и ръководство на ЦСКА да иска защото на същата дата в София играят и Берое, а двата мача няма как да са по едно и също време на една дата в един град. Предполагам, че това е причината мачът да бъде изтеглен и няма нищо общо с дербито срещу Левски.

Ахахахаха, пич, ти откога гледаш футбол?

Върни се в “ЦСКА”