Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски

Мнениеот whitesnake » 19 юли 2010 21:40

Един град-един отбор написа:Здравейте момчета! Поех ангажимент да пиша, когато знам за яснота по въпроса с моя приятел Цецо Тонев. Преди малко се чухме и ми го каза. Той е един истински талант, такива рядко се раждат в България! Пазете го, давайте му шансове и само се моля да не се развали ... разговора завърши с това, че в сърцето му винаги ще остане Ботев Пловдив. Той е един голям Канар! Пожелавам му успех с фланелката на Левски.

Пеньо № 2 ? :roll:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 юли 2010 21:50

Може и да бъркам за контролата с Бресник,но съм сигурен за едно левски искат две момчета от Ботев едното е набор 93 и игра в тази контрола.Играе халф е и доколкото разбрах е отказал на левски и Бреша,тренирал го е Ясен Петров.Момчетат от агитката го познаваха и все викаха дайте я на Цецо може би затова бъркам другото момче не игра може да е този които е склонил за ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юли 2010 21:51

whitesnake написа:
Един град-един отбор написа:Здравейте момчета! Поех ангажимент да пиша, когато знам за яснота по въпроса с моя приятел Цецо Тонев. Преди малко се чухме и ми го каза. Той е един истински талант, такива рядко се раждат в България! Пазете го, давайте му шансове и само се моля да не се развали ... разговора завърши с това, че в сърцето му винаги ще остане Ботев Пловдив. Той е един голям Канар! Пожелавам му успех с фланелката на Левски.

Саде Локо 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 юли 2010 21:55

коригирам се момчето което ми хареса и игра в тази така прочута вече и титанична контрола с Бресник е Тодор Неделев
има много хляб в това момче запомнете му името Ясен Петров прави сълта да го вземе в левски

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 19 юли 2010 22:17

scooool написа:Може и да бъркам за контролата с Бресник,но съм сигурен за едно левски искат две момчета от Ботев едното е набор 93 и игра в тази контрола.Играе халф е и доколкото разбрах е отказал на левски и Бреша,тренирал го е Ясен Петров.Момчетат от агитката го познаваха и все викаха дайте я на Цецо може би затова бъркам другото момче не игра може да е този които е склонил за ЛЕВСКИ

Какво значи склонил , Левски да не е сиропиталище .

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 19 юли 2010 22:28

Хора преди време бяхме взели Спас Байрактаров от Ботев и тогава беше голям талант в Пловдив заедно с Митко Илиев и Дани Кики. Че тогава Мъри и Наско бяха при юношестките национали набор 88 и идваха да гледат . харесаха го много взеха го в Левски и какво стана не му дадоха шанс ли , не се получи нещо и сега незнам къде игарае . Така, че е относително много голям талант голям ама колко да е голям. Иначе наистина да му пожелаем успех , дано му дадат шанс , аз лично предпочитам наши момчета да играят с едно две наистина класни чужди имена.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 19 юли 2010 22:35

Пичовете от Пловдив наистина поосраха темата :lol:

Иначе относно това дали ще се реализира това момче зависи единствено и само от него. Нямало да му дават шанс... напротив, шанс ще получи със сигурност. Въпроса е дали ще се възползва. Понякога получаваш повече шансове, понякога по-малко, но талантливите играчи играчи им трябва малко и се доказват.
Нима Жоро метъла не получи достатъчно шансове? Нима Лъчо Балтанов не го мъчим от 5 сезона? Нима Хичо не получи шансове? Нима Огнянов не получи шансове??? Има примери доста. Знам, че ще споменете и много играчи, които не се получили толкова шансове, но повтарям... всичко си зависи от самия играч!

Успех на Цветелин Тонев!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 юли 2010 22:38

спас май ще игра е при нас,а за неделев той със сигурност остава не иска за сега да ходи другаде
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2010 22:55

whitesnake написа:

Снейк,нямаш работа тук.Това не е наша работа! Дано да успее младото "птиче" ;) в Левски,така както Милиев,Минев,защо не и Дембеле.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Левски”