Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Здравейте момчета! Поех ангажимент да пиша, когато знам за яснота по въпроса с моя приятел Цецо Тонев. Преди малко се чухме и ми го каза. Той е един истински талант, такива рядко се раждат в България! Пазете го, давайте му шансове и само се моля да не се развали ... разговора завърши с това, че в сърцето му винаги ще остане Ботев Пловдив. Той е един голям Канар! Пожелавам му успех с фланелката на Левски.
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Re: Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Кой набор е този 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Гледах го на контролата с Бресник,има качества и то много големи,дано да не се зарази от синдрома герена
Tommi написа:Кой набор е този
'92
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
Дано не се помисли за голяма звезда,ако наистина има талант,че те такива звездици в крайна сметка засветват на село.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
scooool написа:Гледах го на контролата с Бресник,има качества и то много големи,дано да не се зарази от синдрома герена
и кой е той че аз само за синдрома ЦСКА (опа син сити сори) знам

- Един град-един отбор
- Контакти:
На контролата с Брестник няма как да си го гледал, защото не игра ... Цецо е 92 набор, развивал се е в холандска елитна школа, откъдето идва прякорът му - Цецо летящия холандец. Бърз и техничен футболист с добър завършващ удар. Трансферна цел на много отбори. Няколко пъти печели приз за най-добър играч за набора си. Останалото ще разберете сами 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:На контролата с Брестник няма как да си го гледал, защото не игра ... Цецо е 92 набор, развивал се е в холандска елитна школа, откъдето идва прякорът му - Цецо летящия холандец. Бърз и техничен футболист с добър завършващ удар. Трансферна цел на много отбори. Няколко пъти печели приз за най-добър играч за набора си. Останалото ще разберете сами
евалата за инфото сега се надявам набора да получи шанс

Един град-един отбор написа:На контролата с Брестник няма как да си го гледал, защото не игра ... Цецо е 92 набор, развивал се е в холандска елитна школа, откъдето идва прякорът му - Цецо летящия холандец. Бърз и техничен футболист с добър завършващ удар. Трансферна цел на много отбори. Няколко пъти печели приз за най-добър играч за набора си. Останалото ще разберете сами

Иначе успех на момчето, всичко най - хубаво му желая.
-
Дано да се развие както трябва и да стане голям футболист !!! УСПЕХ на момчето