soilwork написа:Не може да излагате така името на Апостола!
А "Радка-пиратка" сразена от "Магистралното момиче" по-добре ли ти звучи?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
soilwork написа:Не може да излагате така името на Апостола!
deepblue1963 написа:Ми недейте вика,бре!Ние какво сме виновни?В Англия отборите,като носят имена на градове и някой се изцепи "F**k Liverpool!" да не са тръгнали да преименуват,щото на някого са му обидили града?Някой професор да не се е изтъпанил:"Абе,как ще викат К*р за Ливърпул?Знайте ли кви свестни хора живеят в този град?"
kolokolo написа:deepblue1963 написа:Ми недейте вика,бре!Ние какво сме виновни?В Англия отборите,като носят имена на градове и някой се изцепи "F**k Liverpool!" да не са тръгнали да преименуват,щото на някого са му обидили града?Някой професор да не се е изтъпанил:"Абе,как ще викат К*р за Ливърпул?Знайте ли кви свестни хора живеят в този град?"
Ха ха , серизно ли не схващаш разликата между град и нацинален герой ?![]()
На всеки неидиот му е ясно че това рано или късно ще стане . Само изключително жалък народ може да допусне публична гавра с националните си светини .
Антибългарите които са за сегашното положение ще отстъпят , няма друг начин .
Браво на ПРОФЕСОРА че повдигна темта , мислеш че нормалните хора са измряли по вузовете.
kolokolo написа:deepblue1963 написа:Ми недейте вика,бре!Ние какво сме виновни?В Англия отборите,като носят имена на градове и някой се изцепи "F**k Liverpool!" да не са тръгнали да преименуват,щото на някого са му обидили града?Някой професор да не се е изтъпанил:"Абе,как ще викат К*р за Ливърпул?Знайте ли кви свестни хора живеят в този град?"
Ха ха , серизно ли не схващаш разликата между град и нацинален герой ?![]()
На всеки неидиот му е ясно че това рано или късно ще стане . Само изключително жалък народ може да допусне публична гавра с националните си светини .
Антибългарите които са за сегашното положение ще отстъпят , няма друг начин .
Браво на ПРОФЕСОРА че повдигна темта , мислеш че нормалните хора са измряли по вузовете.
deepblue1963 написа:Кой,по-точно се гаври:този,който е нарекъл отбора си "Левски" или този,който вика "еди-какво си за еди-кого си",щото ограниченото му мозъче не може да измисли нищо друго?
Потребители, разглеждащи този форум: Halo и 17 госта