ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.
И никога няма да го разберете....Левски не е комунистически отбор.Левски е създаден от "група ученици". За ЦСКА няма да ви казвам, Вие си го знаете 

Samoyl написа:Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
И каква е историята на ЦСКА ? А понеже съм живял и преди 1989 година , съответно и след това , то от първа ръка можеш да научиш , че ФК Левски е галеникът на БКП , както преди , така и сега.
- metodito
- Контакти:

viroglav написа:Samoyl написа:Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
И каква е историята на ЦСКА ? А понеже съм живял и преди 1989 година , съответно и след това , то от първа ръка можеш да научиш , че ФК Левски е галеникът на БКП , както преди , така и сега.
Тука има много ненормалници.

Не съм сигурен,че от теб мога да науча нещо за историята. Просто си мисля че не си живял много преди 89... за да кажеш 

Samoyl написа:Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
Напълно си прав.Особено показателен е първият мач между двата отбора след преименуването им на Витоша и Средец.Тогава на "Народна Армия" левскарите осъществяват истински десант и над 3/4 от присъстващите са левскари!
- mertezaker
- Контакти:
сините фенове си живеят в техен свят, с тяхна история, с техни резултати, с техни правила, така че темата е абсолютно излишна и то при положение, че собственик на Левски е...агент Тара или т.е. в момента Левски е свързан много силно с комунизма
niki87 написа:Samoyl написа:Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
Напълно си прав.Особено показателен е първият мач между двата отбора след преименуването им на Витоша и Средец.Тогава на "Народна Армия" левскарите осъществяват истински десант и над 3/4 от присъстващите са левскари!
А името Витоша е само на книга.Нито един фен на отбора не изрича думата "Витоша".А за ЦСКА не съм сигурен.Доколкото знам са си викали Средец
mertezaker написа:сините фенове си живеят в техен свят, с тяхна история, с техни резултати, с техни правила, така че темата е абсолютно излишна и то при положение, че собственик на Левски е...агент Тара или т.е. в момента Левски е свързан много силно с комунизма
И това го казва човек с аватар на друго балканско комунистическо изчадие-Партизан Белград

Не се срамувайте от това , че сте първия комунистически отбор в България левскарчета ... Това е просто вашата карма. Да имате Сталин , Тито и Георги Димитров за президенти по тия времена не е било много лошо от гледна точка на узаконеното ви толериране на футболните и спортни терени в състезанията , провеждащи се след 1944 година ... То затова и преди 1944 година нямате нищо във витрината си де ...
Последна промяна от viroglav на 19 юли 2010 17:57, променено общо 1 път.