ЦСКА на загуба с 6,5 милиона лева

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Талия
Контакти:

Re: ЦСКА на загуба с 6,5 милиона лева

Мнениеот Талия » 19 юли 2010 13:30

Parmalat написа:ЦСКА силните,непобедините,неотразимите.Великият еврогранд от който трепери цяла Европа.Всички на старият континент получават шокова вълна щом разберът че ще играят с ЦСКА.Винаги тръгвате с голямата кошница,а тя остава празна накрая.Ще видите че ще сте най-много отново втори в класирането.А колкото до мачът с нас ще си говорим след него. ;)

Я пак си помисли кой тръгва с голяма кошница?Не сте ли вие тези ,които се перчите с победи над отбори като Сант Жулия и сте с голямо самочувствие.След което ви се пада отбор като Жилина или Тампере и едва ли не празнувате,защото ги подценявате и накрая какво става?Дъните се яко :) Пак си помисли :)
On me dit que le destin se moque bien de nous...
Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 13:35

deepblue1963 написа:
mistreated написа:Да, наистина е много, но на мен друго ми направи впечатление. Погледнах и отчета на Литекс и главно в частта за заплатите. Ловчанлии са обявили разходи за заплати за цялата календарна 2009 г. в размер на 526 хил. лв, а ЦСКА мисля че около 8 765 000 лв. Ще ме извинявате ама мислите ли, че заплатите обявени от Литекс са реални. От тук пак стигаме до въпроса за осигуровките - 444 хил. лв декларирани от ЦСКА, 95 хил. лв от Литекс. Пак някои хора декларират реални заплати, други продължават да се ползват с протекцията на държавата. Не коментирам Левски, защото техния отчет още не е публикуван, макар че срока за това беше 30.06.2010.

В отговор на заглавието:
Наистина не е новина.Те,ЦСКА са си в дългове и загуби от бая време.
В отговор на "поста":
Ми кой ви кара да плащате 8 765 000 лв. за едното второ място?Да не са ви виновни Литекс?Смея да твърдя,че,ако е за второ място в А група,и с половината пари може да стане.Ама вие не можете да се отърсите от вашата грандоманщина.Не-е-е!То не бяха Митрета,то не бяха Петрета,Андонета,Панковци и т.н.Колко излапаха те от тази сума и къде са сега?Но вие не се учите от грешките си.Гледам,че и това лято сте тръгнали натам.И догодина пак ще си скубете косите и ще цитирате големи цифри.Литекс,Левски,"синьото" БФС или световната конспирация са ви виновни?Оставете кой колко декларирал,а се запитайте:"вие,самите,защо изхарчите всичките тия пари и какво получихте срещу тях?"

Понеже ти е трудно смятането искам да те попитам 526 хил лв ако ги разделим на 50 човека персонал (приемам че са толкова в Литекс, макар че сигурно само футболистите с договор са над 30) и после ги разделим на 12 месеца ти осъзнаваш ли, че трябва да взимат средна заплата около 850 лв и то преди да са удържани осигуровки и данъци. Като ми се правиш на много умен кажи, според теб това ли са реалните заплати в Литекс? Искам да разбера как с тези заплати ще плащаш на няколко национала и още куп чужденци в състава. То бива бива дебилизъм, ама твойто прекрачва всякакви граници.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2010 13:36

viroglav написа:ЦСКА не плаща пари нито за първо място , нито за второ ... Но я ти ми кажи щом си толкова запознат колко плати ПФК Левски на Локомотив Сф. за третото място ... :lol: :lol: :lol:

Той имаше друго в предвид, че ЦСКА направиха харчове, които можеха да бъдат спестени, тъй като футболистите за които бяха похарчени изиграха по пет мача и си вдигнаха гълъбите просто ей така.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2010 13:39

mistreated:

1. В Литекс няма толкова персонал
2. Максималният осигурителен праг в 2 000лв, може да получаваш 20 000, но осигуровки се плащат върху 2 000
3. Не всички в Литекс получават големи заплати или според и шофьора взема 5 000 на месец

Пишете по инерция в повечето случай без да сте запознати с материята. Аз също не съм запознат и за това по тези въпроси няма как да дам някакво обективно мнение.
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 юли 2010 13:46

PFC Litex написа:
viroglav написа:ЦСКА не плаща пари нито за първо място , нито за второ ... Но я ти ми кажи щом си толкова запознат колко плати ПФК Левски на Локомотив Сф. за третото място ... :lol: :lol: :lol:

Той имаше друго в предвид, че ЦСКА направиха харчове, които можеха да бъдат спестени, тъй като футболистите за които бяха похарчени изиграха по пет мача и си вдигнаха гълъбите просто ей така.

Понякога се чудя дали,изобщо,разбират кой какво им говори или,като навият латерната,докато не си изкара мелодийката не почва нещо друго.Точният въпрос за феновете на ЦСКА би трябвало да бъде не кой колко е декларирал,колко служители има,а защо е било нужно клуба да изхарчи всички тези пари,за да спечели едно второ място и сега да се леят горчиви сълзи.Защото и това лято се върви по същия път и догодина пак ще има скубане на коси и "смешен" плач.Всички тези италианци,французи,ганайци и тем подобни не идват тук,щото са закърмени с "червената идея" и ще играят за "жълти стотинки",независимо какво говори Борисов или някой друг.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 13:54

PFC Litex написа:mistreated:

2. Максималният осигурителен праг в 2 000лв, може да получаваш 20 000, но осигуровки се плащат върху 2 000
3. Не всички в Литекс получават големи заплати или според и шофьора взема 5 000 на месец

Пишете по инерция в повечето случай без да сте запознати с материята. Аз също не съм запознат и за това по тези въпроси няма как да дам някакво обективно мнение.

Първо, аз съм пределно запознат с материята, защото това ми е работата.
Второ, чети какво съм ти писал по-горе, не да ми преразказваш каквото си чул от тук от там. В отчета за приходи и разходи на ЦСКА са обявени разходи за заплати 8 765 000 лв, а на Литекс 526 хил лв. Това какво общо има с осигурителния праг не разбирам?!
Трето, колко според теб е персонала и колко взимат футболистите? Приемам, че средната заплата на футболистите е 3000 лв (която естествено е далеч по-голяма, но за да ти угодя ще ти направя сметка при тази цифра). 20 футболисти (а те са повече) * 3000 лв = 60 000 лв на месец, 720 000 лв на година. И това с цифри и брой персонал далеч под реалния! Ако ми кажеш, че футболистите в Литекс взимат по-малко от тези в ЦСКА ще ти кажа, че хич не си в час.
Четвърто, дори и да приемем, че няма да има разлика в осигуровките заради максималния осиг. праг (което в случая не е вярно), то има огромна разлика в данъците, които трябва да платят футболистите върху дохода им намален с осигуровките. Тоест, ако аз взимам реално 10 000 лв, но фирмата ми декларира че взимам 1000, аз ще платя данък грубо 85-90 лв на месец. Ако обаче фирмата ми декларира реалният ми доход 10 000, аз ще трябва да платя около 1000 лв данък на месец. Е кой пак лъже държавата, ЦСКА или Литекс?!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 юли 2010 13:57

mistreated написа:

Второ, чети какво съм ти писал по-горе, не да ми преразказваш каквото си чул от тук от там. В отчета за приходи и разходи на ЦСКА са обявени разходи за заплати 8 765 000 лв, а на Литекс 526 хил лв. Това какво общо има с осигурителния праг не разбирам?!
Трето, колко според теб е персонала и колко взимат футболистите? Приемам, че средната заплата на футболистите е 3000 лв (която естествено е далеч по-голяма, но за да ти угодя ще ти направя сметка при тази цифра). 20 футболисти (а те са повече) * 3000 лв = 60 000 лв на месец, 720 000 лв на година. И това с цифри и брой персонал далеч под реалния! Ако ми кажеш, че футболистите в Литекс взимат по-малко от тези в ЦСКА ще ти кажа, че хич не си в час.
Четвърто, дори и да приемем, че няма да има разлика в осигуровките заради максималния осиг. праг (което в случая не е вярно), то има огромна разлика в данъците, които трябва да платят футболистите върху дохода им намален с осигуровките. Тоест, ако аз взимам реално 10 000 лв, но фирмата ми декларира че взимам 1000, аз ще платя данък грубо 85-90 лв на месец. Ако обаче фирмата ми декларира реалният ми доход 10 000, аз ще трябва да платя около 1000 лв данък на месец. Е кой пак лъже държавата, ЦСКА или Литекс?!

Защо се хабиш? Фактът е, че пак ние сме балъците... Правим се на честни в този случай, а като се опита да се направи някаква "шмекерия", каквито другите ни грандове постоянно ЯВНО правят, се изписва толкова хартия... Глупаци сме...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2010 14:01

Дай го този отчет бре, дай да го видим всички, да видим приходи какви са и от къде са, разходи за какво са и т.н.?

Данък печалба на футболист от кога се плаща от клуба? :lol:
Футболиста "Х" получава 20 000лв. Има максимален осигурителен праг, разликата от този праг нагоре на сумата която остава се плаща данък печалба, данък който трябва да плати футболиста, а не клуба.
Уж си в бранша, а пишеш по инерция.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 14:05

PFC Litex написа:Дай го този отчет бре, дай да го видим всички, да видим приходи какви са и от къде са, разходи за какво са и т.н.?

Данък печалба на футболист от кога се плаща от клуба? :lol:
Футболиста "Х" получава 20 000лв. Има максимален осигурителен праг, разликата от този праг нагоре на сумата която остава се плаща данък печалба, данък който трябва да плати футболиста, а не клуба.
Уж си в бранша, а пишеш по инерция.

Мале, мале, колко си зле. Пич, нещо което грам не ти е ясно, защо изобщо го коментираш, кажи ми? Престани, защото само се излагаш, повярвай ми. И на мен ми писна по 300 пъти да обяснявам от къде може да се видят тези отчети. За последен път и то само, за да се ограмотиш поне малко ще ти кажа - страницата на търговския регистър http://www.brra.bg Търси, чети, питай някой ако трябва. Само не коментирай неща абсолютно непонятни за теб!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 юли 2010 14:05

TheClub написа:
mistreated написа:

Защо се хабиш? Фактът е, че пак ние сме балъците... Правим се на честни в този случай, а като се опита да се направи някаква "шмекерия", каквито другите ни грандове постоянно ЯВНО правят, се изписва толкова хартия... Глупаци сме...

Глупаци сте(на клубно ниво-не обиждам феновете),че плащате на някакви смешници,които после си развяват байраците по Европа и ви се хилят по разни съдилища и отбори.Ето за това!Ама аз като писах по време на трансферите на Панку,Петре,Митрески,че и Гранден в този форум-едва ли не ме бомбардираха с това "колко били страхотни".Хак да ви е сега-с големия отчет.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “ЦСКА”