ЦСКА-Ираклис-мнения за мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Re: ЦСКА-Ираклис-мнения за мача

Мнениеот naso » 21 яну 2009 21:21

1. Пламен никога не се е заяждал
2. Тези, които бяха от агитката в залапа представа си нямаха от волейбол
3. ЦСКА не може да се мери с Ираклис и другите грандове в групата си, както и футболният Левски не може да се мери с Барса, Челси и Вердер, но второто(първото хронологично, второ в горенаписаното) беше превърнато в общонационална трагедия и обект на подигравки едновременно
4. ВАЖНО Е УЧАСТИЕТО
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 яну 2009 21:41

Отговорете ми само нормално ли е да има олигофрени,които да псуват Пламен Константинов?Защо има идиоти,които не са гледали един волейболен мач в живота си,а само ходят да псуват капитана на националния отбор?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 яну 2009 21:50

Истината е, че ЦСКА няма опита, който имаше Левски в ШЛ през миналите сезони и затова се получиха тези загуби. Потенциал в отбора има. Не може да се вини Сашо Попов, защото той постигна изключително много през последните години с червените. Относно центровете... в обора има 3 равностойни центрове, и според мен там не е слабото място на ЦСКА. Не виждам смисъл от привличането на Рафа Паскуал - вижте само какво прави Пламен на неговите години. Като стана въпрос за Пламен - феновете на ЦСКА трябва да се срамуват от поведението си.
А иначе всичко се връща... 6 загуби и геймово съотношение 4:18!!! Резил на България и за волейбола!!!!
Затова всеки малко да се замисля преди да се присмива на останалите!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 21 яну 2009 22:12

Инж.Данчо тупанчо е от синия лагер нормално е да провали всичко,а иначе както и по футбол,така и на волейбол ЦСКА е име в Европа и е постигало успехи които друг бг отбор,без значение по какъв отборен спорт не е печелил,това е .не 0-6 а и 0-10 пак няма да заличи значимите неща.това да не вие е 1-17 голова разлика :lol: :lol: :lol:
Glory Glory Man Utd

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 21 яну 2009 23:30

Евроидиотченца :lol:

Левски-София-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-София-1914 » 21 яну 2009 23:50

0007 написа:Значи първо една поправка към Гонг-Входът не беше свободен,а по 2 лева-бях на мача.Иначе хубав мач-ЦСКА пропусна шансовете си. ;)

Пич,не,че нещо,ама гледам си Левскарче,какво правиш на мач на тая кочина :roll: :?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 яну 2009 23:58

Левски-София-1914 написа:
0007 написа:Значи първо една поправка към Гонг-Входът не беше свободен,а по 2 лева-бях на мача.Иначе хубав мач-ЦСКА пропусна шансовете си. ;)

Пич,не,че нещо,ама гледам си Левскарче,какво правиш на мач на тая кочина :roll: :?

Значи аз отидох да гледам волейбол,да видя Пламенчо и някои от ЦСКА и да се насладя на един хубав волейболен мач.В София много рядко може да се гледа волейбол от добра класа.Националния отбор играе във Варна и няма къде да гледам една от любимите ми игри.С 2 думи отидох да се порадвам на волейбола-все пак е ШЛ.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 22 яну 2009 00:49

Пламен Константинов,НАД КЛУБНИТЕ НИ ПРИСТРАСТИЯ!!!Поредното доказателство,че не сме единна нация!!!Не може да оплюваме хора,от нашия си народ!!! :shock: Не може да оплюваме ГУНДИ,СТОИЧКОВ,МИХАЙЛОВ,БЕРБАТОВ...В волейбола също имаме величини ,КОНСТАНТИНОВ,ВЛАДО,КАЗИЙСКИ,САЛПАРОВ,БОЯН ЙОРДАНОВ...Тези хора прославят БЪЛГАРИЯ !!!Нека подкрепяме Българското,било то и срещу клубната ни принадлежност!!! :roll:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 яну 2009 08:41

acmilan написа:Отговорете ми само нормално ли е да има олигофрени,които да псуват Пламен Константинов?Защо има идиоти,които не са гледали един волейболен мач в живота си,а само ходят да псуват капитана на националния отбор?

Такива само срамят нормалните привърженици на ЦСКА! На такива псевдопривърженици им отива само едно определение: "Червени ********!"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 22 яну 2009 11:53

Аз ще си кажа мнението за вчерашния мач и за цялото представяне на ЦСКА в шЛ. Не мога да си обясня, защо публиката, която подкрепяше домакините, обиждаше и усвиркваше Константинов, който защитава цветовете на гръцкия Ираклис. Мисля, че беше некоректна постъпка от страна на феновете, защото капитана Константинов е дал много за националния отбор. Сега ще си кажа мнението и за цялото представяне на бг отбора-ЦСКа в шЛ. От 6 мача, 6 загуби, 0 победи, 4:18 гейма и 1 точка. Мисля, че Левски Сиконко беше с по добри показатели в ШЛ от сегашния представител цСКА. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Върни се в “Волейбол”