Безценните точки,или как трябва да сътворим чудо!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Безценните точки,или как трябва да сътворим чудо!

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 10:53

mistreated Айде кажи ми Левски като е издънка , що те а не вие се класираха в групите на Шампионска Лига ??? Що те а не вие стигнаха до четвъртфинал на купата на УЕФА ? Що те а не вие ???? Задай си тоя въпрос и най-добре млъкни .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 11:07

evgenimilenov написа:mistreated Айде кажи ми Левски като е издънка , що те а не вие се класираха в групите на Шампионска Лига ??? Що те а не вие стигнаха до четвъртфинал на купата на УЕФА ? Що те а не вие ???? Задай си тоя въпрос и най-добре млъкни .

Виж сега, ние сме стигали много по-напред от четвъртфинал, но не това е важното. Вие се гордеете с моментния блясък, който много бързо угасна. Няма проблем, гордейте се. Но не можете да отречете безбройните издънки, бих казал срамни издънки, срещу отбори, които надали някой щеше да им научи имената, ако не бяхте паднали от тях. То не бяха 10-те малки негърчета от Беверен, то не беше Олимпия Любляна на 2 пъти, то не беше Слован Братислава, Тампере, Жилина, БАТЕ, Дебрецен, сигурно има и още, но сега не ми се рови. И това само за последните 15 години. За същия период ЦСКА отпадна само 2 пъти от подобни отбори - МТК и Торпедо Москва (включвам и Торпедо, въпреки че са представител на силно първенство). Е кажи ми, който е с големите осирания - ЦСКА или Левски?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 11:11

mistreated написа:
evgenimilenov написа:mistreated Айде кажи ми Левски като е издънка , що те а не вие се класираха в групите на Шампионска Лига ??? Що те а не вие стигнаха до четвъртфинал на купата на УЕФА ? Що те а не вие ???? Задай си тоя въпрос и най-добре млъкни .

Виж сега, ние сме стигали много по-напред от четвъртфинал, но не това е важното. Вие се гордеете с моментния блясък, който много бързо угасна. Няма проблем, гордейте се. Но не можете да отречете безбройните издънки, бих казал срамни издънки, срещу отбори, които надали някой щеше да им научи имената, ако не бяхте паднали от тях. То не бяха 10-те малки негърчета от Беверен, то не беше Олимпия Любляна на 2 пъти, то не беше Слован Братислава, Тампере, Жилина, БАТЕ, Дебрецен, сигурно има и още, но сега не ми се рови. И това само за последните 15 години. За същия период ЦСКА отпадна само 2 пъти от подобни отбори - МТК и Торпедо Москва (включвам и Торпедо, въпреки че са представител на силно първенство). Е кажи ми, който е с големите осирания - ЦСКА или Левски?

Ако вярваш на това което пишеш - забележи колко тъпичък си ......... ами ЦСКА като нямат резили къде са им постиженията през последните 10 години? Предпочитам Левски за 10 години да се дъни 7 но другите 3 да го запомнят с нещо а не Цекато , което 10 години не знае какво прави в тия групи .... нормално те са свикнали да надиграват само спортист своге и ком-миньор берковица :lol:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 юли 2010 11:13

mistreated написа:
evgenimilenov написа:
evgenimilenov написа:А да ви кажа честно ...... поне от ваша страна ( от страната на Литекс ) вече не виждам това самодоволно лице , което доста чорбари все още имат . Може би се дължи на факта , че и вие се издънихте срещу едно от отборчетата посрамили Левски ..... и виждам че няма да подцените Жилина този път ако те продължат напреде .

ЦСКА нямат издънки, за разлика от ФК Подуене и ФК Латекс ... за това имаме "самодоволни лица" ... Миналата година влезнахме в групите на ЛЕ след страхотна игра с/у силен отбор, а не като отпаднахме от няк'ви си там ... дебрацинита...

Пич, ако ФК Подуене печелеше толкова колкото казваш, в момента нямаше да го има тоз' пост.. щото ако печелихте с/у Дебрецен, Жилина, Тампере и БАТЕ щяхте да сте в групите, а там също можеше да изклинчите някой равен, или няк'ва смешна победа като тази над Лацио...

Да нямате издънки .... Жиняк мисля , че всеки чорбар го помни . А Викингите помниш ли ги ? Същата година , в която Левски твореше ! А Хайдук Кула помниш ли ги как ги отстранихте в 120-та мин със супер умрял гол ? Не ми казвай , че комунистическото отборче не се е затруднявало срещу такива съперници . Щот Дери сити не са по-добри от Дъндолк ама нещо се осрахте миналата година когато отново с мъки си взехте мача . А ДА , щях да забравя !
Миналата година до последни мач имахте 1 точка срещу Фулъм , тогава и те мисля бяха дошли с доста юношеско отборче а ? Само , че разликата между Левски и Фулъм е че Левски победи във Рим Лацио , а вие направихте равен тук срещу Фулъм . Айде кажи ми кой беше най-слабия отбор във Лига Европа миналата година :o

Каква издънка е да отпаднеш от френски отбор и да ти вкара гол играч, който в момента струва над 20 млн евро?! Викинг ги бихме 2:0 в София, какви викинги те гонят. Срещу Хайдук и Дери може да сме се затруднили, но сме ги отстранили, не сме се срамили като вас. Пък за Дъндолк как може да говориш, че са някакъв отбор. Погледни им последните 3 мача, загуби с по 4:0 и 3:0 в суперсилното им първенство, 4 гола получени от люксембургски отбор![/quote]
А Хайдук и Дери,че и Тулуза жънат невиждани успехи по европейските терени,така ли?М/увпрочем Рудолф от Дебрецен отиде в Дженоа,а "страхотните" играчи,които "не са се срамили като нас" и отстраниха "жестоките" Хайдук и Дери играят...къде?Ха,докато напиша и гледам,че сте стигали "МНОГО ПО–НАПРЕД" от 1/4-финал.Да не би да сте играли някой финал,пък аз да съм го пропуснал?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 11:17

Може и да е станало , но в "доброто старо комунистическо" време , и то тогава за да стигнеш до четвъртфинал е било достатъчно да изиграеш 3-4 мача :o

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 11:19

Просто за евротурнири сте доста под нивото на Левски , така че влезте във vbox7.com , пуснете си песента Оооо колко си прос ( без Т накрая ) и си я слушайте , щото хората на вас ви го говорят това нещо .

Потребителски аватар
invoker
Контакти:

Мнениеот invoker » 19 юли 2010 11:21

Чета и се чудя какво му се вързвате на чорбето?!?
ЦСКА 5 загуби да запише, на него пак Левски ще му е виновен!
А темата е все пак за всички БГ отбори участващи е турнирите, не да си мерим тук някой работи.
За мен шансове да сме поставени в плеиофите за следвашия сезон няма, а и не може да се предвиди точно какво ще се случи с коефициентите на конкурентните отбори от другите страни.
Все пак си мислия, че може и да се окаже по-добре да сме непоставени, на Бг отборите им е нужно малко повече самочуствие, а то идва след победи над по сериозните отбори.
Всички знем какво направи Левски след като отстрани Оксер и доброто участие на ЦСКА и Литекс през същия сезон.

Успех на всички отбори през настоящата кампания!!!
Дайте да вървим заедно напред, не да се дърпаме един друг обратно в блатото.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 19 юли 2010 11:26

За мене истината е в работата не толкова в парите.Ако футболистите и треньорите работят достатъчно тогава ще дойдат късмета и успехите.Помните ли Томислав Русев какво казваше след мача с Удинезе "Само Левски може да ни прати от ада в рая за няколко години и обратно" така нека поживеем и ще видим.Аз лично съм съгласен да падаме още 5 години от отбори като Бате ако след това изпитам пак чуството на победи като тези срещу Оксер,Марсилия,Удинезе и пак сме на четвъртфинал.Това е от мене приятен ден на всички.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 11:29

Първо, внимавай как ми говориш, щот аз не съм тръгнал да те обиждам на "тъп" и "прост", но с изказванията си май ти заслужаваш тези епитети. Второ, като изключим тази година в която стигнахте прословутия четвъртфинал посочи ми една, в която постигнахте някакъв голям успех?! Аз нещо не мога да си спомня, освен ако не броим олимпийското участие в групите на ШЛ и култовото 1:17. Трето - това, че не сме отпадали от слаби отбори, не значи че сме имали шанс да стигнем далеч в турнирите, въпрос на шанс при жребия. Четвърто, на оня другия дето пак пита за Хайдук и Дери, пак да му припомня, че от тях не сме отпадали. Пето, ако не ти е ясно колко е трудно да станеш трети във Франция (какъвто беше отбора на Тулуза, когато играхме с тях) тогава е безсмислено да ти обяснявам нещо на тема футбол. Шесто, ако имахте толкова много "постижения" в последните години е Европа сега нямаше да треперите за прословутото си коефициентче, което догодина нищо чудно да бъде по-малко от на ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2010 11:33

[offtopic]Кой, ако не червени комплексарчета ще развали тема ..... за всички български участници в Европа ? ... :lol:[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”