Имам следния въпрос:
През всичките останали години,през които НЕ играхме в ШЛ и ЛЕ и НЕ получихме прословутите милиони,Левски ли се самоиздържаше или някой вадеше пари от джоба си?Защо тогава никой не повдигаше по форумите въпроса за издръжката на клуба?Къде бяха тогава "антибатковистите"?Или сме на принципа:"Разходите негови,приходите-общи."?Някой беше повдигнал въпроса колко дължал Левски на фирмите на Батков.Ми добре,де-колко?Дайте да видим,па тогава ще говорим!А колко дължи Челси на Абрамович?Ама никой не рИве,щото им е хубаво,когато Челси купува този и онзи и тук-таме стига някой и друг полуфинал.
А Беше Време,Когато Феновете Бяха Единни !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: А Беше Време,Когато Феновете Бяха Единни !
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
Къде съм го нарекъл крадец ? ...
Батков взема от отбора .... който си е негов !
Аз не съм доволен, че повече взима, от колкото да дава ? !
Прехвърля средства, от сръвнително печеливша фирма - Левски, към фирми, които са му на загуба ( той сам си призна, че някои от фирмите му, са на сериозна загуба от кризата ) !
Дори и това, да прехвърля задължения, от други свои фирми, на Левски, не е престъпление.
Но това, чесно ли - относно нас, феновете на отбора ?
От 3 години, "адвоката" не управлява добре Клуба.
Не напразно, протестите срещу него започнаха .... когато започна и той да прави глупости !
Иначе, и при нас имаше забавяне на заплати и премии, но добре, че не се размириса това.

Батков взема от отбора .... който си е негов !
Аз не съм доволен, че повече взима, от колкото да дава ? !
Прехвърля средства, от сръвнително печеливша фирма - Левски, към фирми, които са му на загуба ( той сам си призна, че някои от фирмите му, са на сериозна загуба от кризата ) !
Дори и това, да прехвърля задължения, от други свои фирми, на Левски, не е престъпление.
Но това, чесно ли - относно нас, феновете на отбора ?
От 3 години, "адвоката" не управлява добре Клуба.
Не напразно, протестите срещу него започнаха .... когато започна и той да прави глупости !
Иначе, и при нас имаше забавяне на заплати и премии, но добре, че не се размириса това.
- slavi_1914
- Контакти:
Няма смисъл да се убеждавате добър или лош е Батков. За сега той е президента и той решава ! Ако искате "Ботевска сага" го плюйте и си останете с гордоста и във В група (нищо лично към Ботев) !
Просто ние не знаем какво искаме и само даваме акъл ! Крайно време е да обръщаме повече внимание на сектор Б и на това за какво сме там ! Именно такава е и идеята на темата !
ПП : И като плюете Батков искам отговор само на този въпрос :
Ако приемем,че неговата работа е да взима добри решения,а нашата да подкрепяме отбора ви питам: Ние подкрепяме ли си добре отбора ? Ако той иска равносметка за това както ние на него ? (Ако мислите,че го подкрепяме аз лично ще ви изкарам поне 20 ТЕМИ от форума свързани с оплюването на ФУТБОЛИСТИТЕ и снимки на празния стадион и хулиганските прояви)
Ами глобите които е платил Левски за димки и бомби в Европа и БГ са поне 500-600 хил. лева ! Това подкрепа ли е ?
Просто ние не знаем какво искаме и само даваме акъл ! Крайно време е да обръщаме повече внимание на сектор Б и на това за какво сме там ! Именно такава е и идеята на темата !
ПП : И като плюете Батков искам отговор само на този въпрос :
Ако приемем,че неговата работа е да взима добри решения,а нашата да подкрепяме отбора ви питам: Ние подкрепяме ли си добре отбора ? Ако той иска равносметка за това както ние на него ? (Ако мислите,че го подкрепяме аз лично ще ви изкарам поне 20 ТЕМИ от форума свързани с оплюването на ФУТБОЛИСТИТЕ и снимки на празния стадион и хулиганските прояви)
Ами глобите които е платил Левски за димки и бомби в Европа и БГ са поне 500-600 хил. лева ! Това подкрепа ли е ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Първанов, едно кратко изречение за комунизма, да не разводняваме темата - Комунизма е забранен, точно както нацизма със закон от 2000 година. Странно е да се изказваш толкова смело, пък да не го знаеш.
Така, понеже през пост искаш доказателства, избягваш нещо тази част, в която ти казвам справките в АПис. Или да не им вярвам?
Междудругото, към Ахмед Доган няма нито едно доказателство, а същевременно е един от най-големите платци на данъци в страната. Това предполага по чутовната логика на теб и Слави, че трябва да му се прекланям.???
Слави, нещо относно Ботев. Май отскоро гледаш Ботев - то тяхната сага беше 10 години. И те така в началото бяха - нека ги подкрепяме, нека сме единни. Абсолютно същите нелепости, които и ти сега пишеш. Сега можеш да ги питаш, ако могат да върнат времето с 10 години дали биха били толкова търпеливи. Ние сме тръгнали по техния път. Сега сме на стъпалото Гонзо, което ни държи на някакво ниво, благодарение на лични негови качества, но срива е неизбежен. Колко ще издържи Гонзо без пари за селекция? Сега продадохме играчи, взехме други за половината от тая сума, и то по-добри, чудесно. НО, след това няма да имаме какво да продаваме, понеже школа няма да имаме, а играчи като Сърмов вече няма да предпочетат Черноморец пред Левски. Тая година го имаше няколко примера по темата.
Дипблу, колкото и да ти естранно, се получава обратното - приходите са негови, а разходите общи - Левски дължи 18млн лева на фирми на Батков. Ако се продаде клуба какво става с тия дългове - ЦСКА и Лупи?
Първанов, я кажи, според теб ,контролата с Вердер дали я платихме?
Клубен сайт, телевизия? Ти наистина ли? Кога последно гледа мач на Левски по телевизията на сайта?
Рзходи има, това никой не го отрича. Но не ги плаща Батков, а ги дава назаем. Убеден съм, че правиш разликата.
И накрая, някой от вас батковисти, ще ми обясни ли, как така чоека закрил Левски 85та година и открил Витоша на негово място изведнъж се оказа големия Левскар, който издържа от голямото си сърце лючимия Левски???
Така, понеже през пост искаш доказателства, избягваш нещо тази част, в която ти казвам справките в АПис. Или да не им вярвам?

Междудругото, към Ахмед Доган няма нито едно доказателство, а същевременно е един от най-големите платци на данъци в страната. Това предполага по чутовната логика на теб и Слави, че трябва да му се прекланям.???
Слави, нещо относно Ботев. Май отскоро гледаш Ботев - то тяхната сага беше 10 години. И те така в началото бяха - нека ги подкрепяме, нека сме единни. Абсолютно същите нелепости, които и ти сега пишеш. Сега можеш да ги питаш, ако могат да върнат времето с 10 години дали биха били толкова търпеливи. Ние сме тръгнали по техния път. Сега сме на стъпалото Гонзо, което ни държи на някакво ниво, благодарение на лични негови качества, но срива е неизбежен. Колко ще издържи Гонзо без пари за селекция? Сега продадохме играчи, взехме други за половината от тая сума, и то по-добри, чудесно. НО, след това няма да имаме какво да продаваме, понеже школа няма да имаме, а играчи като Сърмов вече няма да предпочетат Черноморец пред Левски. Тая година го имаше няколко примера по темата.
Дипблу, колкото и да ти естранно, се получава обратното - приходите са негови, а разходите общи - Левски дължи 18млн лева на фирми на Батков. Ако се продаде клуба какво става с тия дългове - ЦСКА и Лупи?
Първанов, я кажи, според теб ,контролата с Вердер дали я платихме?

Рзходи има, това никой не го отрича. Но не ги плаща Батков, а ги дава назаем. Убеден съм, че правиш разликата.
И накрая, някой от вас батковисти, ще ми обясни ли, как така чоека закрил Левски 85та година и открил Витоша на негово място изведнъж се оказа големия Левскар, който издържа от голямото си сърце лючимия Левски???
Да отворя и още една, чисто морална тема за мустака.
1. България е осъдена да плаща огромни глоби към ЕС, заради незаконни заменки в изключително големи размери на моретопри Крайморие, собственост на господин Единствения. Става въпрос за около 500 декара. СТойноста на иска към България е 55млн евро.
2. Тодор Батков, в противоречие със всякакви закони на практика е собственик на голяма част от ловните стопанства и прави в тях каквото иска. Всички те са обърнати на частни вили, в които никой друг няма достъп, освен той и неговите гости.
3. Весела Лечева съвсем открито обвини Батков, че е поръчител на опита за убийство на мъжа й.
4. Батков за една нощ се събужда милионер - до вчера е комсомолски секретар, а на следващия ден е съсобственик в Батков, Стоев и Ботев, като изведнъж кантората получава адвокатски поръчки за някой от най-големите и знакови дела.
Та ми е чудно - дали според вас, такъв човек е достоен да е на мястото на Левски, или според дебилната мисъл - парите не миришат?
1. България е осъдена да плаща огромни глоби към ЕС, заради незаконни заменки в изключително големи размери на моретопри Крайморие, собственост на господин Единствения. Става въпрос за около 500 декара. СТойноста на иска към България е 55млн евро.
2. Тодор Батков, в противоречие със всякакви закони на практика е собственик на голяма част от ловните стопанства и прави в тях каквото иска. Всички те са обърнати на частни вили, в които никой друг няма достъп, освен той и неговите гости.
3. Весела Лечева съвсем открито обвини Батков, че е поръчител на опита за убийство на мъжа й.
4. Батков за една нощ се събужда милионер - до вчера е комсомолски секретар, а на следващия ден е съсобственик в Батков, Стоев и Ботев, като изведнъж кантората получава адвокатски поръчки за някой от най-големите и знакови дела.
Та ми е чудно - дали според вас, такъв човек е достоен да е на мястото на Левски, или според дебилната мисъл - парите не миришат?
- deepblue1963
tprodanov написа:Да отворя и още една, чисто морална тема за мустака.
4.Ми той и Абрамович от бедно сираче за една нощ се събужда милиардер.Е,и?Не съм видял някой от феновете на Челси да си е загубил съня от този факт.
2.И Абрамович на практика се разпореждаше с Чукотка.Е,и?
3.Аз,без да съм правист,знам,че В.Лечева,ако имаше нещо сериозно предвид щеше да се обърне към съда, а не към вестниците или кабеларките.Аз открито обвинявам Лупи,че източи Кремиковци!Ха,сега,де!
1.Кой осъди България за заменките?Батков ли е бил ответника?
И Челси дължи огромна,ама наистина огромна,сума на Абрамович.Явно това е световна практика.Ти чувал ли си за отбор,дето собственика му да си дава парите ей така,за тоя дето духа?Щото аз не съм.Мисля,че Батков е повече от 10г. начело на Левски,така че мрачните прогнози "ала Ботев",за края на света,засега не се сбъдват.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
tprodanov написа:Да отворя и още една, чисто морална тема за мустака.
1. http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%BA%D1 ... 565852b341
нищо не открих по първата ти точка
2. Тази голяма част май си е 1 ловно стопанство, което разбирам от статията е законно в момента! http://www.mediapool.bg/show/?storyid=147077 Не видях в статията откога е собственик батков, но може да съм пропуснал... Има и нормално обяснение-тъй като държавата така или иначе не може да се грижи за тях ги отдава на концесия и в статия на 24 часа се говори, че трябва да има стабилни инвестиции. Откога концесията се води заграбване? Все пак не разбирам и ще се радвам да обясниш ако е нещо друго
3. Весела Лечева и теб може да те обвини утре-това означава ли, че си виновен?
4. http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%B1%D0 ... 565852b341
И тук не намерих доказателства за твърденията ти!
Така ли се води дискусия баце-казваш некви неща и нека другите се опитват да намират доказателства и да те опровергават. Някак си говори за несигурност или мързел, неуважение към хората, с които дискутираш и т.н. Аз не правя така, но всеки си избира сам за себе си какъв да е! Поиграх си и не намерих и доказателство да има закон за забрана на комунизма. Аз съм тъпичък баце-хайде дай някакво инфо, че иначе ще взема да помисля, че искаш да излъжеш хората у форумО.

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Първанов, виж сега - не можеш да ми цитираш как търсачката не е намерила нищо, нелепо е. Сега да видим -
по първа точка - потърси две неща - има ли дело срещу страната на стойност 55млн евро за заменките, и второ - в чия полза са заменките.
по втора - точно, в цитираната от теб статия има достатъчно информация, първо, че стопанствата са повече от едно, второ, че цялата работа е някак узаконена отвъд закона. Щом те устройва, добре
Весела Лечева, ако нямаше някакъв мотив, нямаше да го направи. Дали мотива е търсене на истина или някаква провокация е все тая. Самия факт, че тя има интерес да го забърка в нещо, говори, че бизнеса му не е като на ангелче
По четвърта точка - не си намерил доказателства? Абе пич, търси така - потърси Батков до кога е комсомолски секретар, и после потърси кога е основана кантората. Малко те надцених, след въпроса за годините - реших, че може и сам да ги помниш, но очевидно си малък.
Относно комунизма - тук просто ми показваш защо не си намерил нищо по предишните точки - просто ти е трудна работата с търсачка. Но понеже си Левскар все пак - ето ти линка да му се радваш http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
Диипблу, само едно да ти кажа- това всичкото го казах като морален казус. На теб може да не ти пречи, на мен ми пречи и то силно. Челси ми е през оная работа, ако искат свирки да си правят.Не можеш да сравняваш Левски и Челси. Колкото и пари да имат си остават един тъп, селски клуб - тръгва си Абрамович и са до тук. Според мен, факта, че някой престъпник излива пари в някой отбор не го прави по-малък престъпник. Аз някак си очевидно продавам морала си една идея по-скъпо.
по първа точка - потърси две неща - има ли дело срещу страната на стойност 55млн евро за заменките, и второ - в чия полза са заменките.
по втора - точно, в цитираната от теб статия има достатъчно информация, първо, че стопанствата са повече от едно, второ, че цялата работа е някак узаконена отвъд закона. Щом те устройва, добре
Весела Лечева, ако нямаше някакъв мотив, нямаше да го направи. Дали мотива е търсене на истина или някаква провокация е все тая. Самия факт, че тя има интерес да го забърка в нещо, говори, че бизнеса му не е като на ангелче
По четвърта точка - не си намерил доказателства? Абе пич, търси така - потърси Батков до кога е комсомолски секретар, и после потърси кога е основана кантората. Малко те надцених, след въпроса за годините - реших, че може и сам да ги помниш, но очевидно си малък.
Относно комунизма - тук просто ми показваш защо не си намерил нищо по предишните точки - просто ти е трудна работата с търсачка. Но понеже си Левскар все пак - ето ти линка да му се радваш http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
Диипблу, само едно да ти кажа- това всичкото го казах като морален казус. На теб може да не ти пречи, на мен ми пречи и то силно. Челси ми е през оная работа, ако искат свирки да си правят.Не можеш да сравняваш Левски и Челси. Колкото и пари да имат си остават един тъп, селски клуб - тръгва си Абрамович и са до тук. Според мен, факта, че някой престъпник излива пари в някой отбор не го прави по-малък престъпник. Аз някак си очевидно продавам морала си една идея по-скъпо.
Аз ти казах, че съм тъпичък, но поне не се надценявам.
От форума на Левски бях останал с впечатление, че си адвокат или архитект-може и да се бъркам, но беше някаква интелигентна професия. Затова ми е малко чудно, че не можеш да направиш разлика между "Комунистически режим в България" и "Комунизъм". За уважението към хората, с които дискутираш май не си ме разбрал, но ще ти го кажа другояче-нито имам желание да търся нещо по твърденията ти, нито пък ми е някаква фикс идея да доказвам неща, които ти твърдиш /да уточня пак-не аз , а ти!/-опитах пак от уважение, за да не те обидя с някои думички.
Но уважение от теб липсва, както и желание да си подкрепиш твърденията с доказателства /или може би просто няма такива
/. Ако беше прочел статията докрая щеше да разбереш, че наистина стопанствата са повече, но батков стопанисва! едно. За това, което се промъквало съм написал-никъде в статията не пише от кога батков стопанисва това ловно стопанство-може да го е взел и след приемането на закона например... Относно какво се промъквало и при Лечева ми е все тая-могат да се промъкват хиляди работи във всяка глава, но дали са верни е друг въпрос... А това кога батков е бил секретар и кога е основал кантората нещо не схванах-човекът може да си има качества например или пък да е забогатял доста по-късно, или някой негов роднина, познат и т.н. да има връзки, или пък самият той-нямам идея, пък и не ми се търси, както казах по-нагоре... Така де-отново нищо не си казал, язък, че си писал толкова.
Пък аз нека съм си малък.
Нямам намерение да ставам адвокат на никого-правя това по една проста причина и я споменах на няколко места. Според мен отблъсквате хора от стадионите с тези меко казано недоказани твърдения /да не кажа лъжи нали
/, така че от време на време решавам да подискутирам по някои ваши твърдения... 

Нямам намерение да ставам адвокат на никого-правя това по една проста причина и я споменах на няколко места. Според мен отблъсквате хора от стадионите с тези меко казано недоказани твърдения /да не кажа лъжи нали

само Левски и България
Ти очакваше България да приеме закон за комунистическия режим в Русия например ли?
Хайде по-сериозно. А наистина се държиш като адвокат на батков. Кажи ми, трябва ли да се прекланям пред Доган? Срещу него няма никакви доказателства?
И още нещо - не коментираш факта, че Батков закрива Левски и открива Витоша. И това ли не е вярно?
Хайде по-сериозно. А наистина се държиш като адвокат на батков. Кажи ми, трябва ли да се прекланям пред Доган? Срещу него няма никакви доказателства?
И още нещо - не коментираш факта, че Батков закрива Левски и открива Витоша. И това ли не е вярно?