Ще се изложим и във волейбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

assencho1
Контакти:

Re: Ще се изложим и във волейбола!

Мнениеот assencho1 » 19 юли 2010 00:01

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Знаете ли какво, отидах на мачовете с Бразилия, снимах се Жиба, поговорихме 1 мин, зех си автографи от половината отбор на най-добрия отбор в света. И знаеш ли кво, Бижутер, не ми пука ти кво мислиш!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 юли 2010 00:16

[offtopic]
assencho1 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Знаете ли какво, отидах на мачовете с Бразилия, снимах се Жиба, поговорихме 1 мин, зех си автографи от половината отбор на най-добрия отбор в света. И знаеш ли кво, Бижутер, не ми пука ти кво мислиш!

аз пък съм се ръкостискал и съм получавал автограф на картичка от Кевин Курани, така че трай, не ми се фукай с некъв кьорав волейболист и отивай да спиш ;)[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 юли 2010 00:24

Бижутера написа:[offtopic]
assencho1 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Знаете ли какво, отидах на мачовете с Бразилия, снимах се Жиба, поговорихме 1 мин, зех си автографи от половината отбор на най-добрия отбор в света. И знаеш ли кво, Бижутер, не ми пука ти кво мислиш!

аз пък съм се ръкостискал и съм получавал автограф на картичка от Кевин Курани, така че трай, не ми се фукай с некъв кьорав волейболист и отивай да спиш ;)[/offtopic]

Извинявай, ама Жиба е постигнал толкова във волейбола, колкото Курани няма да спечели през цялата си кариера! Жиба е печелил няколко пъти Сетовната титла, Световната лига, Олимпиада, да не говорим колко пъти е избиран за най-добър играч на големите турнири... :roll: И да кажеш, че Жиба е "некъв кьорав волейболист" е меко казано СМЕШНО :oops:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 юли 2010 00:29

TodorT написа:
Бижутера написа:[offtopic]

Извинявай, ама Жиба е постигнал толкова във волейбола, колкото Курани няма да спечели през цялата си кариера! Жиба е печелил няколко пъти Сетовната титла, Световната лига, Олимпиада, да не говорим колко пъти е избиран за най-добър играч на големите турнири... :roll: И да кажеш, че Жиба е "некъв кьорав волейболист" е меко казано СМЕШНО :oops:

Само дето Жиба го знаят 200 човека в България, повечето от които даже не знаят в кой клубен отбор се състезава, докато Кевин Курани е известен в цял свят ;)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 19 юли 2010 00:39

В България? Жиба е известен в цял свят бе, момче! :lol: Не чакахме дълго, за да разберем, че интересът ти към волея е нулев. :oops:

P.S. Ся в твой стил тряя да ти дам начална към леглото - беж да спиш! :mrgreen:

Върни се в “Волейбол”