Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
assencho1 написа::lol:![]()
![]()
![]()
Знаете ли какво, отидах на мачовете с Бразилия, снимах се Жиба, поговорихме 1 мин, зех си автографи от половината отбор на най-добрия отбор в света. И знаеш ли кво, Бижутер, не ми пука ти кво мислиш!
Бижутера написа:[offtopic]assencho1 написа::lol:![]()
![]()
![]()
Знаете ли какво, отидах на мачовете с Бразилия, снимах се Жиба, поговорихме 1 мин, зех си автографи от половината отбор на най-добрия отбор в света. И знаеш ли кво, Бижутер, не ми пука ти кво мислиш!
аз пък съм се ръкостискал и съм получавал автограф на картичка от Кевин Курани, така че трай, не ми се фукай с некъв кьорав волейболист и отивай да спиш[/offtopic]
TodorT написа:Бижутера написа:[offtopic]assencho1 написа::lol:![]()
![]()
![]()
аз пък съм се ръкостискал и съм получавал автограф на картичка от Кевин Курани, така че трай, не ми се фукай с некъв кьорав волейболист и отивай да спиш[/offtopic]
Извинявай, ама Жиба е постигнал толкова във волейбола, колкото Курани няма да спечели през цялата си кариера! Жиба е печелил няколко пъти Сетовната титла, Световната лига, Олимпиада, да не говорим колко пъти е избиран за най-добър играч на големите турнири...И да кажеш, че Жиба е "некъв кьорав волейболист" е меко казано СМЕШНО
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост