Малеш Микрево - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: Малеш Микрево - Ботев Пд
Напротив, имаха номера на гърдите
А смените им бяха това, което се видя, може би още най-много двама на почивката. Те самите си казаха, че нямат играчи, дори единия защитник се оплака, че е завършил мача със схванати прасци.

друго интересно нещо беше,че марин бакалов даваше указания на футболистите от лявата част на терена,а коце видолов отиде от другия край и даваше указания на футболистите от дясната част.общо взето ,това е.
-
- Контакти:
ботев е голям клуб,без ботев а група и въобще футбола не е същия,това е истината!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Ний пак ще бъдем на върха ... това е нашата съдба ... ний най-велики на светаааааааа БОТЕВВВВВВВВВВВВ 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Re: Първа Победа на Ботев в контролите
bulgaro написа:..
... Бакалов (жив и здрав, да си носи името) ...
Вярно, че днес е Света Марина.
Марине /Бакалов/, жив и здрав да си. Успех в борбата за възраждането на Ботев. Късмет и много радост в личния живот.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- sir George
- Контакти:
Да си призная не бях очарован мн от играта.Все си мисля че нещата ще се получат като с вълшебна пръчица!Има още мн работа за отхвърляне!Направиха ми впечатления и няколко момчета от Малеш.Доста снажни,добре сложени и с добри технически умения!Няма да е лошо треньорският щаб да се оглежда за такива футболисти,защото могат и да са ни от полза!
[offtopic]
Това шега ли беше или истина?!Защото аз чух разговор,че между тези футболисти имало и 2ма симпатизанти на Ботев![/offtopic]
[offtopic]
sorcererals написа:.....П.С. Единия от играчите на микрево, след мача каза какъв е бил инструктажа на треньора им: "Момчета, играйте мъжката и с хубав футбол, че не се знае дали друг път ще играем срещу Ботев."
Това шега ли беше или истина?!Защото аз чух разговор,че между тези футболисти имало и 2ма симпатизанти на Ботев![/offtopic]
-
- Контакти:
sir George написа:Да си призная не бях очарован мн от играта.Все си мисля че нещата ще се получат като с вълшебна пръчица!Има още мн работа за отхвърляне!Направиха ми впечатления и няколко момчета от Малеш.Доста снажни,добре сложени и с добри технически умения!Няма да е лошо треньорският щаб да се оглежда за такива футболисти,защото могат и да са ни от полза!
[offtopic]sorcererals написа:.....П.С. Единия от играчите на микрево, след мача каза какъв е бил инструктажа на треньора им: "Момчета, играйте мъжката и с хубав футбол, че не се знае дали друг път ще играем срещу Ботев."
Ще имаме и много по-добри играчи от тези на Микрево , но като влезем в "Б" група ,където са те ...
Вратаря Илия Николов как се представи в мача 

...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Labros написа:Вратаря Илия Николов как се представи в мача
и двамата бяха много зле.първия гол стана след груба грешка.при пряк свободен стрелят в ъгъла на вратаря той прави няколко крачки към далечната греда после се усети и се хвърли но без ефект гол.след почивката другия увисна при няколко центрирания