Шмедин до колкото знам, е нападател.
Но и идея си нямам какви са му данните ..... в смисъл - ръст и тегло.
Щото .... съгласете се, човек примерно над 185 см. и над 85 кила .... ще му е малко трудно на крилото.
Сашо Киров, също е нападател .... досега в малкото време което е играл, са го пускали именно - център нападател.
Аз нямам проблем с това, че Телкийски вероятно ще напусне ..... той и него, нетрябваше да го връщат.
Все си мисля, че и Мариан Огнянов ще се представи на ниво като крило ?
И Лъчо, също е вариант ....
Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
Нямам нищо против Балтанов, но онзи ден дори срещу отбор като Дъндоулк игра посредствено! Нямам обяснение за формата му в момента, не можем да разчитаме на такъв играч във важните мачове, които предстоят...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- deepblue1963
"Най-напред на помощното игрище излязоха Георги Петков, Цветан Димитров, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Шакиб Бензукан, Дъстли Мюлдер, Майкъл Тевия, Мариян Огнянов, Димитър Телкийски, Александър Киров, Георги Христов, Даниел Младенов и Исмаил Иса. ...
Втората група бе съставена също от 13 футболисти на Левски: Божидар Митрев, Ивайло Василев, Елин Топузаков, Иво Иванов, Веселин Минев, Калин Щърков, Сашо Александров, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Христо Йовов, Жоазиньо и Гара Дембеле. "
Не виждам Б.Табаков.Не че нещо,ами просто така,за статистиката...
Втората група бе съставена също от 13 футболисти на Левски: Божидар Митрев, Ивайло Василев, Елин Топузаков, Иво Иванов, Веселин Минев, Калин Щърков, Сашо Александров, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Христо Йовов, Жоазиньо и Гара Дембеле. "
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:"Най-напред на помощното игрище излязоха Георги Петков, Цветан Димитров, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Шакиб Бензукан, Дъстли Мюлдер, Майкъл Тевия, Мариян Огнянов, Димитър Телкийски, Александър Киров, Георги Христов, Даниел Младенов и Исмаил Иса. ...
Табаков май го преотстъпиха.А къде е Шмедин ? Него също го няма в тези две групи
-
- Контакти:
deepblue1963 написа:"Левски ще се раздели с още един от старите си футболисти. Това е Димитър Телкийски, който се завърна на "Герена" през есента на 2009 г. Халфът е далеч от най-добрите си години и представянето му е бледа сянка на това, което показваше при предишния си престой в Левски.
Гонзо пропусна Телкийски да мине между капките при чистката преди началото на подготовката, но дните на халфа на Герена вече са преброени. След привличането на Даниел Младенов от Пирин конкуренцията на поста десен халф се засили сериозно.
Освен Телкийски и Младенов, Ясен Петров може да използва още Жоазиньо и Дарко Тасевски. Според треньорския щаб Телкийски е в най-слаба форма и едва ли ще се залага на него, особено във важните мачове. Още в контролите си пролича, че сините ще разчитат на Младенов. Той оправда напълно очакванията на Гонзо и Ясен Петров.
Под заплаха бе и мястото на Жоазиньо на левия фланг, но бразилецът е в по-добра форма от Телкийски. Дани Младенов пък почти бетонира мястото си на десния фланг след великолепната игра срещу Дъндок в четвъртък.
От Левски обмислят да се разделят с Телкийски през зимната пауза, когато се очаква да бъдат привлечени и нови футболисти. Халфът получава една от най-малките заплати на "Герена", което до известна степен го спаси от по-ранно освобождаване. Халфът обаче не влиза в плановете на Ясен Петров за този сезон."
Трансферната политика на клуба все повече и повече започва да ми харесва!
Не вярвам докато не стане факт.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Мисля че не трябва да подценяваме Мечо може да няма бързината но все още има паса и центрирането с което да матира съперниковата защита.Така че за мене той трябва да остане.

- deepblue1963
NFB_Bgfen написа:Мисля че не трябва да подценяваме Мечо може да няма бързината но все още има паса и центрирането с което да матира съперниковата защита.Така че за мене той трябва да остане.
Поговорката казва:"Нов бардак със стари... не се прави"На теб стана ли ти ясно защо,изобщо,беше върнат в отбора?Колко игрови минути има миналия сезон?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:NFB_Bgfen написа:Мисля че не трябва да подценяваме Мечо може да няма бързината но все още има паса и центрирането с което да матира съперниковата защита.Така че за мене той трябва да остане.
Поговорката казва:"Нов бардак със стари... не се прави"На теб стана ли ти ясно защо,изобщо,беше върнат в отбора?Колко игрови минути има миналия сезон?
Аз не казвам че връщането му беше правилно ясно е че той вече не е играч който да изнася мачовете на отбора но си мисля че все още има с какво да помогне на отбора с включвания в последните минути на мачовете. .Това е лично мое мнение не си длъжен да си съгласен с това което казвам.

- deepblue1963
NFB_Bgfen написа:deepblue1963 написа:NFB_Bgfen написа:Мисля че не трябва да подценяваме Мечо може да няма бързината но все още има паса и центрирането с което да матира съперниковата защита.Така че за мене той трябва да остане.
Аз не казвам че връщането му беше правилно ясно е че той вече не е играч който да изнася мачовете на отбора но си мисля че все още има с какво да помогне на отбора с включвания в последните минути на мачовете. .Това е лично мое мнение не си длъжен да си съгласен с това което казвам.
Винаги съм смятал,че ако е за "търкане на пейката",по-добре юноша.Може,пък,да научи нещо.Мечо няма за кога вече да се учи.
deepblue1963 Съгласен съм с тебе но ръководството тези юноши ги отпрати.За мене Цацев би било прерфектно крило но те го мъчеха като централен нападател и след това го освободиха защото бил ненужен.Балджииски също го няма вече сякаш само Шмедин остана от тези които си заслужава да се пробват.Дано има и други такива момчета но досега не съм чул за тях Киров за мене не е крило