ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР

Мнениеот емо73канар » 21 яну 2009 08:41

Чужденец и то с твърда ръка,човек който не го ебе кво искат тъи нарочените ни "звезди" или менаджъри,някои като Пини Гершон ,който каза на баскетболната федерация,че не тя ще му определя екипа и състезателите. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 21 яну 2009 08:46

ЧИЧО МИТКО IS THE BEST
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 яну 2009 12:38

Стига сте плюли Мъри бе прасета!!! Ако ви беше извел отбора до 1/4 финал в уефа и после вкарал в ШЛ без 1 лев за селекция пак така ли щяхте да приказвате? Много сте прости с вашите пристрастни коментари! Какво го отписвате преди още да е станал треньор! Реално води двата мача с Беларус, когато отбора се намираше в тежък момент и ги спечели с доста привлекателна игра! Големи сте малоумници! Как пък един червен фен не се намери да каже: "Да! Мъри става за национален селекционер!" Ама как да се намери, като мразите всичко левскарско в дъното на бездушните си организми... И как говорите за правилен и красив футбол въобще при положение, че за успехите на собствения си отбор сте чували само от бащите си. Аз гледах приказката...и вие гледахте приказката и злобяхте... и сега продължавате с комунистическите си глупости, че чичо Митко е най-великият и незнам си какво. Беше най-великият преди 15 години! Сега е просто един стредностатистически треньор с остарели виждания върху играта, неможещ да състави едно разбираемо изречение. Мъри е единствения верен избор измежду бг треньорите... да да да знам ги 1-17 и 30 на 800 и 100 на 100000. Ама знам и какво е да гледаш 14 мача как отбора ти мачка в Европа! А ако случайно се получи с Мъри, какви ще ги приказвате тогава? Много прост народ сте вие феновете от свински произход... Има и интелигентни фенове измежду вас, но заради омразата към Левски и лиспата на успехи на клуба ви в последните 20 години, сте се превърнали в хора, които мразят повече чуждото отколкото обичат своето! Ако искате ни наричайте евроидиоти, евромалоумници и тн, но реално комунизма падна и вече няма такова нещо като 9 поредни титли за четирибуквието и с 3 мача да се стигат 1/4 финали... Вече отборчето ви трябва да се потруди значително повече, за да пробие в Европа и да бъде "евробоеца" и "убиеца на грандове". Продължавайте да се топлите с успехи от миналия век....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Rado
Контакти:

Мнениеот Rado » 21 яну 2009 12:48

Мъри - ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ ЛИ ?!?!?!?!?!?!? Тоя не знае колко уши има по главата си камо ли националния да води. 100% чувденец трябва да е !!!!
Васил Левски : ГОВЕДА,ВЪРНЕТЕ МИ ИМЕТО

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 яну 2009 13:00

Rado написа:Мъри - ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ ЛИ ?!?!?!?!?!?!? Тоя не знае колко уши има по главата си камо ли националния да води. 100% чувденец трябва да е !!!!

Поредният дебил. Само грухтене без никакви доводи... Като сложат чужденец какво ще стане? Най-големите си успехи България е постигала с български треньор, както националният отбор така и клубните!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 21 яну 2009 15:26

Аз искам Сталин за президент.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 21 яну 2009 20:02

Аз не искам Стоилов а искам Георги Василев..но май съм само аз ....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 яну 2009 21:25

Твърдо съм за Мъри!!!Дайте да оставим простоиите настрана и да погледнем реално на нещата,той е единственият български вариант към този момент.След време може би Балъков,но сега Мъри е без алтернатива.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”