Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Мнениеот joring » 17 юли 2010 23:53

PFC Litex написа: joring, защо да си пусна булсатком баце, много закостеняло мислиш. ;)

За да гледаш спорт, баце, защото при другите БГ оператори липсва.
От друга страна на 40" ЛСД много повече ще му приляга един линукс базиран HD приемник, с който да си гледаш каквото ти е кеф и от където ти е кеф.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 юли 2010 23:56

Дали това, че мача се прадава по ТВ+ спомогна за това да съберем 10 000 на стадиона онази вечер?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2010 23:58

joring написа:
PFC Litex написа: joring, защо да си пусна булсатком баце, много закостеняло мислиш. ;)

За да гледаш спорт, баце, защото при другите БГ оператори липсва.
От друга страна на 40" ЛСД много повече ще му приляга един линукс базиран HD приемник, с който да си гледаш каквото ти е кеф.

Явно е, че не си запознат с моята персона, но това е нормално.
На тема телевизия няма никакви проблеми все пак с това се занимавам над 10 години, но това не е решение, това че аз нямам проблем не значи, че другите също са така.

А "прекрасното" качество на булаците да си го заврат вече казах къде :)
MPEG-a им квадратосва на общо основания, тъй като са наблъскали по цифра носещи на един транспордер с цел икономиики, но тъй като масовия зрител все още не са хубави телевизори и това не го забелязват, но в момента няма смисъл от тази дискусия, тук нещата са за мачовете на наши отбори по канал, който се предлага само от един оператор
Изображение

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 18 юли 2010 00:00

А и мачовете на Левски по ТВ+ ми харесват :) . Ако ще играят така дано доживот им дават мачовете там !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 юли 2010 00:05

PFC Litex написа:Явно е, че не си запознат с моята персона, но това е нормално.

Нормално е, а и ти не си запознат с моята. ;) Аз примерно БГ телевизия много рядко гледам, въобще телевизия която не е HD гледам рядко, а вече заглеждам 3Д.
PFC Litex написа:А "прекрасното" качество на булаците да си го заврат вече казах къде :)
MPEG-a им квадратосва на общо основания, тъй като са наблъскали по цифра носещи на един транспордер с цел икономиики, но тъй като масовия зрител все още не са хубави телевизори и това не го забелязват, но в момента няма смисъл от тази дискусия, тук нещата са за мачовете на наши отбори по канал, който се предлага само от един оператор

Проблема не е само при булсат, а при всички БГ оператори, а за ТВ+ качеството е доста прилично за БГ телевизия, не е като при БНТ, където все още не са чували за формат 16:9.
Последна промяна от joring на 18 юли 2010 00:13, променено общо 1 път.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2010 00:07

Най-много тв+ да предава и третия предварителен кръг. Не мога да си представя, че Левски и ЦСКА ще са на прага на групите, а някаква неизвестна телевизия ще надцака БНТ, Нова и Ринг/Про за телевизионните права :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 18 юли 2010 00:10

ТВ+ е неизвестна телевизия ? Че цяла година там даваха испанските и италиянските мачове :roll:

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 18 юли 2010 00:12

evgenimilenov написа:ТВ+ е неизвестна телевизия ? Че цяла година там даваха испанските и италиянските мачове :roll:

Колко са клиентите на булсатком?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2010 00:14

evgenimilenov написа:ТВ+ е неизвестна телевизия ? Че цяла година там даваха испанските и италиянските мачове :roll:

И какво ?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 юли 2010 00:14

PFC Litex написа:Cesc Fabregas и за какво съм си купил 40 инчово LCD за да гледам мачовете в нета ли?
Живеем в 21 век баце и не мисля да се кьора на стримче с 30х20 екранче, а да ме задължава някой да ставам абонат на даден оператор, че видиш ли тоя канал бла-бла-бла не са познали.
Това е нелоялна конкуренция между операторите от която страдаме ние крайните клиенти и това нещо го има само в Ботсуана, пардон България.

Ами ти се оправяй. Мен не ми пука, защото съм на стадиона ;) КОгато е гостуване, ще ходя да го гледам в бирарията в съседния блок...голям проблем, няма що... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Левски”