Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pecata94
Контакти:

Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Мнениеот pecata94 » 17 юли 2010 23:31

Още днес само по цифровата телевизия ще може да се наблюдава стартът на "Левски" от втория квалификационен кръг срещу ирландския "Дъндолк". Ако "сините" оправдаят статуса си на фаворити и очаквано преминат в третия предварителен кръг, то изявите им там, заедно с тези на ЦСКА и "Берое", които се включват от следващата фаза, отново ще се излъчват по TV+. "За "Левски" е сигурно. Остава да се уточнят последни детайли за мачовете на ЦСКА и "Берое", признаха от телевизията. БНТ 1 показа първия български мач в Европа - победата на "Литекс" с 1:0 над "Рудар"от втория квалификационен кръг в Шампионската лига. Софийските грандове и носителят на купата "Берое" обаче ще се гледат само от абонати на "Булсатком".

24 часа

И какво сега повечето хора няма да гледат любимият Левски :x Как може такова нещо не всички хора са на булсатком :roll: :( :( :(

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Мнениеот Roger_Federer » 17 юли 2010 23:33

Това е много тъпо,много пътеи сме го обсъждали.И Левски и ЦСКА ,и Берое,никой няма да можем да гледаме,по дяволите!Ще трябва по интернет.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 юли 2010 23:35

Ами ходете на стадиона бе пичове! Или го гледайте по интернет, или по местаната кабеларка, или в кварталната пицария... :roll: Аре стига сте хленчили, става банално и досадно вече...ония ден на стадиона беше страхотно! :twisted: ;) 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 17 юли 2010 23:37

Cesc Fabregas написа:Ами ходете на стадиона бе пичове! Или го гледайте по интернет, или по местаната кабеларка, или в кварталната пицария... :roll: Аре стига сте хленчили, става банално и досадно вече...ония ден на стадиона беше страхотно! :twisted: ;) 8-)

Вярно ли било страхотно?!Ами браво.И после кво?Да ти ходя до Северна Ирландия или На майка си на мястото,за да гледам ли?За гостуванията говорим!

Потребителски аватар
pecata94
Контакти:

Мнениеот pecata94 » 17 юли 2010 23:41

Cesc Fabregas написа:Ами ходете на стадиона бе пичове! Или го гледайте по интернет, или по местаната кабеларка, или в кварталната пицария... :roll: Аре стига сте хленчили, става банално и досадно вече...ония ден на стадиона беше страхотно! :twisted: ;) 8-)

Нали се сещаш че не всички са от София и не всички имат възможност да отидат до София, камоли за гостуванията

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2010 23:44

Нещо са го позакъсали и те и сега опитват да накарат хората да им станат абонати като предават мачовете от ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ кръгове по техния канал, защото в групите е ясно по кои канали се предава.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 юли 2010 23:45

pecata94 написа:

Нали се сещаш че не всички са от София и не всички имат възможност да отидат до София, камоли за гостуванията

дадох доста предложения, не знам дали забеляза! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 17 юли 2010 23:47

Пуснете си булсатком, очевидно само там инвестират. Там се гледа примера, серия А, бундеслигата, свободните тренировки от Ф1, както и тениса. Въобще какъв спорт гледате по другите оператори? :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2010 23:50

Cesc Fabregas и за какво съм си купил 40 инчово LCD за да гледам мачовете в нета ли?
Живеем в 21 век баце и не мисля да се кьора на стримче с 30х20 екранче, а да ме задължава някой да ставам абонат на даден оператор, че видиш ли тоя канал бла-бла-бла не са познали.
Това е нелоялна конкуренция между операторите от която страдаме ние крайните клиенти и това нещо го има само в Ботсуана, пардон България.

joring, защо да си пусна булсатком баце, много закостеняло мислиш. ;)
Лично аз отдавна съм си решил проблема, но това, че аз съм го решил, комшията и другите не са и точно за това реагирам по този начин.

ТВ+ го гледам и не плащам една стотинка на булаците, тъй като в нета кодове под път и над път, да не говорим за чужди канали и т.н. :mrgreen:
Последна промяна от PFC Litex на 17 юли 2010 23:52, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 17 юли 2010 23:51

Аз имам булсатком . Перфектно ми е и ТВ+ . НО въпроса е друг ! Всеки , АМА абсолютно всеки може да гледа мача в някоя кръчма или капанче близо до дома му или да се съберат в някои приятел да гледат заедно мач . Аз не мога да ви разбера защо е задължително във вас да гледате мача ? Има кръчми , имате приятели и близки . Още по-весело ще бъде с компания ;)
Последна промяна от evgenimilenov на 17 юли 2010 23:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”