Това е моя дом... не си го давам!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ultrastyle
Контакти:

Това е моя дом... не си го давам!

Мнениеот ultrastyle » 17 юли 2010 19:37

За първи път кагато стъпих в този дом не си го спомням, бях малък, но си спомням че беше хубаво много ма много хубаво...... Е един дом малко странен....можеш да влизаш в него от август до май... Отворен е една събота да, една събота не.... По някой път отваря и през седмицата.... Винаги е имало една голяма градина в този дом.... Някога добре поддържана, друг път не чак толкова....но винаги ярко зелена... Това е една градина на която не може да се отиде, но е хубава за гледане....... Когато влезнах за първи път не познавах никого но имах чувството че всички ме познават....... В този дом много често се пее.....пее се ясно и с гордост.....понякога се губи ентусиазма, но бързо си възвръща началния заряд... Няма място за бездушници в този дом...който влиза не го прави от мода или щото там ходят приятели....който живее в този дом знае правилата....придържа се към тях....защитава ги..... В този дом изживях страхотни емоции.....винаги съм влизал с ентусиазъм.....често излизам изпълнен с радост или със страшна мъка....познавам го този дом по-добре от мен самия..... Винаги се приближавам към него с бодра крачка, горд че ще влеза.... Някои казват че мачът се гледал по-добре по телевизията в къщи......не разбирам....та домът на футбола е бил винаги тук....как могат тези хора да говорят за други неща????....не разбирам..... Предпочитам да се издрадвам няколко секунди след като се вкарали в другата, далечната врата....отколкото да гледам по телевизията 7 повторения от различни ъгли.... Предпочитам да съм в тълпата и да попитам: кой вкара?? Кой вкара?? Предпочитам да не разбирам и нищо когато атаката е бърза, на скорост..... Предпочитам да гледам мача на откъси щото пред мен се развява огромно знаме...... Нищо не може да ме разубеди.....това е моят дом.....и аз от този дом няма да си отида никога....ще остана тук до края..... Измисляйте си кабелните телевизии, сателитните антени и каквито си искате космически декодери..... Аз съм роден за стадиона и там ще си умра...... Ще продължавам да прескачам обяди и вечери за да тичам по стадионите........... Ще продължавам да не излизам петък или събота вечер за да мога да ходя по гостуванията...... Ще продължавам да ставам рано с риск да ми се приспи по пътя.... Ще продължавам да ставам рано за да се прибирам късно вечер, а дори на следващият ден.... Ще продължавам да си стискам шала на врата през зимата и да си мокря главата през лятото...... Но вече има хора на които им е забранено да влизат в тази къща..... На които вината е единственно че я обичат много..... Заради толкова много любов са задължени да стоят далеч.... Те са истинските и единственни господари на тази къща......онези които в нейна защита са дали най-ценното...без да искат нищо в замяна........... Една горичка.......... Няколко входа........ Асфалтена алейка........ Високи стълбища по които като се качваш винаги притичваш........ Това е най-хубавата къща на света!!!!!!!!
http://www.ultras-bg.com/117/Tova-e-moi ... m%21-.html

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Това е моя дом... не си го давам!

Мнениеот cska_90 » 17 юли 2010 19:49

Това е много добро-има и клипче!!!! :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 юли 2010 19:55

ultrastyle написа: Но вече има хора на които им е забранено да влизат в тази къща..... На които вината е единственно че я обичат много..... Заради толкова много любов са задължени да стоят далеч....

Не е верно, най-вероятно им е забраненно защото или са пребили някого жестоко, или са потрошили имшущестото му, или са му метнали камък, бомба или каквото и да било на главата!
Затова им е забранено!!! не заради любовта към къщата! :shock:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 юли 2010 20:16

Cesc Fabregas написа:
ultrastyle написа: Но вече има хора на които им е забранено да влизат в тази къща..... На които вината е единственно че я обичат много..... Заради толкова много любов са задължени да стоят далеч....

Не е верно, най-вероятно им е забраненно защото или са пребили някого жестоко, или са потрошили имшущестото му, или са му метнали камък, бомба или каквото и да било на главата!

+1 :) Или са рязали гредите на вратите на същата тази къща. :o Или в по-ново време са гонили да бият хора, които са си изкарвали хляба в тази къща! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 юли 2010 20:20

Captain Stottlemeyer написа:
Cesc Fabregas написа:

+1 :) Или са рязали гредите на вратите на същата тази къща. :o Или в по-ново време са гонили да бият хора, които са си изкарвали хляба в тази къща! :lol: :lol: :lol:

Всичко е възможно :lol: :lol: :lol: 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 17 юли 2010 21:33

Клипчето е много по-силно.
http://vbox7.com/play:9d604a53

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 юли 2010 22:32

Не знам дали това е вашия дом ( на бойкотиращите ) ... Но знам , че в един дом човек не гони семейството си с димки и бомби ... Не псува наляво и надясно живущите в него ... Не замеря с камъни роднините си , защото не му харесва как се държат те в хола на този дом. Не си слага маска на лицето , за да прескача до къщата на съседа си и да чупи и троши неговото имущество. В един дом не е нужно да палиш и трошиш столовете , масите и прозорците ... Дори напротив ... Ако някой твой "доброжелател" го направи това с твоя дом , то ти ще отидеш в съда и ще искаш компенсация за това му хулиганско поведение ... В твоя дом ти си плащаш тока , водата , газта , кабелната , парното и всички други месечни разходи ... Плащаш и не вдигаш протести и бойкоти , че много пари ти искат ... Ако сметката ти се види много "дебела" , то за следващия месец се ограничаваш и живееш според джоба си. Няма вариант , при който без да плащаш да ги получаваш тези неща на готово. В този дом , за който става дума в излиянието ти , не "живееш" само ти ... Там има още хиляди , които също имат изисквания и претенции от теб и към теб ... Така , както и ти с тази си сълзлива изповед искаш да внушиш ... Само че теб не те интересуват другите нали ? Дреме ти на долуподписания , че те са отишли , за да си изкарат приятно вечерта с приятелите или пък със семейството си ... През оная работа ти е , че ги е страх дали децата им няма да бъдат оцелени от бомбичката , която ти ще хвърлиш и ще останат инвалиди за цял живот ... А те също го обичат този дом ... Те също са израснали там .., те също много харесват да го гледат онова там , зеленото килимче ... Казваш , че ще ставаш рано , за да ходиш в провинцията на мачовете с риск да ти се приспи по пътищата ... Казваш , че ще пропускаш да ходиш на дискотека петък и събота .., но никъде не прочетох , че ще си потърсиш работа , с която да изкараш парите , с които да платиш билета за съществуването на този твой дом. Защото , ако ние живущите в този дом не плащаме тока и водата , заплатите на футболистите , наема на техните жилища , хотелите за гостуванията , пътя им до там и т.н. , то този дом няма да съществува дълго ... Когато искаш , то най - напред трябва да си дадеш отговор какво си дал , за да го спечелиш това си право ... Не от действията ти да страдат другите жители в обичания дом ... Ако изкарваш глоби и отнемане на точки по трънливия път към титлата , то мястото ти не е в този дом ... Първо трябва да пораснеш в главата си и тогава да влезеш в него ...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 юли 2010 22:40

viroglav написа:Не знам дали това е вашия дом ( на бойкотиращите ) ... Но знам , че в един дом човек не гони семейството си с димки и бомби ... Не псува наляво и надясно живущите в него ... Не замеря с камъни роднините си , защото не му харесва как се държат те в хола на този дом. Не си слага маска на лицето , за да прескача до къщата на съседа си и да чупи и троши неговото имущество. В един дом не е нужно да палиш и трошиш столовете , масите и прозорците ... Дори напротив ... Ако някой твой "доброжелател" го направи това с твоя дом , то ти ще отидеш в съда и ще искаш компенсация за това му хулиганско поведение ... В твоя дом ти си плащаш тока , водата , газта , кабелната , парното и всички други месечни разходи ... Плащаш и не вдигаш протести и бойкоти , че много пари ти искат ... Ако сметката ти се види много "дебела" , то за следващия месец се ограничаваш и живееш според джоба си. Няма вариант , при който без да плащаш да ги получаваш тези неща на готово. В този дом , за който става дума в излиянието ти , не "живееш" само ти ... Там има още хиляди , които също имат изисквания и претенции от теб и към теб ... Така , както и ти с тази си сълзлива изповед искаш да внушиш ... Само че теб не те интересуват другите нали ? Дреме ти на долуподписания , че те са отишли , за да си изкарат приятно вечерта с приятелите или пък със семейството си ... През оная работа ти е , че ги е страх дали децата им няма да бъдат оцелени от бомбичката , която ти ще хвърлиш и ще останат инвалиди за цял живот ... А те също го обичат този дом ... Те също са израснали там .., те също много харесват да го гледат онова там , зеленото килимче ... Казваш , че ще ставаш рано , за да ходиш в провинцията на мачовете с риск да ти се приспи по пътищата ... Казваш , че ще пропускаш да ходиш на дискотека петък и събота .., но никъде не прочетох , че ще си потърсиш работа , с която да изкараш парите , с които да платиш билета за съществуването на този твой дом. Защото , ако ние живущите в този дом не плащаме тока и водата , заплатите на футболистите , наема на техните жилища , хотелите за гостуванията , пътя им до там и т.н. , то този дом няма да съществува дълго ... Когато искаш , то най - напред трябва да си дадеш отговор какво си дал , за да го спечелиш това си право ... Не от действията ти да страдат другите жители в обичания дом ... Ако изкарваш глоби и отнемане на точки по трънливия път към титлата , то мястото ти не е в този дом ... Първо трябва да пораснеш в главата си и тогава да влезеш в него ...

Ето тука съм не на 100%, а не знам на колко съгласен...абсолютно, все едно аз съм го казал тва. Браво! :roll: :!: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2010 23:30

viroglav написа:Не знам дали това е вашия дом ( на бойкотиращите ) ... Но знам , че в един дом човек не гони семейството си с димки и бомби ... Не псува наляво и надясно живущите в него ... Не замеря с камъни роднините си , защото не му харесва как се държат те в хола на този дом. Не си слага маска на лицето , за да прескача до къщата на съседа си и да чупи и троши неговото имущество. В един дом не е нужно да палиш и трошиш столовете , масите и прозорците ... Дори напротив ...

Браво, човек! Много правилно написано.
Уважавам хората, които си дават последните стотинки, за да допринесат за хореографията, за билет за гостуване на любимците си, бягат от бачкане, за да бъдат на линия за мача :mrgreen: (е, не и ако имат семейство да хранят), когато дерат гърло в студа въпреки, че знаят, че на следващата сутрин ще се събудят най-малкото с ангина, а може и бронхит пневмония, но малоумниците - не!
Никога насилието не е разрешение.
Според мен истинските фенове не са тези, които са показали непристойно поведение (наранили са някого, отнесли са се грубо с друг...).
Така, както си го написал то излиза, че Стадионът е Къщата на насилието...
Криво разбираме цивилизацията ние, и това е.
Последна промяна от metodito на 17 юли 2010 23:45, променено общо 6 пъти.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 17 юли 2010 23:32

Не съм съгласен с това мнение,оклоняваш се,говориш не по темата,просто някакви разсъждения.Авторът го е написал както трябва.

Върни се в “Свободна зона”