Черно море - Виктория Бранещ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: Черно море - Виктория Бранещ
Е,надали мамалигите ще се оставят да ги разгромим на представянето им....нека става мач бе,ако целта е била да бием на всяка цена след 0:2 щяхме да се окопаем на контри,просто Велизар пробва различни схеми,тактики,резултатите не са цел номер 1
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Абе спокойно, бе...има още цяло полувреме мача не е свършил.Леко.Ние да не сме като Ромзо, като губим и да прекратяваме контролите....Пък и това си е просто едно мачле...
Последна промяна от Mussolini на 17 юли 2010 19:16, променено общо 1 път.
-
mar7o0_BSFC
- Контакти:
На официалния ни пише 2:1 за мамалигарите !?
Черно море и Ливърпул FOREVER !!!
-
Andriano77
- Контакти:
мача неможе да е минал през 1-1 защото лайфа на спортинга ще се набута невярвам да бъркат сега е 2-2
коефициенти 2,50 2,70 2,90
коефициенти 2,50 2,70 2,90
-
Green Beast
Напомнете на лЪвинЪтЪ че ЕДИНСТВЕНИЯ БГ отбор печелил купа в международен турнир е предшественика на Черно море.И то в турнир,явяващ се като предшественик на КЕШ.Така че не знам ние къде се бутаме,ама там където сме били ние,вие никога няма да бъдете.
- The Sailor Man
Green Beast написа:Напомнете на лЪвинЪтЪ че ЕДИНСТВЕНИЯ БГ отбор печелил купа в международен турнир е предшественика на Черно море.И то в турнир,явяващ се като предшественик на КЕШ.Така че не знам ние къде се бутаме,ама там където сме били ние,вие никога няма да бъдете.
Дамм....Купа Букурещ е еквивалент на ШЛ и по пътя до нея (по-точно на самия Финал)е бит италианския шампион Ювентус с 2:1 !!!
Последна промяна от The Sailor Man на 17 юли 2010 19:26, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
-
Andriano77
- Контакти:
явно са решили да правят шоу ,както миналата година с Фарул 3-3 
-
100% варненец
- Контакти:
все ми е едно , как ще сварши този мач. важното е да няма контузии ....че от тях много патихме предният сезон 
Знаех за тая купа, но не знаех, че на финала сме били Ювентус.Между другото като заговорихме за такива работи бях чел някъде, че рекорда за домакински мачове без загуба пак е на Черно Море.Много търсих информация за тва нещо, но не намерих.Помня само, че първата загуба след тая серия е от ЦСКА някъде около 1951 г.Май май пак вървим към такъв рекорд.Както и да завърши тоя мач е добре защото, вкарваме голове.Верно е че много от тях са дузпи, но и дузпите като се замисли човек всъщност са потенциални голове.И последно колко е мача 2-2 или 2-1???
-
Cherno More
- Контакти: