Челси има дълг от 350 милиона паунда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Stanimir-74
Челси има дълг от 350 милиона паунда
Челси има дълг от 350 милиона паунда, като само за последната година лондончани са на минус 55 милиона паунда,за Манчестър и Реал изобщо да не говорим,а някои недоброжелатели се оглеждат в борчовете на ЦСКА!
Re: Челси има дълг от 350 милиона паунда
МИналата година единствения отбор без дългове във Висшата лига беше Бирмингам
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- el pipita
- Контакти:
Защо си мисля, че Абрамович оправи дълговете на Челси тази година или се бъркам

Ей сега ще видите как в спазване на критериите на УЕФА, футболната асоциация Англия ще отнеме лиценза за участие в европейските турнири на Челси.

el pipita написа:Защо си мисля, че Абрамович оправи дълговете на Челси тази година или се бъркам![]()
И аз така си мисля

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Амбрамович наскоро изчисти дълга на Челси, който беше около половин милиярд! По-скоро Челси е единственият отбор във Висшата Лига, който няма дългове към разни банки.
Не знам хората от Гонг от къде си намират информацията
Не знам хората от Гонг от къде си намират информацията

За разлика от панчеревските ревачи, отбора на Челси има гаранция за своите дългове. Дълговете на Челси, Барса и т.н. нямат нищо общо с дълговете, които натрупаха и продължават да трупат панчеревци.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:За разлика от панчеревските ревачи, отбора на Челси има гаранция за своите дългове. Дълговете на Челси, Барса и т.н. нямат нищо общо с дълговете, които натрупаха и продължават да трупат панчеревци.
Аха, а гаранцията е ?
Гуу написа:koi4i написа:За разлика от панчеревските ревачи, отбора на Челси има гаранция за своите дългове. Дълговете на Челси, Барса и т.н. нямат нищо общо с дълговете, които натрупаха и продължават да трупат панчеревци.
Аха, а гаранцията е ?
Има фирми, банки и предприятия, които гарантират за Челси, сещаш ли се?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Гуу написа:koi4i написа:За разлика от панчеревските ревачи, отбора на Челси има гаранция за своите дългове. Дълговете на Челси, Барса и т.н. нямат нищо общо с дълговете, които натрупаха и продължават да трупат панчеревци.
Аха, а гаранцията е ?
Има фирми, банки и предприятия, които гарантират за Челси, сещаш ли се?
То и Томов представяше гаранции от фирми и банки...