Малеш Микрево - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Първа Победа на Ботев в контролите

Мнениеот plovdivchanina » 17 юли 2010 13:57

stanislav89 написа:Ами Недко не е защитник по принцип , така че от него е разбираемо , Васко не е играл половин година , а Витанов е по-скоро халф , остава само Владо Байрев който все пак е на 21 .... затова трябва търпение да се сработят.

Да наистина защитата трябва още сработваме, но Васко Василев игра в Хебър през миналия сезон и вкара 2 гола. Определено ни трябва още един бек Владо Байрев да го върнем на бека и централни да са Васко Василев и Енчев или Витанов.
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 17 юли 2010 14:03

Коцето по 20 минути да влиза ще е полезен,поне в някакви каръшки мачове.Не мислите ли,че има сили за последен сезон и можем да го призовем.Просто се чудя дали ще възприемете подобна идея

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 17 юли 2010 14:03

hetfield написа:Коцето по 20 минути да влиза ще е полезен,поне в някакви каръшки мачове.Не мислите ли,че има сили за последен сезон и можем да го призовем.Просто се чудя дали ще възприемете подобна идея

Твърдо не :)

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 17 юли 2010 14:07

Аз съм ЗА примерно през миналия сезон Манол Георгиев играеше в Марица в по-напечените мачове защо и Коцето да не играе срещу Ботев (Гълъбово) и Нафтата.
Изображение

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Мнениеот BALAMA » 17 юли 2010 14:10

Честита победа момчета,пък нека миле-гърбавия да ми пее на щърбавия.
Днес лично на мен най-голямо впечатление ми направи двойката централни защитници-Рахов и Байрев.Въпреки двата гола се видя че, в тези момчета има хляб.Много ми напомнят на Раков-Младенов и не случайно те играха и цял мач.Вижда се че вървим в правилната посока,просто на Марин му трябва време.Ай наздраве...................
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 17 юли 2010 14:13

Браво на момчетата!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 17 юли 2010 14:19

първият гол стана след грешка на вратаря ни при пряк свободен.втория автогол си го вкара с ефектен плонж :shock: :shock: :shock: .площаков изпусна 2-3 положения,нашите голове стахана след грешки на микрево,отмениха голове на краси кръстев и площаков и една засада при сам срещу вратаря,която я нямаше.като цяло вратарите са доста зле.мокрево за цял мач имаха 1 удар във вратата.наистина тошко се включи добре,но също е истина,че защитниците на микрево играха без смяна и в края на мача едвам дишаха

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 юли 2010 14:29

джони написа:първият гол стана след грешка на вратаря ни при пряк свободен.втория автогол си го вкара с ефектен плонж :shock: :shock: :shock: .площаков изпусна 2-3 положения,нашите голове стахана след грешки на микрево,отмениха голове на краси кръстев и площаков и една засада при сам срещу вратаря,която я нямаше.като цяло вратарите са доста зле.мокрево за цял мач имаха 1 удар във вратата.наистина тошко се включи добре,но също е истина,че защитниците на микрево играха без смяна и в края на мача едвам дишаха

Не знам защо мисля, че Стоичков ще е по-добър вратар от Николов...

Нашите как стояха на терена физически?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Малеш Микрево - Ботев Пд

Мнениеот sorcererals » 17 юли 2010 14:44

Ние имахме повече играчи и имаше кой да играе. Докато микрево накрая едван ходеха. Ама и в 10 сутринта си беше ебати жегата. И двете полувремена спираха за почивка да се разхлаждат. А автогола беше много ефектен :lol: . Единия страничен съдия избяга много бързо и му се размина секса :twisted: :twisted: . Иначе стояхме добре като цяло, но си личи, че не са във форма. А микрево влязоха в историята на Ботев, като първия отбор, който падна от нас, след отстраняването на селяка :mrgreen:

П.С. Единия от играчите на микрево, след мача каза какъв е бил инструктажа на треньора им: "Момчета, играйте мъжката и с хубав футбол, че не се знае дали друг път ще играем срещу Ботев." :lol:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Малеш Микрево - Ботев Пд

Мнениеот джони » 17 юли 2010 14:51

така е.като цяло бяха по добре .но истината е,че малеш играха с потници без номера и може на почивката да са вкарали 6-7 резерви ,а може и да не са :mrgreen: точно това не го гледах.по време на второто полувреме направиха само 1-2 смени

Върни се в “Ботев”